Skip to content
15 reacties
5042 weergaves

Alleen seks met vrienden

Hey. Ik heb 4 vrienden en we kennen elkaar van school en voetbal. Dus elkaar bloot zien was al gewoon. We gingen een keer rukken en nu hebben we gewoon seks, ook pijpen en neuken. Ben niet verliefd op hun en voel me ook niet gay. Maar seks met hun is gewoon chill. Zijn er meer vrienden die dit doen?

15 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Goed georganiseerd TS. Wij hebben een mancave bij een vriend thuis maar dat is in de tuin. Dus veel vrijheid hebben we niet.... Mijn ouders weten dat ik gay ben neem wel eens een vriend mee naar mijn kamer, maar echt vrij voelt dat niet en dan hebben we ook geen zin om lekker bezig te gaan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J16 Mijn eerste ervaringen was op vakantie met vrienden. Een maand naar het Zuid-Frankrijk ... zalig. Het was totaal niet gepland, maar op een vanvond ging het er allemaal wat losser aan toe. De sfeer zat goed en de opwinding steeg. Ik had tot dan nooit gedacht dat ik dit zou doen met hen ...
    De volgende ochtend vond ik dit wat onwennig, maar die vrienden hadden dit duidelijk niet.
    Na die vakantie was het wel wennen, want dan hadden we inderdaad ook niet zo vaak de gelegenheid om onbezorgd met z'n drieën te zijn ...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben TS. Wij hebben een eigen plek. We konden ergens voor een prikkie een stacaravan kopen. Hij staat achter een boerderij. We zijn zelf verantwoordelijk maar onze ouders hebben wel wat regels opgesteld. Geen alcohol. Alles schoon en netjes houden wat de boer ook van ons verwacht. Voor de kosten doen we allemaal iets in de pot die 1 van onze ouders in beheer heeft. Daar betalen we eten en drinken van en onkosten voor de boer. Voor de rest hebben we wel vrijheid en kunnen we doen wat we willen. We hebben alles, stroom, water, wc, douche, als we vrij zijn mogen we er slapen. Is gewoon een lekkere plek om te chillen met ons groepje.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals j21 al zei, dat met zn 4en wel ongewoon is. Dat zal niet vaak voorkomen. Wij zijn een vriendenclub, waar ik deel van uitmaak, en zijn al bevriend met elkaar vanaf dat we 12 waren. In t begin kwamen we bij elkaar en hadden we geen seks. We zijn alle 4 gay en samen met mn vriend hadden we t idee om eens elkaar te fappen. We gingen eigenlijk vanzelf steeds verder en nu hebben we ongeveer 1 x per maand real seks met elkaar. Mn ouders weten dit, vinden t oke en gelukkig kan dit thuis. Niet waar mn ouders bij zijn natuurlijk ;) maar ik denk dat ze t best spannend vinden.

    Bij een aantal posts hier vraag ik me af wel waar jullie dit dan doen, buiten lijkt me geen optie. Maar chill om te lezen dat seks met meerdere jongens bij elkaar vaker voorkomt. Het is echt top om met elkaar zo om te kunnen gaan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Met z'n 4 is wel wat ongewoon, maar als dit voor jullie werkt is dit uiteraard helemaal ok.
    Experimenteren met een vriend vind ik sowieso geen probleem. Dit heeft ook niet meteen iets te maken met jouw/ jullie geaardheid, vind ik. Je kan best seks hebben met een vriend /vrienden zonder bi of homo te zijn, gewoon seks zonder amoureuze gevoelens.
    Als dit voor beide ( of alle vier) goed aanvoelt is dit echt geen probleem. Als jullie van elkaar weten dat het echt ok is en hoe ver jullie willen gaan. Met meer dan twee is het misschien ( nog meer) nodig om hier toch afspraken over te maken? Het is mogelijk dat een van jullie toch niet hetzelfde of even ver wil gaan als de anderen? Maar dit zullen jullie wellicht al weten van elkaar. Ik heb dit op vakantie ervaren, met 2 vrienden, en dit werkte toen ook verrassend genoeg. Na enkele dagen ging ik toch al verder dan ik initieel dacht, maar het voelde goed en dus was dit geen probleem. Na die vakanties dacht ik nog wel eens terug aan die ervaringen , maar heb dit nooit meer met hen gedaan.
    Die vakantie, die ervaringen hebben er wel voor gezorgd dat mijn houding tegenover seks definitief was veranderd. Ik kon (eindelijk?) seks hebben om de seks.
    Als beide akkoord zijn is dit ok .... ook met een vriend / man ... nooit gedacht voor die vakantie. Ik kon ook genieten van seks zonder verliefdheid, amoureuze gevoelens, los van geslacht of geaardheid ... maar wel met respect voor de andere(n).

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • In de zomervakantie ging ik met vrienden fappen. Eerst ons zelf en toen een keer bij elkaar. We hebben elkaar nu al vaker gepijpt. Met 1 jongen ben ik echt naar bed geweest. Tongen, pijpen en toen onze eerste keer gehad, hij in mij. Deed wel iets pijn maar vonden het allebei chill om te doen. Ben verliefd op hem!!!!

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Om seks met iemand te hebben hoef je niet verliefd te zijn, dus die aantrekkingskracht is anders dan dat je seks hebt en verliefd bent. TS, ik denk wel dat je bi of gay bent als je regelmatig seks hebt met een jongen. Experimenteren is gewoon wat jongeren samen doen. Maar neuken is geen experiment meer. Dat is gewoon seks. Tuurlijk mag jij je voelen zoals je wilt maar kijk er niet vreemd van op dat andere mensen wel denken dat je gay bent.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @J18
    Hoe bedoel je?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is verschil tussen sexuele en romantische aantrekkingskracht

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een goede vriend die ik regelmatig pijp en hij neukt mij. Het is een begonnen in geile bui we ging elkaars pikken toen vergelijken, rukken en begon met pijpen we werden steeds geiler en vroeg toen of die me wilde neuken en sinds dien doen we het vaker. Wat betreft de labels wat natuurlijk heel onbelangrijk het gaat ermee om dat je lekker geniet. Ben je bi/he/ho afhankelijk van de volgende criteria je romantische gevoelens, seksuele aantrekking, of seksueel gedrag hebt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben echt hetero maar toen ik zo oud was als jij deed ik het vaak genoeg met een paar vrienden. Van hun is er maar een gay. Sex met andere jongens maakt je echt niet gay.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zegt dat je je niet homo voelt, maar je hebt toch regelmatig seks met jongens als ik het zo hoor. Het kan zijn dat je niet verliefd bent op deze specifieke jongens, maar ik denk wel dat dit redelijk gemakkelijk als homo valt te classifiseren (wat overigens niks is om raar over te doen). Zorg er wel voor dat je die seks veilig houdt (homo's vergeten vaak dat zij zich ook moeten beschermen tegen SOA's omdat ze niet zwanger kunnen raken) en dat je niets doet waar je geen zin in hebt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Rukken en zuigen heb ik ook wel eens gedaan met vrienden. Eerst samen porno kijken en dan kun je het haast niet laten.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb 2 vrienden en kennen elkaar vanaf groep 1 van de lagere school. Toen we 12 waren gingen we een keer onze piemels vergelijken, met zn 3en rukken, eerst ons zelf later bij elkaar. Ik wilde een keer sperma proeven en zo gingen we meer doen. Ik pijp hun, zij neuken mij wat ik super vind. Als je seks hebt met jongens, ook al zijn het je vrienden dan ben je denk ik toch wel gay, vooral als je vaak pijpt en neukt. Ik kom er wel voor uit dat ik op jongens val en seks heb met jongens. Iedereen accepteert me zoals ik ben. Waarom zou je het ontkennen dat je gay bent? Sinds mijn ouders en anderen in mijn omgeving het weten voel ik me veel vrijer.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Samen rukken, elkaar rukken heb ik ook wel gedaan met enkele vrienden, en met één jongen heb ik wel gepijpt en hij mij. Maar neuken nooit.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten