Skip to content
2 reacties
1787 weergaves

Voor de boys onder ons

Hoe ging je eerste seks hebben met een andere jongen. Vertel precies hoe dat ging en wat jullie hebben gedaan en waar

17 jaar
2 jaren geleden

2 Reacties

  • Haha, de eerste keer samen was een heel raar gevoel.

    We zijn samen op zwemmen dus elkaar in elkaars blootje zien, hadden we al meer als genoeg gedaan. Samen aftrekken hebben ook al eens een paar keer gedaan gehad. Maar ook niet meer als dat. We kennen elkaar al van kleins af aan en ik denk wel dat we het van elkaar aanvoelden. Daarom altijd de beste vrienden geweest en nu ook geliefden, eens we van ons eigen konden aanvaarden dat we homo zijn.

    Maar echt samen zijn mochten we van thuis niet. Niet tot we 16 jaar waren. D (mijn vriend) was het voor mij en moest nog twee maanden wachten voor ik ook 16 was. Toen heeft mama nog een goed gesprek met mij gehad, om te vragen of ik echt homo was, maar echt helemaal zeker. 'Ja', was mijn antwoord. En toen mochten D en ik samen zijn. Echt samen zijn, voor de eerste keer. Dat was in Juli, verleden jaar.

    Dat was bij zijn thuis want zijn bed is een beetje breder als die van mij. Niet veel, maar toch een heel pak comfortabeler. Zijn ouders zijn weg gegaan, en wisten wat we gingen doen. ook mijn mama wist dat we samen gingen zijn. We mochten, en dat gaf een heel fijn gevoel.
    Ik voelde me helemaal 'raar', toen we ins ons blootje stonden, ook mijn ademhaling was raar. We hadden elkaar al dikwijls genoeg naakt gezien, maar dit was anders, want we mochten. Alletwee een erectie, alletwee goed nat. Was het op mijn kamertje geweest, dan had ik waarschijnlijk de eerste stap genomen. Nu was hij het die dat deed; een kusje op mijn lippen. Dat klinkt stom, maar dat was het niet. We moesten wel gaan liggen want we konden niet meer op ons benen blijven staan. We mochten; eindelijk!
    Toen onze lichamen helemaal tegen elkaar lagen, en ik voor het eerst zijn piemel tegen de mijne voelde, ben ik klaar gekomen terwijl we gewoon doorgingen met zoenen en over elkaar rollen. Ook D kwam klaar. Maar we deden gewoon door; zoenen en elkaar strelen, elkaars lichaam helemaal strelen en verkennen. Genieten van elkaar tegen elkaar te voelen.

    Uiteraard hebben we elkaar ook afgetrokken, heerlijk om dat eindelijk bij hem te kunnen doen! Maar het grootste gedeelte van die eerste keer samen zijn, hebben we gezoend, gestreeld en over elkaar henen liggen rollen om maar gewoon zoveel mogelijk lichaamscontact te hebben. Elkaar liefkozen.

    Nadien samen onder de douche, heel fijn glad in elkaars armen.

    Onze eerste keer samen zijn, had echt op geen enkel andere manier hoeven te zijn. En ik ben blij dat we gewacht hebben tot we mochten en dat we het niet stiekem toch al eens eerder gedaan hadden. Want omdat we mochten, en omdat ze wisten wat we gingen doen, konden we samen zijn in alle rust en echt genieten zonder schrik te moeten hebben om betrapt te worden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat heb jij er aan dat ik uitgebreid ga uitleggen hie mijn eerste keer met mijn vriend was?

    Zo iets noemen sommige slaapkamer geheimen
    maar oke misschien leer je er wel iets van dat is dan ook wel weer zo dus.
    Mijn eerste keer met M was in het begin een beetje rommelig we waren alle twee erg zenuwachtig en zijden dat niet meteen toen we dat van elkaar wisten ging het al een stuk beter. We waren toen 17 en begonnen met rustig knuffelen en zo op mijn kamer we deden langzaam bij elkaar het shirt uit en hebben eerst gewoon een tijdje naar elkaar gekeken.

    Toen nam hij de stap om verder te gaan met knuffelen en strelen we lagen al op elkaar hij boven op mijn bij het strelen kwam ook het kussen. en langzaam ging hij omlaag waar naar hij vroeg mag ik terwijl hij met zijn hand bij mijn broek was gestopt ik knikte van ja en mijn broek ging open zo ging het andersom ook.

    Uiteindelijk zijn we niet all te way gegaan maar hebben we elkaar afgetrokken en heel rustig elkaar ontdekt.

    Ik hoop voor jou TS dat het ook ongeveer zo zal gaan en een tip maak er geen haastklus van geniet van iedere seconde dat maakt de sex later beter kan ik je vertellen.

    Veel ontdekking's plezier.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten