Skip to content
34 reacties
3243 weergaves

dilemma

Hey, ik hoop dat iemand me hierbij kan helpen…   Mijn beste vriend had een paar weken geleden een ongeval en is overeden door een auto. Hij zit met zijn 2 armen en 1 been in het gips en is vorige week terug thuis van het ziekenhuis. Ik help hem elke dag met zijn schoolwerk en we volgen ook samen op zijn kamer de lessen via zoom(corona je weet).   Eergisteren na de les zei hij dat hij al 3 weken niet is kunnen klaarkomen en dat ik hem wou helpen(door hem af te trekken)…   Ik zei toendat ik dat echt niet wilde doen. We weten van elkaar dat we zeker niet gay zijn maar ik heb hem nooit vertelt dat ik mss ook wel bi gevoelens heb.     Ik heb er de hele nacht van wakker gelegen en eigenlijk een dubbel gevoel erover. Ik vind hem zo leuk en hot dat ik erover fantaseer. En het eigenlijk wel wil doen. Maar hoe zeg ik het hem? En wat als ik verder wil gaan? Morgen ga ik nog ffe langs maar ik weet niet hoe ik me moet gedragen :-(

15 jaar
2 jaren geleden

34 Reacties

  • Beste TS, heb als een gereageerd de afgelopen periode, mooi man dat het zo is gelopen. Dat zijn ongeluk jullie liefde heeft geholpen is wel duidelijk. Kwestie van geluk bij een ongeluk.

    Maak er met je lief wat moois van in 2022, de wereld ligt letterlijk aan jullie voeten. Dikke knuffel en veel liefs!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt tof om te lezen dat het zo goed is afgelopen en jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden man! :D Ik vind het nog steeds één van de mooiste dingen om te zien: een stel jongens van jouw leeftijd die echt helemaal gelukkig met elkaar zijn! Ik hoop voor je dat jullie echt gelukkig kunnen zijn en blijven samen! Iedere relatie doorgaat soms moeilijke tijden en dat zal bij jullie niet andres zijn, maar echte liefde overwint alles! Veel geluk samen! :D

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • TS@J20

    Ja het is letterlijk geluk bij een ongeluk geweest en het is idd sneller gegaan dan ik gedacht had. :D

    Donderdag was voor ons de laatste schooldag met een kleinschalig kerstfeestje en hij kon meegaan. Op de speelplaats kreeg hij natuurlijk veel aandacht van iedereen(vooral de meiden) omdat hij al weken niet meer naar school is geweest. We keken elkaar vaak aan met een blik zo van: ze moesten eens weten...
    Tijdens de busrit terug naar huis hebben we de hele tijd elkaars hand vastgehouden.

    Ik heb wel de indruk dat we serieus op elkaar zijn en we hebben het er ook al over gehad om ons te outen. Maar daar zijn nog een paar bedenkingen over hoe wanneer en tegen wie… Ik heb in het “ Gewoon anders” onderdeel er een topic over geopend. We willen zeker niet te snel daarin zijn.

    Heel erg bedankt voor de wensen en aan jou ook fijne feestdagen toegewenst! X

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @ TS Nou man, goed te horen. Ik zou haast zeggen: goed dat hij zijn arm niet kon gebruiken en voor hem een mooie gelegenheid om jou te vragen hem te helpen. Ik gun niemand een gebroken arm hoor maar dit heeft wel de hele zaak in een stroomversnelling gezet. En met een voor jouw positieve afloop. Ik hoop dat jullie heel veel plezier hebben samen en dat jullie heel lang gelukkig samen zullen zijn. Heel fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022 en hopelijk zien we elkaar nog eens op dit forum.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier met misschien de laatste update, ik zie wel.

    Vandaag ben ik toch bij hem langs geweest en toen we even wat meer privacy hadden heb ik het hem gewoon gezegd. Het kon me echt niet meer schelen wat de uitkomst zou zijn.
    Ik zei dat ik echt verliefd op hem was maar kon begrijpen mocht het niet wederzijds zijn en hoopte dat het onze vriendschap niet zou beïnvloeden …

    Hij keek me aan, lachte en zei: wist je niet dat ik dat al lang door had? En dat hij ook wel gevoelens had voor mij.
    Toen ging echt het licht uit bij me en voor ik het wist hebben we elkaar minuten lang gezoend en zijn er ook wel andere dingen gebeurd :-)
    Ik ben echt gek op hem. Hij is zo schattig en lief. Hij heeft ook een ontzetten lekker lijf waar ik niet van af kan blijven.
    Gewoon in zijn ogen kijken doet me al bijna ontploffen.

    Vrijdag mag zijn been en linker arm uit het gips en tussen kerst en nieuwjaar ook zijn rechter arm.
    Hij vroeg zelfs of ik ergens in de kerstvakantie wou blijven slapen (ja duh…) Dus ik denk dat we heel spannende tijden gaan meemaken. Dus ik tel echt de dagen af… :D

    Ik ben echt blij, opgelucht en trots op mezelf dat ik het hem heb kunnen zeggen en dat zijn reactie erop zo positief was. Er valt nu echt een zware last van mijn schouders.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS Is goed man. Veel succces met je examens en met de vriendschap. Laat tzt ff weten welke topic je start. Praten we daar verder. Love you

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS@j20

    Heel erg bedankt voor jouw antwoorden en om je ervaring te delen! En ja, moesten we elkaar irl kennen denk ik dat we best goed met elkaar zouden kunnen opschieten. De anonimiteit op dit forum maakt het er idd gemakkelijker op om over zo'n dingen te praten. Hou je goed hé ;)

    Voor de rest denk ik dat ik over het het stuk verliefdheid een ander topic open in een ander forumonderdeel. Nu moet ik echt me concentreren op de examens(wat echt wel moeilijk is)...
    Ik kijk echt wel uit naar volgend weekend en ik hem terug vaker kan zien...

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @j15 Je hebt gelijk. Ik heb best lang geaarzeld om mijn verhaal te delen. Ook al omdat het zo persoonlijk is. Omdat het anoniem is heb ik het toch aangedurfd. Ik vind we dat de reacties over het algemeen positief waren. Het was best leuk en goed met jullie te delen. Jammer dat we niet een keer samen er over konden bijpraten maar het is niet anders. Het is goed zo. Heel veel plezier en liefde met je vriend en geniet van de momenten.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen20
    Ja, gedeeltelijk wel, ik weet goed wat je bedoelt. We hebben de laatste tijd zo vaak met elkaar omgegaan dat onze vriendschap veel sterker is geworden en dat ik er eigenlijk niet lang moest over nadenken.

    Ik heb dus nog steeds een crush op hem en vandaag na het examen hebben we elkaar sinds dinsdag weer irl gezien.
    Ik merkte wel dat hij me wel 'anders' aankijkt. Hij glimlachte veel meer en soms schoten we spontaan in de lach. Hij keek ook soms verlegen weg...

    Maar goed ik merk dat dit topic een beetje een andere wending heeft gekregen en ik misschien wel een ander topic erover open... Ik zie wel;-)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j15. Het is persoonlijk maar geen probleem hoor. Tuurlijk is er verschil tussen iemand helpen met een broodje eten of hem aftrekken. Pas nadat ik ja had gezegd, merkte ik dat er meer bij kwam kijken. Het is zeker de eerste keer akward als je zn piemel uit zn broek moet halen als ie moet pissen. En ook als je hem onder de doiuche moet wassen. Maar na een paar keer begint het te wennen. En ja, de eerste keer onder douche kregen we allebei een stijve. Maar ook dat went. Achteraf heb ik er geen spijt van en ik zou het zo weer doen voor hem. En hij voor mij. Het is mijn beste vriend en dan doe je dat gewoon. Is je vraag daarmee beantwoord?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog ffe een vraag @jongen20:

    Ik hoop dat ik niet te persoonlijk word maar was er bij jullie een verschil tussen, ik zeg maar wat, voor hem een broodje te kopen en dat hem te voeren en hem daadwerkelijk te helpen klaarkomen?
    Was er ook iets van aantrekking tot elkaar, of was het iets wat automatisch gebeurde en waar je niet hebt bij nagedacht?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @Jongen 20:
    Ja, mijn ouders hebben een buitenverblijfje met een vijver aan dat we deze zomer een paar dagen hebben mogen gebruiken samen met nog 2 andere vrienden. Op een gegeven moment daagde 1 van die jongens ons uit om naakt te zwemmen. En ja we hebben het allemaal gedaan uiteindelijk en toen ook onze piemels vergeleken haha.
    Maar het is toch wel anders om zijn stijve te zien...

    We hebben ook net gefacetimed en zei dat zijn been en linker arm ws ergens volgende week ui het gips mogen en hij dan terug zijn kamer in kon! Hij vroeg ook of ik spijt had van dinsdag en ik zei: helemaal niet... Dus ja, het lijkt erop dat hij zijn belofte zal nakomen. :)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @j16 (laatste) zo dacht ik er ook over maar ik moest hem ook wassen en zijn billen afvegen en ook op school helpen met pissen. Het ging ons niet alleen om hulp bij aftrekken. Maar je leert snel hoor en ik ben nog steeds blij dat ik het voor hem heb kunnen doen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat ik het wel zou doen, heb nogal wat met andere jongens gespeeld, ook elkaar afgetrokken en gepijpt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @ TS wij hadden elkaar al bloot gezien na LO en na voetbal onder het douchen en ook met vergelijken en ook samen in een hokje na het zwemmen. Dus elkaar al bloot gezien en was dus niet nieuw. Hadden jullie dat ook ?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS,

    Nee, ik denk dat ondanks jou gevoelens en verliefdheid jij je hoofd vrij koel houdt. Je beseft goed dat het eenmalig kan zijn geweest, want ik weet nog niet hoe hij jou gaat terug betalen.

    Geniet van dit moment, wees lief voor hem, maar draag niet door, dan komt het vast goed.

    Veel liefs en liefde!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wil nog ffe reageren op de laatste reactie van Jongen 20...

    Ik heb toen ik 11 tot 12 was erg nare ervaringen opgelopen met seksualiteit. Sindsdien kan ik dus ook heel moeilijk gevoelens en seks van elkaar loskoppelen omdat diegene echt over mijn grenzen is gegaan.

    Ik wil het zelf niemand aandoen wat ik heb meegemaakt dus daarom dat ik heel erg voorzichtig ben op dat vlak...
    Angst om iemand te kwetsen of zelf weer gekwetst te worden...

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Proficiat, goed gedaan en hij lijkt inderdaad open te staan voor meer dan een experimentje. Al kan het ook de geilheid zijn.

    Mag ik vragen hoe zijn piet was? Groot of dik?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:

    Gisteren, dinsdag, heb ik het voorzichtig aangepakt om er terug over te beginnen. Ik zei dat dus dat ik eigenlijk bi ben en bang dat ik verliefd op hem zou worden(wat ik overduidelijk al ben, maar dat zei ik er niet bij). Hij zei heel serieus: So what? Is toch normaal? Ik vind dat het net de persoonlijkheid is waar je verliefd op word van degene waar je je tot aangetrokken voelt.
    Pas toen ik naar huis fietste besefte ik dat het een hint kon zijn…

    Ik zei dat ik het wel wel wou doen maar waar en wanneer, omdat hij vrijwel geen privacy heeft. Hij slaapt in een bed in de woonkamer op het gelijkvloers omdat hij de trap naar zijn kamer niet op kan en zijn moeder die vanuit thuis werkt is steeds in de buurt.
    Op een gegeven moment kwam zijn moeder uit haar werkplek en vroeg me of ik nog ffe kon blijven omdat ze naar de winkel moest om boodschappen te doen. Hij keek me aan zo van :Yes! En ik deed mijn best om niet in de lach te schieten :D

    Dus ja, toen is het gebeurd. Ik wil er niet teveel details over kwijt maar het was erg spannend en geil om hem zo te zien genieten. Ik mocht zijn bovenlijf en been strelen en we lagen in een deuk omdat hij zo ver moest spuiten. LOL
    Hij bedankte mij en zei: zodra ik uit het gips ben betaal ik je terug!( 2de hint)…
    Ik gaf hem een kusje op zijn schouder en hij draaide zijn hoofd en gaf me een kus terug op mijn voorhoofd.

    Dus, ik denk dat hij ook wel gevoelens voor mij heeft, maar ben niet zeker. Ik zal het hem wel vragen als ik er klaar voor ben. Ik ga nog steeds uit van een worst case scenario waarbij hij me afwijst maar daar ben ik niet meer bang voor. Zeker omdat ik gisteren merkte dat hij heel erg ruimdenkend en eerlijk is tegen mij en liet weten dat het onze vriendschap niet kan verpesten.

    Wat denken jullie? Loop ik nu echt met mijn hoofd in de wolken, dilusional of dat ik zijn signalen juist heb opgevangen?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, je getreuzel gaat me langzamerhand op de zenuwen werken. Maak nou gewoon die gozer klaar en hou in hemelsnaam je mond over jouw gevoelens voor hem. Daar is het nu niet het moment voor. Als er wederkerige gevoelens zijn tussen jullie komen die later vanzelf heus wel bovendrijven. Overval hem nu niet met liefdesverklaringen. Als het slecht valt is het waarschijnlijk einde vriendschap.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten