Skip to content
7 reacties
824 weergaves

Help!! Wil geen problemen

Een meisje van 13 van school heeft een crush op mij. Ze voegde me toe op insta en begon met sturen. Ik voegde haar ook toe en stuurde terug. Niks mis mee dacht ik. Ze wou me ook op snap dus dat ook ff gedaan. We begonnen met streaks en na een tijdje zei ze dat ze gevoelens voor me had. Ik wees haar af want ze is nu nog te jong voor mij. Ze heeft het er moeilijk mee maar ze begreep het wel. En na een tijdje begon ze foto's van zichzelf te sturen in bh. Eerst dacht ik ook dat ze dit deed om haar "balkon" te showen. Want ze heeft niks om zich voor te schamen. Maar later begon ze ook foto's van zichzelf te sturen in haar strings. Ik vroeg haar toen waarom ze dat deed en ze zei dat het per ongeluk was. Maar ze vroeg ook wat ik van haar vond. Ik zei dat ze wel nice uitzag. En toen stuurde ze een naaktfoto. Ik vroeg waarom ze dat nu weer deed en ze dacht dat ik dat wou. Maar ik wil dat helemaal niet. Dus ik zei dat ze moest stoppen daarmee, maar ze luistert niet want ze stuurt nu nog af en toe van die foto's. Ik vraag wel elke keer of ze wilt stoppen maar ze doet het niet. Wat kan ik hier tegen doen? Want ik vind het erg klote om haar te negeren of te verwijderen... Iemand tips?? Help me aub!!!

16 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Zometeen krijg je problemen maat, k zou gwn verwijderen

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben de topic starter. Ik stuur sowieso geen dickpics. Ze heeft er wel achter gevraagd maar ik doe er niet aan

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik snap dat dit erg lastig voor je is. Je wilt de gevoelens van dat meisje niet kwetsen. Ik begrijp dat je al duidelijk hebt gemaakt dat de gevoelens niet wederzijds zijn. Ik zou ook even duidelijk aangeven dat je geen pikante of naaktfoto's van haar wilt krijgen. Gaat ze dan nog door, zou ik haar blokkeren. Er zijn grenzen. Weet ook dat jij strafbaar bent wanneer je in het bezit bent van naaktfoto's van minderjarigen. Kijk daar dus goed mee uit. Veel succes verder!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat moet je doen als iemand je ongewenste berichten stuurt?
    1) zeggen dat je de berichten niet op prijs stelt;
    2) als dat niet helpt, negeren, niet meer reageren;
    3) als dat niet helpt blokkeren.

    Zolang jij geen foute foto’s terugstuurt of foto’s van haar deelt met anderen kom je niet in de problemen. Ik zou de foto’s wel verwijderen van mijn telefoon.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Verwijderen. Ze is te jong en dadekijk krijg jij er gezeik mee.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja als ze niet wilt luisteren is verwijderen de enige optie ben ik bang

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Negeren en verwijderen, dat is niet zielig het is eerder sneu dat het kind zo om aandacht vraagt

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten