Skip to content
9 reacties
899 weergaves

Is het normaal dat

Hoi ik heb een vraag en wil dit ff kwijt nou ik ben verliefd op een jongen en hij is super leuk en hij heeft al gezoen en ik een soort van nog niet maar ik heb wel een keer voor doen durven of de waarheid gezoen maar dat ging super slecht en hij vind mij ook wel leuk en ik heb nog een vraag is het raar dat hij weet dat ik ongesteld ben want hij was er bij toen ik het vertelde aan mijn tante

Help me please










12 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • M12
    Ik vind dat je voor meer dingen nog te jong bent. Zoenen is oké, maar aan je borsten en vagina zitten nog veel te vroeg. Ook andersom aan zijn piemel

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Doe wat je zelf fijn en niet meer.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Heyy ts hier M15 mag hij dan wel aan mij zitten of dat ook beter nog niet

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • M12
    Dat is heel leuk voor je. Hoe ging het zoenen met hem?
    Doe het voorlopig rustig aan en hou het bij zoenen. Laat je niet dwingen tot andere dingen als hij dat wilt gaan doen. Je bent nog jong. Later is daar tijd genoeg voor

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi ts hier

    Allemaal heel erg bedank en we hebben verkering en hij zoende me al gelijk dankjewel allemaal

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, je verhaal is niet zo duidelijk, zou je je verhaal misschien wat duidelijker op kunnen schrijven?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet heel raar allemaal. Zoenen moet je gewoon leren komt vast goed.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoenen bij doen, durf en de waarheid heeft niets te maken met zoenen met een vriendje of vriendinnetje. Het is ook niet iets dat je kan oefenen of kan plannen. Het zal op een gegeven moment wel gebeuren, en het zal beter en beter gaan. Maak je daar dus geen zorgen om. Bovendien is een relatie meer dan alleen maar zoenen. Om op je tweede vraag te antwoorden: neen, dat is niet raar. Als jij hem vertrouwt en vindt dat hij dat mag weten, dan kan je hem dat vertellen. Ik ben ook bevriend met een paar meisjes die dat wel durven zeggen. Ga het misschien wel niet aan iedereen zeggen, maar aan iemand die je vertrouwt kan dat geen kwaad. Dat hangt allemaal van jouw mening af.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M12
    Elk meisje wordt, als het goed is, ongesteld. Dat zou die jongen moeten weten. Net zoals jij kan weten dat jongens ooit sperma krijgen en natte dromen.
    En dat zoenen komt wel goed. Iedereen moet dat leren. Laat het gewoon gebeuren en je voelt vanzelf wel hoe het moet en lekker voelt.

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten