Skip to content
4 reacties
1102 weergaves

Pauze van aftrekken

Hoi! Ik wil stoppen met mezelf aftrekken. Eerst deed ik het gewoon wanneer ik er zin in had, maar nu moet ik gewoon elke dag klaarkomen omdat ik anders niet kan slapen. Daarom ga ik de komende tijd proberen niet te rukken. Zijn er meer jongens die ook wel eens willen stoppen met aftrekken?

PS: het is niet zo dat ik aftrekken geen lekker gevoel vind, maar het beïnvloed m’n leven gewoon teveel op dit moment.

19 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Nja je bent 19 hormonen schieten door je lijf dus maak je niet heel erg druk een verslaving is het echt nog niet pas als je elke vrije minuut moet spreekt men over een verslaving (voor school* op school* na school* voor eten na eten) (*werk)

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Als het op een verslaving begint te lijken is het inderdaad misschien goed om het eens rustig aan te doen. Volledig stoppen is misschien ook weer niet nodig. Misschien kan je over gaan naar maximum één keer om de twee dagen of zo? Maar dat is je eigen keuze dan weer. Zelf heb ik dit probleem niet omdat ik het niet doe zolang ik er niet echt zin in heb en dat zorgt ervoor dat ik het meestal maar drie tot vier keer per week doe.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel goed van je. Ik heb ook wel eens een pauze van 1 of 2 weken genomen. In die tijd zat ik wel eens aan pik en ballen maar niet rukken en zeker niet klaar komen. Het eerstvolgende orgasme was zo heftig, dat ik nu een ritme heb van max 5x per week. En ja, nog steeds wel eens een week van 1x. Succes en horen je ervaring hier wel eens.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ruk ook zowat elke avond voor het slapen, het is geen must, maar wel een lekker slaapmutsje! Snap niet dat je een dergelijke actie nodig hebt, je bent jong, geniet er van!

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten