Skip to content
5 reacties
1569 weergaves

Hetero of bischierig?

Heb al een lange tijd dat als ik onder invloed ben van alcohol of drugs krijg ik rare gedachtes dat is seks wil met een man maar als ik nuchter ben denk ik er totaal niet aan heeft iemand hier ook last van? Zo ja wat moet ik doen

20 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Weetje wat ik altijd zo raar (en best wel irritant) vind?
    Als een meid openlijk zegt dat ze weleens met een andere meid seks heeft gehad, of dat ze dat als fantasie heeft wat ze nog wel een keer wilt proberen.... dan vindt iedereen dat 'normaal' (of zelfs geil) en dan is ze nog steeds gewoon hetero.
    Maar als een jongen zoiets zegt... of zelfs alleen al zegt dat hij bv een acteur/model knap vind of mooi lichaam vind hebben... dan is hij gelijk gay of bi. Waarom is dat zo?
    Ik weet uit eigen ervaring dat heel veel 'hetero'-jongens dit hebben. Want heb zelf namelijk echt met veel vrienden meegemaakt dat met drank of drugs op, en je blijft bijv bij elkaar slapen of de rest is allemaal weg, ze het geil vinden om te klooien met elkaar. Meestal is het zonder zoenen en ook niet echt liefdevol, of dat je elkaar leuk vind. Maar gewoon praten over seks en dan zegt iemand dat hij een stijve heeft. En zo begint het dan om elkaar uit te dagen te laten zien of kijken wie de grootste heeft. En 9 van de 10 jongens willen als we dan aan het rukken zijn ook wel ff proberen elkaar te trekken.

    Zelf ben ik wel echt bi, maar valt mij dus echt wel op dat veel jongens met een vriendin, of die echt hetero zijn, vaak geiler ervan worden dan ikzelf. En zij willen dan meestal ook nog pijpen en ik merk dan vaak dat ze het nog het leukst vinden om zelf te zuigen ipv dat ik het bij hun doe.

    Dus ik wil je vragen: wat is precies de reden dat je het nog niet geprobeerd hebt?
    Als dat alleen maar is omdat je bang bent voor wat anderen zouden denken. Of misschien zelfs bang bent voor je eigen gedachten/gevoel ('zolang ik nog niks met een jongen heb gedaan, ben ik nog gewoon echt hetero')?? Dan zou ik het gewoon doen! Download grindr en zoek een andere anonieme hetero die ook nieuwsgierig is. Die zitten er genoeg op. Of probeer het met een vriend in een dronken bui een keer. Want je bent echt niet gelijk gay ofzo. Net zoals meiden gewoon kunnen experimenteren voor de lol, kunnen wij dat ook echt wel. Die dubbele standaard komt vooral door onzekere macho-jongens die overdreven moeten roepen hoe "vies" ze de gedachte van 2 mannen vinden. Maar ik heb dus vaak genoeg gezien; de stoere jongens die dat het hardste roepen, zijn toevallig dezelfde die maar wat graag een piemel willen zuigen en daar botergeil van worden. Dus schaam je niet en probeer het gewoon. Het is zo chill met een andere jongen omdat je gewoon precies weet hoe alles werkt en je niet eerst paar keer op date hoeft te gaan. Je kunt gewoon rustig beginnen: eerst gewoon rukken samen bv en kijken hoe t is om bij elkaar te doen. En dan kun je altijd daarna keertje kijken of je verder wilt en misschien wilt pijpen.

    Belangrijk is wel dat je je niet verplicht voelt dingen te doen die je eigenlijk niet wilt! Dus als je bv elkaar aftrekt en je dat helemaal leuk vind. En die jongen dat voorstelt om jou te pijpen (of ik heb ook wel meegemaakt dat ze het gewoon opeens doen zonder iets vooraf te zeggen)... dan moet je je daarna niet verplicht voelen om hem ook te pijpen, tenzij je zeker weet dat je het wilt!
    Want zeker als het een hetero jongen is, dan kan hij weleens zeggen van: 'Gast ik heb jou toch ook gepijpt!' omdat hij bang is dat hij anders gay lijkt tov jou. Maar laat je niet dwingen of pushen daarin! Maar als hij een mooie pik heeft dan zul je het denk ik wel willen hoor ;p

    veel plezier in ieder geval, en laat ons even weten als je het hebt geprobeerd!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Zolang het alleen bij gedachtes blijft zal ik er niet zo veel achter zoeken. Ik ben zelf bi maar merk dat als ik onder invloed ook veel meer gedachtes heb en zin heb in seks.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou uitgaan van je nuchtere interesses en als je het al keer wil proberen niet onder invloed

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Stoppen met drank en drugs of accepteren dat je op z'n minst bi bent. Drank en drug nemen je remmingen weg en dan komen je ware gevoelens naar buiten. Nuchter blokkeer je onbewust die gevoelens en dan denk je dat ze er niet zijn.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dit ook een beetje maar ik heb er nog nooit naar gehandeld. Ik weet eerlijk gezegd nog niet hoe het zit bij mij maar ik houdt de deur open

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten