Skip to content
9 reacties
3559 weergaves

Als vrienden experimenteren

Hey. ik ben een jonge van 15 en heb 4 vrienden. Ken hun van school en voetbal. Daardoor hebben we elkaar dus al vaak bloot gezien. Het begon een keer met piemels vergelijken. Nu hebben we gewoon seks met elkaar. Ik weet dat ik gay ben, een andere jonge is dat ook en 1 is bi en de andere twijfelt nog. Is dat gek als dit tussen vrienden gebeurt? Zijn er meer jongens die dit hebben?

15 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • @J15 hebben de drie jongens jou dan geneukt? Is dat om beurten soms?

    Experimenteren is wel interessant, wil idd nog niet zeggen dat je homo bent.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben vaak samen met 3 andere jongens. Twee ken ik al vanaf groep 1 en de andere jongen kwam in groep 7 bij ons in de klas. Wij gingen ook piemels vergelijken en een keer samen fappen. Ik weet niet of ik gevoelens voor meisjes heb. Nog nooit over nagedacht eigelijk. Seks met jongens vind ik wel chill. En als je het lekker vind ga je meer doen. Ik ben van ons vieren de enige die ontmaagd is. De eerste keer voelde ik wel iets maar had meer pijn verwacht. Nu gaat het gewoon makkelijk en vind het lekker.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Experimenteren is helemaal niet raar. Dat jullie dit met vieren samen doen is wel wat apart, vind ik. Zeker gezien uw leeftijd lijkt me dit toch uitzonderlijk. Maar als jullie dit allemaal uit vrije wil doen en hier van genieten is dit best wel ok. Ik hoop wel dat jullie dit veilig doen of weten dat het safe is.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee, ik heb het niet, ik heb ook nog nooit iemand anders afgetrokken/gepijpt, wil ik wel, maar ik weet sws niet hoe je dat moet vragen.,,,

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Helemaal niet raar. Ik deed dat ook toen ik net begon te puberen, en ik ben niet gay. Eerst alleen samen aftrekken, later die van de ander aanraken, nog later pijpen en met een van hun heb ik ook geneukt. Die vrienden zie ik ook nog gewoon en van hun is er maar een gay, de rest niet. Soms maken we er nog grappen met elkaar over.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb wel wat intiems gehad met jongens maar toch nooit met 4 tegelijk.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Knap op je 14e al orgies te hebben.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • nee is niet gek ik heb ook twee vrienden die ik pijp en zij neuken mij ik ben bi zij ook gewoon lekker genieten

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb dit ook wel. ik heb geen seks maar we pijpen elkaar en trekken elkaar af
    hoop dat dit helpt

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten