Skip to content
16 reacties
2902 weergaves

Veel sperma en opruimen

Elke keer als ik klaarkom, heb ik gewoon veel sperma. Opzich geil om te zien maar als je het moet opruimen is het wel een ander verhaal. Het is gewoon soms irritant om zoveel tissues te gebruiken. Heeft iemand tips om bij veel sperma sneller en makkelijk te kunnen opvangen en/of op te ruimen?

16 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • TS16J. Veel sperma is wel geil om te zien. Heb jij dan ook grote teelballen? Want ik hoor vaak dat jongens, die veel spuiten, ook meestal een grote zak hebben. Dat is ook wel mooi om te zien.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou nee, verdwenen is je sperma dan niet, wel opgedroogd. Haha, de geur ervan blijft alleen wel hangen. Ik vang mijn sperma graag op, slobber het lekker op daarna. Even handen wassen eventueel nog, en opgeruimd staat netjes. Eigenlijk was ik het liefst mijn pik, en eikel, even voor ik me weer aankleed. Mijn vriendin wast zich ook graag even, een tijdje nadat ik haar heb klaargebeft.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21 ja doe ik, het is te zeggen... als ik bezig ben zeg ik dat ik het ga doen, maar dan kom ik en is nog niet eens alles eruit het is nog bezig en dan heb ik al direct zoiets van, ja nee toch maar niet... niet omdat ik er vies van ben, gewoon omdat ik niet meer geil sta en daarom doe ik het dan niet meer, vandaar dat ik een 4 a 6 tal keer per jaar in een condoom doe, en dan de diepvries in, dag nadien ontdooi ik het en laat ik kamertemperatuur komen en dan smeer ik 3/4de op mezelf en 1/4de lik ik dan op, zo doe ik het wel... al is dat voor de oprichter van deze post niet aan te raden omwille van ouders die het kunnen vinden in de diepvries xd

    @J16 ik kom op buik en 10sec nadien heb ik men kleren al aan, weg sperma... wat ik ook af en toe doe is met men sperma spelen, openwrijven op je buik, of als je te lang getrokken hebt kan het ook deugd doen om je piemel met je sperma in te wrijven, wanneer je het open wrijft op jezelf dan is alles verdwenen binnen 2 a 3 min

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Zijn er geen jongens die het doen zoals M20 beschreef? Ze heeft ook een punt dat jongens, mannen dit wel van hun vriendin verlangen of alvast graag zouden hebben dat zij dit bij hen doet.
    Dus waarom niet af en toe bij jezelf doen?
    Ik ga eerlijk zijn, ik doe dit wel en vind dit niet verkeerd.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts ik heb zelf ook veel sperma en spuit dan ook nog eens ver. Met wat tissues ruim je dat niet op en soms zit het in het haar of op de muur achter me, als ik op bed ruk. Vindt rukken op bed en achter de pc toch het lekkerst. Heb meestal een handdoek naast bed liggen. doe ik dan zo nu en dan in de was. Ik heb een vriend die ook in een badstoffen sok rukt en spuit. Ik vindt dat niet lekker en rukken in een condoom ook niet. Kwam zelf eind 11 voor het eerst klaar.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @j12
    Als je zo die schokjes voelt kom je eigenlijk droog klaar.
    Ik had dat ook eerst en pas aan 14 was er sperma bij mij. Sommigen hebben het al aan 12 of 13 jaar.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad, onder de douche aftrekken is een goede optie. Of bijvoorbeeld ergens buiten in de natuur. Dan kun je het gewoon daar spuiten en zit je niet met de zooi op je buik of borst.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @j12 Dat sperma gaat straks gelijk komen met dat lekkere gevoel. In het begin nog niet zoals je merkt maar je zult binnenkort ook je kwakkie spuiten...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was die kruimeldief zelf - vanaf ik in mijn puberjaren - ontdekte dat ik mezelf oraal kon bevredigen. Dit was lekkerder komen dan met rukken en geen gedoe met sperma opruimen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Een ding weet ik zeker : het bedrijf wat ooit een kruimeldief voor sperma op de markt brengt zal zijn beursnotering zien vertienvoudigen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo jongens hoe weten jullie dat dat er sperma gaat komen voelt je dat?
    Ik heb gewoon het leuke gevoel en wat kleine schokjes en dan word hij weer slap

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb altijd een rol wcpapier op mn kamer hiervoor. Makkelijker dan al die pakjes tissues. Heb ook wel aardig wat sperma en dat opruimen hoort er nu eenmaal bij. Onder de douche rukken kan ook, dan spoel je het zo weg

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • gewoon onder de douche trekken. Met een harde of zachte straal op je eikel is dat super lekker en de troep spoelt meteen weg!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken een jongen die altijd in een sok masturbeert en die dan in de was gooit.
    Heb ik ook enkele keren gedaan maar ik vond het niet echt leuk.
    Je zou kunnen in een condoom masturberen als je die goedkoop kan inslaan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon opvangen in je hand en opsmikkelen. Weet je gelijk hoe het voor een meisje proeft om sperma te slikken bij het pijpen. Niet zomaar lekker, maar door geilheid kan het alsnog lekker zijn. Niet dat de smaak anders is, maar net als jij een meisje beft, lekker toch?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik pak altijd wc-papier en leg dat op mijn buik. Als ik ga klaarkomen, richt ik mijn piemel tot mijn buik en dan valt het sperma gewoon op het wc-papier. Dan gewoon doorspoelen in de wc.

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten