Skip to content
13 reacties
1534 weergaves

Gay,, maar iets met een meisje.

Ik val’dus altijd al meer op jongens, maar ik doe daar niets mee want ik ben eigenlijk aseksueel. Ik vind seks dus minder belangrijk en zou zeker niet anaal willen. Er is ook geen noodzaak geweest om ooit uit de kast te komen. Ik heb op feestjes dus ook wel eens dat er meisjes naar me toe komen en heb dan interessante gesprekken, soms proberennze iets en dan komennze er achter dat dat zinloos is. Gisteren bij avondje na tennissen ook zo. Twee meidjes kwamen naar ons groepje en bij een raakte ik steeds meer aan de praat. Steeds leer drank natuurlijk en ze werd steeds spontaner, maar ik ook.
Wat ik nooit heb, ik kon mijn ogen niet afhouden van de tepels die,steeds duidelijker in haar shirtje werden. Keiharde erectie als gevolg. Sorry gezegd, gaf niks zei ze, had ze ook.
Gelukkig waren er op dat moment nog weinig mensen en ging de bar dicht. We zijn samen weggegaan en toen we een andere kant op moesten begon ze te zoenen. Dat heeft best wel lang geduurd en betekende voor mij een tweede erectie door haar. Zelfs bijna leer dan dat. Gaf mij ook een heerlijk gevoel als ik heel eerlijk ben. ook om haar kichaam te voelen. Ze wil me weer ontmoeten. Maar ik ben nu heel onzeker. Ben ik bi of is het alleen dat meisje wat dat met mij doet. Misschien te veel drank, maar ik voel het nu nog.
Kortom ik wil haar en mezelf niet ongelukkig maken, maar voel me verliefd. Dus wat moet ik haar zeggen.

20 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • @J19. Misschien moet je geduld hebben. Het plaatsen van mijn reactie duurt vaak uren. Een nieuwe topic kost wsl nog langer.
    Ik wil geen trio en ik weet bijna zeker dat zij dat ook niet wil. We zijn niet preuts hoor. Zij zegt ook eerlijk dat zij veel aan die vriendinnen vertelt over mij en de seks die we hebben en mijn vrienden weten het ook. We willen ook een keer in het bos of de duinen. Maar daar hoeft niemand aan mee te doen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Topic is ingezonden maar werd niet geplaatst. Probeer het straks even opnieuw

    Ts, stel dat je vriendin vraagt voor een trio, zou je dan een extra jongen of meisje nemen?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Mischien ben je helemaal niet gay. Mischien gewoon hetro

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Leuk dat mijn topic er weer staat na weken. Ik ben dus ts.
    Ik zal het kort vertellen en wacht op het topic van J19 war ik zeker op ga reageren. Ik weet het ook nog niet van mezelf en vind het nog steeds interessant maar belangrijk niet meer. Ik ben verliefd op haar, zijnop mij en we hebben heerlijke seks. Dat begon al vlak na mijn laatste reaktie. Ze zei dat het handiger was om mijn broek uit te doen en zij ook. Dat was niet zo romantisch maar dat werd het daarna wel. Ik was ook weer niet zo aseksueel dat ik niet rukte en zij was kampioen vingeren dus dat was ons uitgangspunt om bij elkaar te doen wat we lekker vinden. We zijn , ik sla de details over, nu veel verder.
    Maar ook op andere dingen in onze relatie. Ze heeft die avond veel in me los gemaakt wat misschien wat vast geroest zat.
    Daar is ze heel eerlijk in, dat was haar bedoeling. Wil je nog wat weten m19, vraag het, hier mag alles en van mij mag alles.
    O ja, dat ik dacht gay te zijn heb ik haar niet verteld, dat was mogelijk onzin. Aseksueel of zeg minder seksueel aktief heb ik het wel over gehad. Verder reageer ik op topic J19.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon doen wat je wilt, als je iets voor iemand voelt gewoon doen. Wat maakt het de wereld uit of je neukt met een man/vrouw of net je hele leven maagd blijft, zolang je maar gelukkig bent.
    Ik ben ook niet zeker of ik nu hetero/bi/gay ben maar dat zet ik in een nieuw topic, te lang om hier te zetten.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @j20. Hoe is het nu met je? Ben benieuwd!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Jullie reacties helpen me weer om mezelf te begrijpen. Ik moet echt van die labels op mezelf. Het was ook meer dat omdat ik niet achter meiden aanzat en de genen die wat met mij wilden niet aangrekkelijk vond dat ik dacht gay te zijn. Jongens vond ik we interessant bij voorbeeld vrienden bij het douchen. Homosexueel ben ik weer niet..
    Het verhaal van j23 gaat ook voor mij op. Ik vond haar als mens aantrekkelijk. Spontaan, eerlijk, zelfde gedachtes als ik, vond het prettig als ze even aan me zat. De seksuele aantrekking kwam wel heel snel. Ik schrok zelf van de opwinding. Ze gaf toe dat ze wel vee had laten zien. Naderhand ook dat ze al wat eerder in me geïnteresseerd was. Inmiddels zien we elkaar elke dag en gaan we steeds verder. Binnenkort ook bij elkaar thuis.
    Even wennen dat een relatie mijn toekomst kan zijn. Ook seks met haar. Ik kan eerlijk gezegd niet meer wachten. Ik ben al twee keer met lange innige omhelzingen in mijn boxer gekomen. Zij noemt gelukkig allles bij de naam dus geeft dat niet, maar wél prettiger bij elkaar thuis.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan nog eens met haar afspreken en dan kijken hoe het verder gaat. Je zegt dat je je verliefd voelt, dat gevoel heb je niet voor niets. En als ik jou was zou ik even stoppen met zo nodig allerlei labels op je zelf te willen plakken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J20
    Ik zelf heb geen interesse in seks als ik geen gevoelens heb bij een persoon. Dus een ONS zou voor mij niks zijn. Maar aseksueel ben ik niet. Misschien dat het voor jou net zoiets werkt. Want ik vind het verliefd voelen of een relatie opbouwen met iemand veel belangrijker dan de seks.

    En of je bi bent hangt er vanaf hoe je er naar kijkt. Theoretisch ben je biseksueel als je seksueel interesse kan hebben in beide geslachten(zover ik weet). Dus als jij homo bent en nu ook wat voor een meisje voelt zou ik zeggen dat jij officiële bi bent.
    Maar in de praktijk noemen veel mensen het pas bi als je daadwerkelijk interesse hebt in een relatie. En in dat geval weet ik dus niet of jij bi bent.

    Het belangrijkste is dat het niet zoveel uitmaakt of je wat voor labels je gebruikt. Ik zou er voorzichtig mee zijn want het zou jammer zijn als de labels jezelf in de weg gaan zitten.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben blij met deze reacties en mogelijk nog meer, want ik kan dit natuurlijk niet met vrienden of familie bespreken. Ik kijk ineens ook anders naar mezelf en mijn toekomst. Ik vind haar nu na wat berichtjes vanmorgen nog leuker dan gisteravond.
    Ik kan ook eerlijk tegen haar zijn, ik heb nog nooit seks met een meisje gehad en ook niet met een jongen. Wel met een vriend samen afgetrokken, maar dat doen er veel, ik vermoed trouwens dat hij hetero is.
    Wel ook contact met meiden gehad, maar niet zoals met haar gisteren. Die borsten in dat shirtje waren express dat zei ze zelf vanmorgen. Geen idee of ik daar vroeger zo erg opgewonden door zou zijn geworden, ik lette daar niet zo op.
    Vanmiddag heb ik al een afspraak om met haar te praten. Nu zonder drank en zonder anderen er bij. Wat jullie zeggen ik laat het maar gebeuren en wat m22 zegt, ik heb me dat voorgesteld en de beweging was er duidelijk. Leuke test.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelfs bijna meer dan dat jongen 20? Dan gaat dat dus wel goed als je met haar in bed belandt. Ik geloof niet dat veel mensen 100% hetero of homo zijn, het gaat om die ene en dat is zij.
    Denk even na of je het met haar zou willen doen en als je daarbij de gedachte als bij anaal krijgt dan moet je stoppen. Voel je bij die gedachte je piemel al bewegen dan zou ik alles maar laten gebeuren. Neem als jongen wat meer initiatief.
    En wat je haar kan zeggen. Dat je niet zoveel ervaring hebt omdat niet zo seksueel aktief was. Daar zou ik het bij laten, anders ga je dingen vertellen die onzin zijn.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In ieder geval lijkt het mij niet dat je aseksueel zou zijn. Aseksueel houdt in dat je helemaal geen seksuele aantrekking voelt, noch nar jongens, noch naar meisjes, en dat seks en vaak zelfs relaties jou niet interesseren, zie zelfs dat je ervan wilt wegblijven. Je kan seks minder belangrijk vinden in een relatie en daarmee zeggen dat liefde op de eerste plaats staat, maar dat maakt jou nog niet aseksueel. Als je een erectie krijgt van de tepels van een meisje, wel, dan denk ik dat je dat label wel zou kunnen laten vallen. Denk er in ieder geval eens over na. Of je bi bent of niet, durf ik van deze beschrijving niet te zeggen. Dat kan, maar het kan inderdaad ook gewoon de drank zijn. Er zijn mensen die zich hun hele leven lang hetero noemen en dan na een wild feestje in bed liggen met hun beste vriend. De volgende dag hoeven ze zich dan nog niet homo te voelen. Als je deze gevoelens opnieuw krijgt zou het wel kunnen natuurlijk. Ik sluit het zeker niet uit.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Homo en asexueel ? Een stijve van twee harde tepels en zowat in je broek gespoten van een potje zoenen. Waarom dachtje dat ?

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten