Skip to content
9 reacties
3339 weergaves

Samen zwemmen

Als jullie bij iemand thuis gaan zwemmen, kleden jullie je dan samen om of doen jullie het appart. En als je damen omkleed, laat je dat je piemel aan elkaar zien of draai je je om. En als jij je zwembroek niet mee hebt, trek je dan een zwembroek van hem aan of ga je dan in je onderbroek zwemmen?

14 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • @J15
    Wat tegenwoordig dan?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Meestal bedenken we pas om te zwemen als we al bij elkaar zijn, dus dan heb ik geen zwembroek mee. Dan trek ik een zwembroek aan van de vriend waar ik dan ben. Echt keus over het soort zwembroek heb je dan niet, dus als mijn vriend ineens met een zwemboxer aan komt zetten zal ik het ermee moeten doen. 1x had een vriend geen extra zwembroek, toen kreeg ik een donker gekleurde onderbroek van hem omdat ik een hele lichte kleur aanhad. Omkleden doen we eigenlijk altijd wel samen. Vroeger gebeurde er meestal wel dingen dat je je velletje terugtrok om te laten zien dat je dat kon, of dat je je (al dan niet besneden) vriend aan je piemel liet zitten. Tegenwoordig is het wel iets minder maar gebeuren er nog steeds wel eens dingen, maat allemaal niet met sexuele bedoelingen (gewoon voor de lol) en allemaal uit vrije wil

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik met de vriendengroep ga chillen aan het water bij een groot zwemwater bij ons in de buurt kleden we soms thuis om. Maar meestal kleden we daar om, vaak even met een paar man ergens achter een paar bosjes. Iedereen vindt dat prima en het voelt altijd heel vertrouwd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wij vriendengroep gemengd. Jongens zwemmen vaker en altijd naakt. Nooit over gedacht. Gewoon lekker en makkelijk. En lekker je vrienden bekijken. Lengte pikken valt tegen een jongen heeft echt lange en ook besneden is helemaal glad ziet er goed uit.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17
    Vonden jullie spannend ofzo?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb ik één keer gedaan toen ik uitgenodigd was door een vriend thuis. Wij hebben ons toen wel samen omgekleed, maar was eerder ieder in zijn eigen hoekje. We keken dus niet echt naar elkaar, maar verborgen onszelf ook niet. Ik had toen wel een zwembroek mee, maar als ik er geen zou hebben meegenomen, zou ik er één lenen als dat kan en in mijn onderbroek zwemmen als dat niet kan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben ook wel eens gaan zwemmen met men vrienden bij iemand thuis en toen hadden we ons gewoon samen omgekleed maar we hebben niet onze piemels aan elkaar laten zien maar ons ook niet omgedraaid ofzo. iedereen had zen zwembroek mee maar zou ik men zwembroek vergeten zijn zou ik gwn aan men vrienden vragen of zij nog een extra zwembroek hebben en anders inderdaad gewoon in men onderbroek

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dit al eens meegemaakt maar wij zijn een vriendengroep met zowel jongens als meisjes dus dat is anders. Ik kleed mij dan op het toilet om dus wij zijn dan redelijk preuts. Vind het wel spijtig want ik zou niet liever willen dan de piemel zien van mijn vriend :)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bedoeld dat iemand thuis zelf een zwembad heeft?? had ik maar zulke rijke vrienden. Als ik die had ging ik gewoon samen omkleden en wat mij betreft gewoon naakt zwemmen :p

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten