Skip to content
7 reacties
743 weergaves

Fappen en relatie

Ik heb n vriendin en fap ook best vaak. Is dat raar als je n vriendin hebt

19 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Nee hoor, ik heb ook een relatie en fap ook bijna iedere dag. We weten dat ook van elkaar dus zolang je er open over bent is er niks mis mee toch;)

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, dat is heel normaal.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Neen hoor, dat is best heel normaal. Ik doe dat ook. Ik heb een heel hoog libido ...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee als ik een vriend heb doe ik ook zelf dingen voelt gewoon anders soms puur ter ontspanning voor het slapen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • neen, te zien of je al seks hebt gehad met haar of niet/ben je nog maagd etc , in alle omstandigheden is fappen in een relatie dus dood normaal voor alle leeftijden.
    1. maar net iets meer bij tieners en jongeren door hun leeftijd natuurlijk, pubers tussen 11 en 20 is het vrij logisch dat ze vaak nog maagd zijn en dus ook gaan fappen als ze een vriendinnetje hebben
    2. voor jongeren tussen 18 en 25 die wel al ontmaagd zijn, of seks met de vriendin hebben gehad, is het ook normaal dat men nog fapt, je hoeft ook geen bijkomende maatregelen te nemen en kan het perfect anoniem blijven doen zonder het haar te zeggen
    3. op latere leeftijd zeg maar tussen 25 en 70 jaar, is het ook normaal dat je nog aftrekt binnen een relatie, vaak gaat het dan om een lange relatie, je parner, je vrouw, vaak ben je dan al getrouwd etc, als het een lange relatie is enzo stel ik wel voor om dit samen te bespreken en er open over te zijn dat je dit doet, al hoeft dat ook niet perse maar als de relatie al lang duurt is het misschien beter dat je er open kan over praten.

    voor alle leeftijden tussen 11 en 70 jaar is fappen is een relatie dus normaal, vooral bij pubers en jongeren die nog maagd zijn is dat zelfs logisch, ook wanneer je wel al ontmaagd bent is dat dus normaal, de meerderheid van alle mannen doen dat in een relatie, , het is algemeen wel geweten dat een man vaker zin heeft dan een vrouw, dusja doodnormaal dat je dat nog steeds doet in een relatie, niet de bedoeling dat je moet wachten wanneer ze wel eens wil natuurlijk xd

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel gewoon, lekker mee doorgaan. Je vriendin vingert zich ook?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Née, als je elkaar elke dag ziet dan misschien wel. Ik heb een bedvriendje en we zijn meestal maar eens per week samen. Ja dat is te weinig zowel voor hem als voor mij dus als het niet een avondje extra kan dan doen we het een of twee keer zelf. De dagen voordat we elkaar weer zien natuurlijk niet, want dan moeten we lekker opgeladen zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten