Skip to content
17 reacties
4463 weergaves

Extra grote piemel.

Hoi ik ben 16 jaar en mijn piemel is al 21 cm. Ik heb een genetische afwijking in mijn teelballen en volgens de uroloog zal mijn piemel nog groeien tot een 26 of 28 cm. Ik draag al jaren geen ondergoed meer omdat mijn piemel daarin veel te vast zit. Wie heeft ook een grote piemel en draag je dan nog ondergoed of ook gewoon geen ondergoed.

16 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Een vriend is echt groot geschapen en vind dat dit ook voor zichzelf enkel nadelen heeft. Slechts weinigen kunnen hem echt goed pijpen wat hij sowieso jammer vind. Anaal is voor vele ook wat te. Vaginaal kan wel, maar is nu net niet zijn voorkeur. Hij is bi met een voorkeur voor mannen. Wel meer mannen vinden zijn lid aantrekkelijk, maar slechts weinigen kunnen ook echt genieten van zijn grote lid, wat voor hem ook erg jammer is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendje van 15 heeft een qua lengte normale lul, maar hij heeft wel een grote hangende zak met behoorlijk grote kloten onderin zijn zak. Dus je hebt dit bij jongens allemaal in verschillende soorten en maten.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wow, dat vind ik fantasties. Vooral om ff aan te voele.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijne is nu ongeveer 23/24 cm. Dit hangt af of je verticaal meet zonder ballen of horizontaal meet.
    Ik heb ook problemen met het vinden van onderbroek/zwembroek/spijkerbroek.
    Knoop krijg je wel dicht maar bij de rits van de spijkerbroek zit hij in de weg.
    Ondergoed heb ik wel kunnen vinden bij Bol.com Ceceba, elastisch met extra lange pijpen.
    Hij kan nu niet meer uit je onderbroek hangen. Ik draag 7XL heerlijk.




    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Een ziekte of afwijking lijkt me dit niet. Sommige mannen zijn gewoon zeer groot geschapen. Een vriend van me is ook echt groot geschapen. Hij vindt dit echter niet zo fijn. Hij kan moeilijk slips dragen en strings al zeker niet. Orale seks lukt voor vele gewoon niet en anale seks is voor vele pijnlijk of ook niet mogelijk. Soms vond een vrouw dit vaginaal wel ok, maar hij is bi met een voorkeur voor mannen. Sommige mannen vinden zo'n grote piemel aanvankelijk wel aantrekkelijk, maar als oraal en anaal dan amper of niet lukt geeft dit toch een zekere druk op de relatie.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, hoe staat het er nu voor, al iets kunnen. Doen met alle adviezen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • nou J14
    Ik ben ook groot geschapen 19x4.5 en slap 15x3.5 nu en groeit vast nog. Maar 30cm wordt ie vast niet bij mij.
    Hoe heet die genetische afwijking?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS ik heb dit ook ik heb nu al een piemel van 18 cm en de dokter zegt dat hij ongeveer 30 cm gaar worden net als die van jou
    ik heb ook genetische afwijking en dat is soms best vervelend ik draag ook al sinds dat is 8 ben geen ondergoed want niks past maar gelukkig is ierdereen het wel gewend van mijn
    ik hoop dat dit je helpt

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • J23, nou daar denken ze onder de douche bij voetbal anders over, dan ben je blij als je een grote slappe hebt

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • nee dankje zelfs een kleurling heeft geen 28cm, en die zijn van nature al zo... laat het zo... je bereikt het best je leven door eerlijk te zijn, niet door te liegen, bovendien ben ik gay en groot is trouwens not done, lelijk zelfs, alleen kleine en normale piemels zijn mooi, dus wees in het vervolg wat eerlijk daar bereik je veel meer mee, groot is trouwens lelijk dus snap ik al helemaal niet waarom je er zou over opscheppen

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat je piemel wat groter is geloof ik nog wel, maar 28? Straks ga je mij nog vertellen dat dat slap zo is. Heb je ooit een meetlat vastgehouden? Dat is bijna even lang. Dat zou letterlijk in je broekspijp steken.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Alle piemels zijn anders, dus waarom zou het niet kunnen? Ik zie wel eens vaker iemand met een hele grote. Ik heb zelf "normaal" formaatje, maar je hebt er geen keus in he je hebt waar je mee geboren wordt en daar moet je het mee doen, heb er verders ook geen moeite mee.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Lol wat een onzinverhaal. Als je zoekt op internet naar genetische afwijkingen kom je alleen het Klinefelter syndroom tegen. Dat houdt in dat je een X chromosoom teveel hebt. Gevolg: kleine ballen, soms micropenis, onvruchtbaarheid en nog veel meer. Kom met een beter lulverhaal dan dit man, hier prik zo doorheen

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, ik heb ook een grote piemel, maar niet zo groot als jouwe. Mijne is slap 15cm en dik en krijg daar wel opmerkingen over tijdens douchen na voetbal bijv. Ook zie je altijd wel een grote bobbel in m'n broek op school. Krijg jij ook opmerkingen?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, ten eerste, je hebt iets wat veel mannen graag zouden willen hebben, wees er trots op. Ik heb zelf ook een hele grote en kwam er toen ik 13 was achter dat normale onderbroeken pijn deden en te strak zaten. Sindsdien draag ik hele losse onderbroeken en die zitten perfect. Een nadeel is dat je wel alles ziet zitten in elke broek die ik draag

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Mag ik de helft van jou hebben, dan kan ik
    Mij ook eens ergens fatsoenlijk vertonen??

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen16. Wat vreselijk voor jou. 26 of 28 cm lijkt mij voor een jongen echt niet leuk. En je schreef over een afwijking aan jouw teelballen. Maar wat is er dan met jouw teelballen aan de hand? Ik wens jou sterkte toe.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten