Skip to content
43 reacties
5438 weergaves

Besneden / Onbesneden

Hallo,

Hallo ik heb een besneden penis en heb dit eigenlijk nooit iemand verteld, alleen mijn ouders weten het dus ook. Alleen ik vraag mij af hoe reageren meiden hierop? Vinden ze t mooi? Of liever onbesneden?

Reageer aub want vraag het me echt af. Alvast bedankt

16 jaar
2 jaren geleden

43 Reacties

  • Tijdens mijn puberteit leek het er even op dat ik me moest laten besnijden omwille van een nauwe voorhuid. Dit is echter bij het groeien natuurlijk in orde gekomen.
    Persoonlijk vind ik een besneden piemel wel mooi en bij orale seks zeker zo hygiënisch. Een pijpbeurt kan soms wel wat langer duren.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ook besneden, mijn stiefvader heeft dat laten doen bij me toen ik 14 was. Hij is Marokkaan en ik niet, hij wilde dat persé, ik had dus geen keus
    Nergens geen moeite mee en is schoon en glad.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M16 ben het niet met je eens. Ik ben gelukkig niet besneden ik heb ook nog een voorhuid/slurfje van ongeveer 1,5 cm ik heb altijd met gemak m’n voorhuid helemaal naar achteren kunnen halen en elke ochtend en avond onder de douche trek ik m’n voorhuid helemaal naar achteren om het schoon te maken en ben er in een paar seconden mee klaar.

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een “hetrovriend” en we rotzooien wel eens wat met elkaar. Hij is besneden, niet al te groot geschapen, maar ik wordt er altijd super geil van, zelfs nu bij de gedachte. Hij schaamt zich ervoor, ondanks dat ik hen al zo vaak heb gezegd dat het super mooi is! Mijn penis heeft in erectie ook een blote eikel, dus zoveel maakt het niet uit als we beide geil zijn!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had een korte voorhuid,die maar voor de helft over de eikel zat.Vaak ging de voorhuid vanzelf naar achteren en de opgerolde huid vond ik niet fijn.Ik vond het niet mooi om te zien,die korte voorhuid.Daarom heb ik mij laten besnijden,de eikel is nu helemaal bloot,dat staat mooi vind ik en het is een prettig gevoel.Mijn vriendin vind de blote eikel ook mooi.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben besneden vanwege medische redenen vroeger want er ging de hele tijd rotzooi onder de voorhuid zitten en het was vaak ontstoken maar mij maakt het niet uit

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind besnijdenissen vaak iets barbaars hebben. Vooral als ouders het bij hun kinderen laten doen. Bizarre vorm van verminking in dat geval. Alleen als het medisch echt niet anders kan, dan snap ik het. Esthetisch moet ieder voor zich weten, maar dan pas als ze volwassen zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou echt geen besneden vriendje willen. Ik vind zo'n litteken op een piemel echt goor.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat J19 zegt over kort na de douche dat het weer ruikt had ik ook en daarom heb ik mij op 19 jarige leeftijd laten besnijden. Ik ben er erg tevreden mee.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier ook zeer tevreden met mijn besneden penis

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @j18 De penis van een besneden jongen is nooit vies want omdat de voorhuid weg is, kan er ook geen smegma meer ontstaan. Dus nooit vieze geurtjes van een besneden jongen. Ik ken trouwens onbesneden jongens die hun penis tot tweemaal per dag wassen en kort erna opnieuw "ruiken". Hygiëne is voor sommigen wel degelijk een argument voor een besnijdenis!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb laats iets gehad met een jongen die besneden is, dit was voor mij de eerste keer en vond het nog mooi ook ( terwijl ik vroeger dacht dat het niet mooi was!). We hebben meerdere malen heerlijke sex gehad, mag zo weer gebeuren, dus besneden jongens, kom maar op!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21, ik ben het ermee eens dat er best wel wat onbesneden jongens zijn die volledig tegen besnijdenis ingaan. Ik ben zelf van mening dat een besnijdenis niet verkeerd is als het om medische redenen is en vind dan ook niet dat er dan iets mis is. Er zijn zelfs mensen die het verminking genoemd hebben, wat ik totaal gek vind. Waar ik wel tegen ben is de mening van sommige mensen, en vaak ook meisjes, dat een besnijdenis een cosmetische keuze is. Het is letterlijk het verwijderen van een stuk van je lichaam, ik zie niet hoe je dat doet alleen omdat het "mooier" is of "properder" (en dat laatste is trouwens ook geen argument omdat een vieze eikel niet de schuld is van die voorhuid maar eerder van de persoon zelf die zich daar niet deftig wast, een besneden jongen kan daar even vies zijn als hij er zelf niets aan doet). Ik bedoel dus maar dat deze discussie vaak bestaat uit mensen die argumenten zoeken om hun eigen situatie ideaal te doen lijken en dat die argumenten dus vaak helemaal niet geldig zijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • De laatste tijd zitten er hier wel verdacht veel anti-besnijdenis "jongeren" op dit forum. Het onderwerp werkt op hen blijkbaar als een rode lap op een stier. Gek, want ze zijn zelf vaak niet eens besneden. Ik ben het wel en ik vind echt niet dat er nu iets mis is met mijn piemel!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Jawel, er zit wel wat anders op, zoals ik 21 dagen geleden hierboven al naar een onderzoek verwees naar onderzoek dat dat aantoont.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar heb je wel gelijk in meid van 17 ik vond het ook mooier onbesneden zoals het normaal hoor maar als je voorhuid te strak is net als bij mij zit er niks anders op

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor een schone piemel moet je hem wassen, niet verminken. Je haalt je neusvleugels er toch ook niet af, omdat het dan makkelijker snuiten is?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben zelf besneden en het is schoner blijft geen vuil achter als je nog voorhuid hebt alleen mis ik het aftrekken wel dat is fijner met voorhuid ik heb me vorige jaar laten besnijden om dat me voorhuid scheurde

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @M17, soms is het wel noodzakelijk uit medische redenen en dan kan de jongen er niets aan doen. Maar ik ben het ermee eens dat alle andere redenen om zich te laten besnijden volledig ongeldig zijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het echt geen gezicht een besneden piemel. Zeker niet als je de snijnaad er nog als litteken op ziet staan. En ik vind het ook een ouderwetse, barbaarse, onnodige ingreep. Net zo raar als mensen die hun tong in tweeën laten splijten of een gat in hun oor maken. En als het dan ook nog door de ouders wordt opgedrongen, dan vind het ik het helemaal belachelijk.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten