Skip to content
3 reacties
1028 weergaves

Sauna

Is er hier iemand die wel eens naar sauna wine en welness in utrecht gwweest?
Zi ja hie gaat het er aan toe?
Waar precies moet je handoek om en waar niet?

20 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik ben hier een paar weken geleden geweest omdat ze een actie hadden via Groupon. Ik ben voor het eerst alleen naar de sauna geweest.

    Ik had niet begrepen dat deze sauna met en zonder badkleding is. Zelf had ik geen zwembroek bij me en moest dus naakt. Toen ik binnenkwam twijfelde ik even om gelijk weg te gaan want ik zag alleen maar mensen in zwemkleding, maar ik vond dat toch zonde van mijn geld. Gelukkig bleek ik niet de enige blote te zijn, 2 oude vrouwen waren ook naakt. Toch was het de eerste keer wel spannend om mijn badjas uit te doen. Wat echt opviel is dat bijna iedereen heel jong is in deze sauna, allemaal studenten.

    Het is een kleine sauna die een stuk rumoeriger en gezelliger is dan andere sauna’s waar in ben geweest. Er waren meer mensen die alleen waren, een meisje zag mij een sauna in gaan, en ging ook die sauna in en begon tegen me te praten. Zij was niet naakt en ik wel en dat maakte het toch wel een beetje gek, maar gelukkig was ze wel heel aardig.

    Gelukkig kwam ik geen bekenden tegen in de sauna, de volgende keer neem ik voor de zekerheid wel een zwembroek mee, ook al vind ik naakt in een sauna wel fijner.

    Ik ben benieuwd of anderen ook in deze sauna zijn geweest.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben wel eens Mara een sauna gegaan, niet Mara de zelfde. Toen moest je je handdoek na dat je binnen was uitdoen ik een kleedhokje. Je kan dan al je spullen in een kluisje doen. Ik vond het wel lekker die warmte. Mijn pinot was eerst heel lang stijf maar na een tijd werd hij wel slap. Het had vooral een heel lekker gevoel aan mijn pik. ( je ziet ook nog lekekr meiden als die er zijn)

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Dragen van badkleding mag maar hoeft niet. Buiten de sauna, in de lounge en op het terras moet je een gesloten badjas dragen. Staat allemaal op hun site. ;) https://www.winewellness.nl/huisregels

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten