Skip to content
23 reacties
4714 weergaves

opstaan met stijve lul

als ik 's ochtends wordt wakker gemaakt, verwachten m'n ouders dat ik direct kom ontbijten. Echter heb ik meestal een harde ochtenderectie en moet ik plassen, en hoe harder ik moet plassen, hoe harder m'n erectie dus dan gebeurt het wel eens dat ik echt lang in bed moet blijven liggen tot m'n lul slap is.
Wat kan ik hier aan doen?
Ik kan toch moeilijk met een stijve gaan ontbijten?

16 jaar
2 jaren geleden

23 Reacties

  • Ik doe hem altijd achter de band van mijn broek, een T-shirt eroverheen en niemand die wat ziet. Na het eten die die stijve wel afgezakt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • j21 bij mij is dat ook vaak het geval

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het bijna elke ochtend. Soms houdt het wel een uur aan (gaan plassen helpt niet, blijft daarna gewoon stijf staan). Bij mij begint de ‘ochtend’erectie al als ik ‘s avonds ga slapen. Lig elke avond met een stijve in bed.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja jongen 16. Ik heb dat ook elke ochtend.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik een stijve heb werkt ergens anders aan denken bijv door even youtube te kijken goed en anders werkt stukje lopen/ goed bewegen goed (desnoods rondjes lopen door je kamer) dan gaat er watmeer bloed naar je benen naar mijn idee

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @M20

    Jouw vriendje heeft elke ochtend een stijve lul ?
    Ik heb dit twee of driemaal per week en ik ken geen enkele jongen die dit iedere ochtend heeft.

    Zijn er hier nog jongens die iedere dag een stijve hebben bij het wakker worden ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • J16TS. Mijn vriendje (17) wordt altijd wakker met een odol, net als jij. Ik zeg dit, zodat jij weet dat ik dat van dichtbij meemaak.

    Ik zou denken, wees blij, want alles werkt goed bij jou. Ik zou hier vooral niks aan doen. Geniet hier vooral van en geloof me, veel meisjes worden hier ontzettend blij van.
    Accepteer dit gewoon en wat is erop tegen dat jij met een stijve gaat ontbijten? Als je het vervelend vindt, dan zou je dan even een broek kunnen aantrekken.

    In het algemeen wil ik wel opmerken dat ik vind dat er veel meer begrip voor jongens (zoals jij) moet zijn. Dit hoort nu eenmaal bij een jongen en jongens mogen gewoon zijn zoals ze zijn. Je moet dit dan natuurlijk zelf ook accepteren. Mijn vriendje voelt zich gelukkig vrij in dit soort situaties en dat gun ik jou ook.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • J16TS. Als ik bij jou zou zijn in de ochtend en jij wordt wakker met een odol en het zou een tijdje duren voordat deze slap is geworden, dan zou ik denken. Kom maar gewoon met jouw odol van bed af en kom maar lekker ontbijten. Ik zou denken, jij bent tenminste een echte jongen en daar hoef jij je niet voor te schamen. Die odol hoort daarbij en ik zou hiervoor begrip hebben. Echt, ik zou het heel jammer vinden dat jij dan net zo lang zou moeten wachten totdat jouw lul slap is geworden. Een beetje (meer) begrip voor jongens zoals jij, dat is toch niet teveel gevraagd?!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen 16 :Meestal als ik opsta gaat die bij mij al redelijk snel weg

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zal eerlijk zijn. Ik ben nu alleen en heb helaas geen jongen. Wat lijkt het mij fantastisch om iedere ochtend wakker te worden naast een jongen, die dan een odol heeft. Echt genieten voor beide, denk ik.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J18 wij zijn thuis wel wat gewend we lopen allemaal regelmatig naakt door het huis.
    Niet dat we nudisten zijn maar het is makkelijk.
    De badkamer is vrij klein en als je je kleren er mee naar binnen neemt worden ze nat.
    Dus we lopen allemaal naakt van de slaapkamer naar de badkamer en terug.
    Ook hebben we een jacuzzi in de achtertuin daar gaan we meestal naakt in zitten.
    Zelfs als de vrienden van mijn broers of mijn vriendinnen er zijn lopen we rustig naakt rond.
    En geil van mijn broers of hun van mij?
    We kijken wel naar elkaars lichaam en vinden die mooi om te zien.
    Maar we blijven broers en zus.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @m16 lijkt me wel moeilijk om daar niet stiekem geil van te worden? ik zou het toch niet durven hoor. net als mijn jongere zus met uitstekende tepels bij ons niet echt kan

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn broers komen gewoon naar beneden met een stijve in hun boxer dan gaan we ontbijten.
    Ze schamen zich er niet voor en mijn ouders en ik vinden het het niet erg.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je gewoon een onderbroek aandoet zie je het al minder. Ook kan je je lul nog omhoog leggen onder de band van je onderbroek en broekje/joggingbroek waardoor het omhoog blijft. Dan zie je het helemaal niet meer. Moet je wel een shirt aandoen anders komt je lul boven je broek uit.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Tegen je ouders zeggen dat je wat meer tijd nodig hebt tussen wakker worden en ontbijten. Lijkt me dood normaal, moet er sowieso niet aan denken zonder gedoucht als een zombie aan de ontbijt tafel

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Strakke onderbroek onder ruime joggingbroek, dan zie je niets!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Houden ze wel op met dat vragen haha

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Opzicht is daar nix mis mee als jij met een 'tentje' komt ontbijten. Het zijn toch je ouders, dus ik zou me daar niet druk over maken. Gewoon naar beneden gaan en eten, die stijve zal dan vanzelf wel verdwijnen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier hetzelfde probleem bij mij werkt het beste om me zelf af te trekken. Als ik niks doe kan het echt lang duren voor de erectie zakt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Lijkt me een heel normale fysieke reactie voor een jongen van onze leeftijd. En geloof me vrij, dat weten je ouders ook best ;)

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten