Skip to content
9 reacties
2983 weergaves

Naakt gezien

Beste mensen



ik ben een jongen en 18 jaar bijna 19


zodra ik alleen thuis ben, loop ik graag naakt. Het maakt mij niets uit of de gordijnen open of dicht zijn ik loop gewoon door.


nu liep ik gisteren weer naakt door huis en liep er een vrouw langs en die zag mij naakt lopen ze stond even stil en bleef naar mij kijken. Nu vond ik dat stiekem best fijn.



hebben jullie dit ook wel is meegemaakt, en lopen jullie ook naakt zo ja waar doen jullie dit allemaal??

18 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • @J19, ik bedoelde ook niet dat hij dat was, maar dat het wel erg verkeerd over kan komen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • ik woon op de 4de etage daar kan ik de helen dag naakt zijn

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Toevallig gisteren in de app van Omroep Zeeland : "Politie arresteert naakte man in Vlissingen.". Ze hadden verschillende meldingen gekregen van een naaktloper. Maar ze vonden hem niet. Toen moesten ze voor interventie naar een gecrashte auto. En ja hoor, piemelnaakte man aan het stuur. En nu komt het : gearresteerd wegens dronken rijden. NIET voor naaktloperij. Er stond nadrukkelijk bij dat naakt zijn in het publiek geen strafbaar feit is. Waarom zou je dan in je eigen huis niet naakt mogen zijn? Passanten moeten gewoon keurig recht voor zich uit kijken en niet overal naar binnen gluren of er wat pikants te beleven valt. Zo denk ik er over.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • J18 weet kennelijk niet wat een pedofiel is. Een pedofiel is een persoon die zich seksueel aangetrokken voelt tot kinderen die nog geen secundaire geslachtskenmerken vertonen. Dit heeft dus niet te maken met naakt in je huis rondlopen met de gordijnen open. Echt netjes is het natuurlijk niet om met je blote jodokes voor het raam te gaan staan. Ik woon in een studentenflatje op 8 hoog. Ik heb geen inkijk en loop ook graag in mijn adamskostuum.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Naakt thuis lopen is inderdaad wel erg bevrijdend, maar wettelijk gezien is thuis naakt staan voor een raam ook niet in orde. Doe misschien gewoon de ramen dicht. Je wil ook niet dat een klein kindje met zijn/haar oma langs loopt en jou als een soort pedofiel aanzien. Blijf dus gerust naakt als je daar zin in hebt, maar hou rekening met vreemde mensen die er misschien niet om gevraagd hebben jou te zien.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • je mag best naakt in hius lopener zijn er meer die dat doen

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt die mevrouw alvast een fijne dag bezorgd. Gebeurt denk ik niet zo vaak dat de gemiddelde huisvrouw een lekkere blote kerel op haar weg tegenkomt. Ik zou me hier zeker niet voor schamen. Je bent tenslotte bij jou thuis en het was zij die bij jou naar binnen keek. Ik loop ook vaak naakt in mijn flat maar de flats aan de overkant staan op 500 meter met nog een park er tussen. Wie dan nog wat bloot wil zien moet een al verrekijker gebruiken en dat is vgm voyeurisme. Dus ik snap helemaal jouw heerlijke chille gevoel om lekker bloot in huis rond te hangen. Zolang je maar niet met je piemel aan het raam staat te zwaaien, doe je vgm niets verkeerds.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zorg er gewoon voor dat het geen exhibitionisme wordt, als iemand jou naakt kan zien door gewoon langs te lopen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi. Dan ben je denk ik een soort van nudist. Ik vind naakt zijn ook fijn hoor. Sommige vrienden hebben dat ook al gezien als ze langs kwamen. Later trok ik toch wel wat aan omdat je merkt dat ze er ongemakkelijk van worden. Maar naakt zijn is fijn maar in mijn ogen normaal

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten