Skip to content
12 reacties
2445 weergaves

Op vakantie met ouders en zus of broer

Als jullie op reis gaan met jullie ouders slapen jullie dan ook naakt of boxer en als je dan met ene zus of broer slaapt slaap je dna naakt of boxer. En als jullie naakt slapen doe je boxer dan pas uit onder de dekens of al eerder ook een vraagje voor mensen die thuis naakt slapen waneer doe ga je dan naakt. En als je met je broer slaap wat doet hij en wa doe jij op vakantie zelfde vraag als hierboven en ook voor moest je met een zus slapen enz

18 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Jongen 18: het is niet omdat dat onderbroekske te warm is, maar omwille van het gevoel. Het is vervelend om iets aan te hebben bij het slapen. Als ge u eens omdraait bijvoerbeeld, als ge aan het woelen zijt, dat gaat dat niet zo vlot door dat onderbroekske. Laat staan dat ge nog een tshirt of pyjamabloes aanhebt!
    In uw blootje is zovele fijner! Als ge dat ene keer gedaan hebt, dan wilt ge niets anders meer.
    En zoals de andere jongen 17 zegt: als ge 's nachts wakker wordt en ge hebt een stijve, dan is het heel erg fijn om die zo eventjes in alle vrijheid vast te kunnen houden.
    Of, gewoon, uzelf wat zachtjes strelen als ge in slaap probeert te geraken. Dat gaan ook niet met een pyjama aan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Vroeger toen we op vakantie gingen sliep ik en mijn zus samen naakt

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Broer zei al dat het me niet lang zou lukken om te weerstaan op deze vraag te antwoorden :-)

    In de zomermaanden zijn we thuis in ons blootje, overdag en 's nachts. In de koudere maanden, gelijk nu, uiteraard niet. Slapen dan weer wel in het blootje tenzij het te koud is. Kleren blijven in de badkamer achter.

    We zijn maar 1 keer op vakantie geweest, en dat ook in blootje. Met een pyjama aan slapen, of zelfs alleen maar ondergoed, is echt niet plezant.

    Doe broer en ik samen iets op de kamer? Natuurlijk :-) . Al vanaf dat we kunnen aftrekken, doen we dat iedere avond voor het slapen gaan samen. Elkaar aftrekken is gestopt toen broer met zijn liefje begon te vrijen. Toen ik 14 was heb ik broer een paar keer gepijpt gehad. Hij zag dat niet zo zitten om te doen, maar de aanhouder wint en hij vond het heel erg fijn. Nu doet zijn liefje dat bij hem uiteraard. Ik heb moeten wachten tot ik 16 was vooralleer ik dat bij mijn vriend mocht doen.

    Goh, ik denk wel dat bijna alle broers die samen op een kamer slapen, met elkaar 'spelen', niet?
    Broer heeft een liefje en ik een vriend, maar geloof me als ik zeg dat ik het met broer 'spelen' heel erg mis :-)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Mensen die zeggen da het te warm is in ondebroek dat bepaalt tovh kiet zoveel de warmte tis letterlijk gwn een dun stofje langs u kruis en een beetje u benen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik met iemand anders op de kamer slaap (broers of vrienden), hou ik wel altijd mijn boxer aan. Dat ze me naakt zien kan mij niet schelen, en ik kleed mij ook gewoon zo om zonder het allemaal te verbergen, maar ik wil gewoon niet dat zijn 's nacht recht op mijn stijve piemel kunnen kijken. Die boxer verbergt dat dan toch nog een beetje.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Deze vakantie met broer (15) in een tent geslapen. We slapen allebei in boxer. Omkleden doen we gewoon waar de ander bij is. Samen rukken zoals jongen van 18 hierboven doen we dan weer niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Meestal slaap ik naakt, maar op vakantie gebeurt het soms dat ik in een kamer slaap met één van mijn zussen, dan hebben we een boxer of slipje aan en zij een t-shirtje.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Thuis slaap ik naakt, met of zonder mn vriendin. Op vakantie ook. Tenzij ik bij iemand anders op de kamer lig dan mn vriendin. Dan houd ik mn boxer aan. Niet dat ik preuts ben, want bijvoorbeeld vrienden zien me heus wel eens naakt op vakantie met omkleden ofzo. Maar vind het dan toch fijner met boxer slapen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ik slaap ook altijd naakt als je dan een stijve krijg kun je hem zo vast pakken ook op vakantie

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou gewoon als het een broer betreft naakt slapen, net als thuis.
    Met een zus is iets anders, slaap je thuis ook niet op 1 kamer.
    Zou je tijdens de vakantie wel in dezelfde ruimte slapen, dan zou ik echt niet naakt slapen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Slaap altijd naakt, broer van 16 weet dat ook, slapen allemaal naakt. Op vakantie als ik met me broer op kamer slaap gaan we gewoon naakt het bed in, naakt voordat we bed instappen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Thuis slaap ik altijd naakt of met boxer of losse sportbroek, een hemdje als het koud is. Broer (16) voor zover ik weet korte short en hemdje.

    Eind augustus op reis geweest (Spanje) en met broer op een kamer geslapen maar wel aparte bedden. Eerste nacht beiden met boxer maar dat was te warm.
    Daarom besloten we om gewoon naakt te gaan als we binnen waren maar als iemand een boner had begonnen we te rukken.
    De laatste avond mochten we alcochol drinken en was broertje zo zat dat hij me pijpte. Mag hij gerust vaker doen!

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten