Skip to content
5 reacties
805 weergaves

Haarstijl

k wil mijn haarstijl veranderen maar weet neit goed hoe

Ik heb nu aan de zijkanten een beeetje kort maar bovenop lang en naar rechts met een kleine scheiding aan de linkerbovenkant van mijn haar.

Mijn gezicht is best smal met een best wel mooie duidelijke kaaklijn en een beetje ovaal. Zou iemand mij kunnen helpen?!

Ik dacht misschien aan kort zijkant en kleine krulletjes boven op maar idk.

16 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Gwn buzz cut nemen man. De eerste keer is wel klote als al je haar eraf geschoren ziet worden. Maar als je je nieuwe look ziet krijg je geen spijt.
    Zelf wilde ik het richting herfst lang houden. Was ook wel een paar weken gelukt. Maar zondag kon ik het toch niet laten om zelf weer even de tondeuse er over te jassen. Ik moet kapper zelf betalen dus op de manier bespaar ik snel.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi ts, ik ben benieuwd of je nog je kapsel had veranderd en waarvoor je bent gegaan. In de zomer had ik een buzzcut maar nu laat ik het groeien naar een high skin fade long fringe (heb het honderd keer nagevraagd voor ik dit wist te inhouden HAha). Ik ga nu wel weer wekelijks naar de kapper. Maar alleen om de zijkanten kaal te scheren.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Kijk ook eens bij onderwerp vakantiekapper. Waarom neem je geen midfade of als je dat durft een highfade. Die laatste is voor echte jongens en mannen met mooie kaaklijn en markant gezicht.De zijkanten worden zeer kort hoog opgeschoren terwijl de voorkant langer kan blijven (kuif, scheiding of achterover gekamt). Ben net terug uit Ibiza. Hier lopen bijna alle hippe jongeren met opgeschoren haar rond. Geen kapsels dus voor nerds.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou inderdaad even een afspraak maken bij de kapper, hun kunnen goed kijken wat je staat of niet. Miss kan je op Instagram of TikTok alvast zoeken naar een stijle wat je leuk vind?

    Ik heb inmiddels heel veel kapsels geprobeerd. Nu heb ik het heel kort gemillimeterd. Voor zomer. Maar ik laat het sws weer groeien. Wat ik op school ziet en wat me ook gaaf lijkt is bovenop lang haar gekruld en dan de zijkanten met de tondeuse kort afgeschoren zodat de krullen er over vallen. Moet ik alleen wel een permanent zetten want ik heb heel glad haar.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat moet je aan een mannnekapper voorleggen die weten dat

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten