Skip to content
7 reacties
1298 weergaves

Nog nooit iets gedaan

Ik heb nog nooit iets gedaan in mijn leven met een meisje. Ik zal vast niet de enige zijn maar ik ben denk ik wel een zeldzame soort. Heeft iemand tips voor deze zomer?

23 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Nou als je iemand ziet die je leuk vindt snap vragen. Ik heb vaak genoeg dat een jongen vraagt of hij mijn snap mag. Als ik ze leuk vind dan krijgen ze die. Als ik bijvoorbeeld in de trein zit of als een vriendin iemand kent die ik dan niet ken vraagt die mijn snap. Laatst was ik op een feestje en ik stond bier te tappen achter de bar ( broer van mijn vriendin was geslaagd en had gevraagd of wij wilden tappen) en toen heeft een jongen mijn snap aan die vriendin gevraagd. Nou vind ik die jongen te oud dus ik heb gewoon gezegd dat ik niet wilde snappen met iemand van bijna 18. En je hebt ook de optie snel toevoegen. Dan kan iemand je willekeurig toevoegen. Ik spreek eigenijk nooit af met mensen die ik nooit echt heb gezien, maar een vriendin heeft zo een relatie gekregen.
    Het leuke van snap is dat je elkaar al een beetje leert kennen en je niet zo awkward bent als je elkaar ziet. Het nadeel is dat soms mensen in het echt gewoon toch niet zo je type zijn qua uiterlijk. Daarom voeg ik het liefste alleen maar mensen die ik ook in het echt ken.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier
    @M14 Via Snap? Hoe dan

    @J22 die cijfers van jou kloppen zeer zeker niet, het is echt een veel kleiner percentage en dan betreft het ook vaak religieuzen, aseksuelen, antisociale mensen of mensen die er onverzorgd uitzien. Dat is allemaal niet op mij van toepassing. Dan blijft er maar een kleine groep over.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • dat denk je maar,
    slechts 1% van de jongens tussen 12 en 15 heeft al seks gehad/ontmaagd

    slechts 13% van de jongens tussen 15 en 17 heeft al seks gehad/ontmaagd

    de meerderheid... nau ja meerderheid... 42% wordt ontmaagd tussen 18 en 22 jaar

    dat wil zeggen dat nog steeds 44% maagd is na zijn 22ste
    +25 zijn er nog steeds 30% maagd of blijft maagd

    ik ben ook nog maagd, zijn er zoveel, maakt niet uit toch

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wil je gewoon fysiek zijn? Of ook echt met iemand die je leuk vind? Als het het eerste is zou ik gewoon lekker naar veel festivalletjes, feestjes en clubs gaan. Wellicht een feesteiland meepakken in de vakantie. Vaak zijn zeker mensen die wat gedronken hebben niet zo kieskeurig.

    Als je echt een speciaal iemand wil vinden weet ik het ook niet zo. Ik leer mensen vaak kennen via snap maar ik weet niet of mensen van 23 ook nog zo snappen ;)

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts, je bent zeker niet allen, ik heb ook 0,00

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier
    Haha ja, ik ben gewoon normaal verder. Natuurlijk ben ik weleens verliefd geweest. En nee, ik val niet op jongens. Mij is gewoon niets gegund en ik weet niet waarom. Ik ben niet lelijk, ik ben niet sociaal gestoord, ik ben niet onverzorgd, ik ben niet aseksueel, niets van dat allen. Ik vraag gewoon tips wat ik kan doen om ook een keer iets mee te maken, bijvoorbeeld een keer zoenen. Tot op heden nog nooit gedaan. Ook niet zonder tong, ook niet op de wang, ook niet op de basisschool, helemaal NIETS. Nul komma nul.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom heb jij nog nooit iets gedaan met een meisje? Ben je wel eens verliefd geweest?

    Je kan hier wel om tips gaan vragen, maar wat verwacht je dan voor antwoorden te krijgen? Hoe spreek ik een meisje aan? Hoe maak ik een afspraakje met haar? Waar vind ik meisjes?
    Je moet eerst voor jezelf weten wie jij bent en wat je wilt als je het hebt over in contact komen met meisjes. Weet je zeker dat je wel op meisjes valt?

    In een ander topic van een jongen met hetzelfde probleem heb ik het gehad over erotische spanning. Als jij een meisje ontmoet en jullie voelen wat voor elkaar dan komt dat doordat er een erotische spanning is. Als die er niet is dan gebeurt er niets.
    Iemand anders, een slimme J16, had het over feromonen. Dat zijn geurstoffen die dieren, maar ook mensen afscheiden. Die neem je onbewust waar en zorgen voor die erotische spanning.

    Begin je eerst maar eens af te vragen hoe erg jij er naar verlangt om met een meisje in bed te liggen en of het met een jongen misschien ook leuk kan zijn.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten