Skip to content
11 reacties
1978 weergaves

Gevoelens voor jongens

Ik zit heel erg met iets. Ik hen een super leuke lieve vriendin en we hebben n jaar een relatie. Ik studeer HBO en met de start in september zit er een leuke jongen in mijn klas. We doen nu samen een project en ik ben veel bij hem hiervoor. Hij vertelde dat hij homo was, nou prima dacht ik. De laatste tijd ging ik hem steeds leuker vinden. Mijn hoofd is in de war, ben ik ook homo. Ik heb hele lekkere sex met mijn vriendin. Wat moet ik met mijn gevoel ?

18 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Je hebt een goede relatie met je vriendin en wil dat dit zo blijft uiteraard. De gevoelens die je nu voelt voor die vriend brengen je blijkbaar in verwarring. Je kan deze proberen negeren, maar dan bestaat het risico dat de twijfels die je nu hebt blijven rondspoken in je hoofd. Je kan hier alvast eerlijk met die vriend over praten, zonder dat er meer gebeurt. Dit gesprek kan voor jou misschien al verhelderend zijn. Je kan hier ook open en eerlijk over praten met jouw vriendin. Haar reactie inschatten zal wellicht niet zo makelijk zijn, maar misschien ook wat voorbarig daar je zelf niet weet wat uw gevoelens nu juist zijn. Wat je ook doet, ik zou niet proberen doen alsof het er niet is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad. Denk niet zo in hokjes. Bi, gay, hetero lekker belangrijk. Geniet gewoon er van. Ik heb geen relatie en heb sex met leuke meisjes en jongens.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier weer een totaal andere 18 jarige, ik wil reageren op andere 18 jarige met vriendin die af en toe met jongen pijpt en/of rukt.

    Het feit dat je dit al doet is een bepaalde vorm van bisexualiteit, je vind het fijn om te doen, je hebt er behoefte aan. Niets mis mee, geniet ervan, en laat vooral die hokjesgeest niet de overhand krijgen. Veel liefs

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS: ikzelf ben ook hetero, heb een vriendin en we doen echt alles samen maar..... ik hou af en toe ook van een pik! Niet neuken of kussen ofzo maar wel pijpen en samen aftrekken, ook bij elkaar. Ik kan, denk ik, ook niet verliefd worden op een jongen. Mijn vriendin weet dit niet van mij hoor, ik durf het niet te vertellen. En of het 'een vorm van' bi-sexueel is, ik weet het niet.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS
    Gisteravond bij hem geweest voor studie. Hij was alleen thuis en we hadden afgesproken. Hij had een trainingsbroek aan. Ff wat gedronken en naar zijn kamer. Na een tijdje zegt hij, ik wil jou wel is zien rukken. Ik was beetje verbaasd maar had het wel zien aankomen. Ik zei begin jij maar eerst. Hij haakt z’n pik uitvinden boxer, mega groot. Daarna ik ook. We hebben ons zelf gerukt. Niet elkaar.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, uit jou reactie merk ik dat je wat beduusd bent van zijn opmerking en volgens mij een uitnodiging, wil je experimenten dan kan dit nu. Hij is vertrouwd en veilig voor je. Alleen herhaal ik de opmerking, jullie moeten ook nog de aankomende jaren samen studeren, dus denk daar goed over na! Is hij verliefd op jou?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier weer TS 18.
    Ik was vanmorgen bij hem. We hadden afgesproken bij hem thuis. Hij was alleen thuis. We hebben voor onze studie iets uitgezocht en daarna ff gekletst. Hij vroeg of ik hetero was of ook n beetje bi. Ik heb hem verteld dat ik het nog niet echt weet. Hij zei dat ik dat dan maar n keer moet proberen. Ik heb er niet veel op gezegd. Hij maakt wel elke keer n beetje opmerkingen over sex. Ik vind het lastig.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, het leven hierin is nu eenmaal niet zwart/wit. Een leuke en goede relatie met je vriendin wil nog niet zeggen dat je de andere sekse niet leuk mag vinden of erdoor worden aangetrokken.

    Andere jongen 18 schrijft het al, op welk vlak wordt je aangetrokken, hoe diep gaat het en in welke verhouding staat het met de gevoelens voor je vriendin.

    Dan kun je alleen maar op ontdekkingstocht gaan en uitzoeken. Of je dit nu meteen met deze jongen moet doen, immers jullie zijn net gestart met het HBO en zullen de aankomende jaren nog veel samen moeten werken en dan moet een “avontuurtje” dat niet in de weg staan. Het zijn jouw gevoelens, maar de vraag is ook wat die leuke jongen ervan gaat vinden, want ik ga ervan uit dat hij weet dat je een vriendin hebt! Heeft de jongen al avances gemaakt, dat maakt het voor jou dan allen maar lastiger.

    Ontdekken is dus het woord wat hier alleen bij past en ja, je bent pas 18, dus er valt nog veel te ontdekken. Succes en laat wat van je horen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Geraak je ook fysiek opgewonden door je studiegenoot? Fantaseer je over hem als hij er niet is? Zou je hem naakt willen zien? Het is misschien gewoon een goede vriendschap, bromance? Al is er niet mis, als je meer wil dan dat.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Idd en bi kan ook gradaties hebben, seksualiteit kan veranderen maar behoud jezelf van vreemdgaan

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan ook bi zijn?

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten