Skip to content
15 reacties
2127 weergaves

Twee meiden willen ons zien

Dus mijn vriend en ikzelf, zij zijn 15 en 16. Mijn vriend twijfelt, maar waarom niet. Vanzelf mogen wij hun zien. Wat zouden jullie doen? Mij vriend is bang dat hij dan een stijve krijgt, maar so what dan zien ze die ook.

16 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Mijn eerste vriend wilde met mij douchen maar was bang een stijve te krijgen. We hadden elkaar nog vrijwel nooit naakt gezien. Hoewel toen gênant, we hebben het erover gehad en het was enorm geil. Ik was 16, hij 18 en we genoten ervan. Nu ik 22 ben denk ik... waar maakten we ons toen druk om. Geniet!!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou het sowieso doen! Wat een ervaring. Op mijn 17e ging ik met jongens van 15. Op mijn 15e durfde ik dat zeker niet. Dat vind ik nu jammer.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. Dat is me nog niet helemaal duidelijk jongens 16. Een van hen ken ik redelijk goed. Ze daagt wel vaker uit. Ik denk dat ze zich verveelden en wat spanning wilden en het alleen aan ons durfden te vragen. Een stijve krijg i wel snel, ook door de spanning, maar klaarkomen zonder contact toch niet gauw. Zij was ook duidelijk behoorlijk nat, haar vriendin minder. Zoals ook vaak van het naaktstrand wordt gezegd wenden we aan het naakt. Ik zou met die ene wel verder durven en ik denk zij ook. We hebben beiden nul ervaring, daar zijn we eerlijk in. Ik moet alleen het goede moment vinden om het voor te stellen. Misschien vanmiddag.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @Jongen 16: wat ik zou zeggen weet ik wel, ik zou het supergaaf vinden als ik jullie dan helemaal bloot met een stijve zou zien. en als je dan zou klaarkomen dat het echt ineens spuit al helemaal. meiden snappen wel dat dat vanzelf kan gebeuren als je zo super opgewonden bent. Ik zou dat zelfs als een complimentje zien:) en je zegt eerder dat je bang bent dat meiden iets zeggen over dat je besneden bent, maar ik zou dat nooit een punt vinden. Eigenlijk zelfs beter en mooier :). hoop dat je gerustgesteld bent en trots op jezelf.!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ben die eerste jongen @16. Dus zelfs een kwartier... dat zal vast heeel leuk geweest zijn. ben toch benieuwd: ik zou van de opwinding alleen al klaar gekomen zijn denk ik, ook wel zonder dat ze mij aanraakten. hadden jullie dat niet? want zo lang met een stijve en naakt bij elkaar zou ik niet volhouden denk ik. maar misschien zou ik zoiets daarom ook wel niet durven, wat zeggen die meiden wel niet als je spontaan klaar komt dan. Lijkt mij heel spannend in ieder geval :)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is er zo speciaal aan jullie dat 2 meiden jullie willen zien???

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Aanraken mocht niet Jongen 17. Er had er een een voorstel dat we allemaal zouden strippen. Zij eerst en dan ik en mijn vriend laatst. Dan was iedereen al naakt en dat vond hij OK. Ze had ook drank geregeld. Dat hebben we opgedronken en in die volgorde weer aangekleed. We waren zeker een kwartier naakt. Gelijk al een stijve gekregen door haar, maar het voordeel was dat ze niet heeft gezien dat ik een kleintje heb als hij slap is. Stijf is hij bijna 16cm en dat viel haar zeker mee, zei ze.. Misschien gaan we nog een keer met 4, maar zij en ik willen zeker verder. Mijn vriend en haar vriendin willen wel weer hetzelfde.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon doen en misschien gewoon aanraken
    Misschien groeit er een vriendschap uit ;)
    Laat aub horen hoe het ging

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou hem ook laten zien hoor!

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja hèhè die stijve hoort er gewoon bij. Dat willen die meiden ook zien natuurlijk. Misschien ook even aanraken of aftrekken. Doen hoor. Mmm

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor wat hoort wat als jullie wat laten zien moeten hun ook wat laten zien ;)

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon doen, ik zou een stijve van jullie krijgen (i think)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Eens met J16. Doen. En waarom is je vriend bang om een stijve te krijgen? Is toch niks mis mee?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • ik zeg doen! zo'n kans krijg je niet altijd. Ik ben zelf besneden en zou dan toch wel bang zijn dat ze daar misschien om lachen ofzo, maar misschien valt dat mee. In ieder geval zou ik het meteen doen. Natuurlijk krijg je of heb je meteen een stijve, maar hoe gaaf is dat voor jullie zelf, maar zeker voor die meiden! En als je slim bent spreek je een tijd af, bv 1 minuut. als ze na 5 seconden weer wat aandoen dat wil je toch ook niet... .:)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is er te zien aan jullie? ;-)

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten