Skip to content
7 reacties
2160 weergaves

Eerste keer anale seks

Afgelopen vrijdag ben ik met een jongen op een eerste date geweest. Het was echt heel erg leuk! We voelen beide een klik. Ik ben al eens een keertje eerder op een date geweest maar dit is de eerste keer dat ik er echt een goed gevoel bij heb. We willen elkaar snel een tweede keer zien. Omdat we nu weer in lockdown zitten, was zijn idee om bij hem thuis af te spreken (hij woont alleen) zodat hij voor mij kan koken.
Ik heb hem verteld dat ik geen ervaring heb op het gebied van seks of überhaupt naakt zijn met iemand anders en hier had hij begrip voor. Hij heeft er lof voor dat ik wil wachten en gewoon open en eerlijk ben hierover. Nu weet ik dat de kans groot is dat er tijdens onze tweede date misschien meer gebeurd dan alleen eten. We flirten voorzichtig via Snapchat, en ik voel me echt aangetrokken tot hem. Alleen; hoe bereid ik me voor? Wat kan ik verwachten? En als ik echt aan de seks denk… ik heb geen idee hoe dat moet. En eerlijk gezegd weet ik nu nog niet of ik nu al verder wil gaan dan enkel zoenen en knuffelen.. is dat raar? Hoe bereid je je voor op anale seks als bottom? Wat moet ik doen als ik me tijdens de seks heel gestresst voel? Hoe werkt het met anaal spoelen? Graag hoor ik jullie tips :)

20 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Hardlopers zijn doodlopers, doe lekker rustig aan, je hebt nog tijd genoeg en laat je niets opdringen!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is belangrijk om eerst voor jezelf te bepalen hoe ver je wilt gaan. En je ook niet laten over laten halen om dingen te doen die je niet wilt.
    Seks moet namelijk voor beide fijn zijn.
    Ik ga vanwege je bericht vanuit dat je ooit graag geneukt wilt worden. Maar kan je uit eigen ervaring dat het niet niks om een piemel in je kont te krijgen als je nog niet veel ervaring hebt. Mijn advies is daarom ook eerst zelf met je vingers en/of dildo te spelen zodat je al wat gewend bent en weet hoe je moet ontspannen. Want goed ontspannen is toch wel het succes voor fijne en pijnloze anale seks.
    Wat betreft het spoelen gebruik ik een spoelslang die je op de douche draait en die vervolgens een stukje in breng om het water rustig en te veel in te brengen en dit laat ik dan even zitten tot ik aandrang voel en dan naar wc ga dit doe ik ongeveer 3-5 keer. Ik neem aan dat je geen spoelslang hebt wat je ook kan doen is alleen de douchekop eraf draaien en slang strak tegen je kontje drukken als het water er rustig op zet. Het water zal dan ook naar binnen gaan echter kan het zijn dat de anus wat open komt staan dus pas op dat de slang niet naar binnen schiet. Want omdat die niet mooi glad is is het geen pretje om hem eruit te moeten halen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS

    Gewoon ffe een vraag uit bezorgdheid...
    Zou het kunnen dat jouw vriend hogere verwachtingen heeft over die 2de date dan jij? Je zei dat het bij jou vooral om affectie gaat en het klinkt in jouw bericht dat je jezelf wil voorbij hollen.
    Doe niks waarvoor je nog niet klaar voor bent! Je kan er enkel spijt van krijgen en kan echt wel gevoelens verpesten als hij over je grenzen gaat.

    Ik ben zelf heel gevoelig en hecht dan ook meer belang aan mijn vriendje te knuffelen en strelen. Vaak neemt de geilheid het wel over en gebeurt er meer om elkaar ook op dat vlak te bevredigen.
    Echte(anale) sex ben ik helemaal niet klaar voor en ik betwijfel het of ik dat ooit zou willen.
    We zijn hier beiden heel erg open in en geven onze grenzen aan.

    Wees gewoon duidelijk naar hem toe wat jouw behoeften zijn en waar je verlangens liggen...


    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Anale sex kun je ook bewaren voor als het langer standhoud. Begin gewoon met elkaar lekker afzuigen, is ook echt heerlijk.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het belangrijkste is denk ik dat je vooraf voor jezelf je grenzen bepaalt (bijv. wel/niet anaal al bij eerste keer) en je daar tijdens de date ook aan houdt. Niet te hard van stapel lopen is meestal het beste. Weet je of die jongen bij wie je op bezoek gaat al meer ervaring heeft? Tussen de regels door lezend denk ik van wel en dan kun je ervoor kiezen hem als een soort mentor te zien. Laat je verrassen en ga samen ontdekken. Hij zal zich best beetje trots voelen dat hij jou mag inwijden. Vanzelf merk je wel of het goed blijft voelen en als hij een voorstel doet wat over je grens (op dit moment) gaat, beslist en duidelijk nee zeggen. Zo te merken heeft hij daar respect voor en zo hoort het ook bij een date of een beginnende relatie.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, begin bij die tweede date gewoon rustig, dat hoeft zeker nog niet tot anale sex te leiden. Bouw die relatie rustig op, alles komt op zijn tijdgenoten komt goed. Succes

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zegt heg belangrijkste zelf al de aankomende keer zit je nog niet op all the way te wachten en terecht leer elkaar een beetje kennen. Er is ook nog zoveel ddaarvoor. Spreek dit ook uit en als het leuk loopt gewoon lichaam van elkaar ontdekken handmatig en eventueel oraal waar jullie beide oké mee zijn je hoeft helemaal niks. Gay vrienden van mij hebben ook niet altijd penetrative seks want oprekken, rustig aan opbouwen en voorbereiding niet altijd zin als je geil bent. Doe wat goed voelt voor jou op jouw tempo en blijf goed open veel plezier

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten