Skip to content
15 reacties
5120 weergaves

Klaarkomen in onderbroek

ik vind het heerlijk om in mijn onderbroek klaar te komen. het geeft een vrij gevoel. ik wil zegmaar 1 onderbroek hiervoor gebruiken zodat niet steeds elke onderbroek onder zit. maar waar bewaar ik deze dan zodat mijn moeder deze niet zit? Hebben andere hier ook ervaring mee?

14 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • @j12, gewoon je hand in je onderbroek en rukken dus je pik erin houden en tadaaa...je spuit in je onderbroek. Je kun het ook met je onderbroek doen dus rukken met je onderbroek ertussen rukken en dan vooral je eikel stimuleren met de stof.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hoe doe je dat in je onderbroek klaarkomen?
    Je kunt toch ook je onderbroek onder de douche afspoelen en dan ergens laten drogen of bij de was die de droogtrommel in moet.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Bovenste deel van de sok zit meestal een elastiek gedeelte zodat ie blijft zitten
    Gewoon waar het gat zit

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • wat bedoel je met het elastische deel wat is dat

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • J14, klaarkomen in een onderbroek doen heel veel jongens. Misschien kun je als je gaat rukken al wc papier pakken en gewoon in je onderbroek spuiten en dan met het wc.papier je onderbroek droog maken? En dan ff laten drogen en kijken of het opvalt. Ligt ook een beetje aan de kleur van de onderbroek..zwart zie je alles als je het gewoon laat drogen zonder dat droog maken met wc papier. Maar ik zou er niet te veel over nadenken, je kunt ook 1 onderbroek gebruiken maar als je het laat drogen krijg je gewoon een harde onderbroek. Als het maar een paar dagen is of max een week, dan zou ik het niet vies kunnen noemen zoals sommige hier zeggen. Je kunt ook sokken gebruiken. Dat valt nog minder op is mijn ervaring. En dat elastische deel over je zak is ook nog erg fijn.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe het altijd in mijn boxer, pleur hem gwn de was in naderhand. Heb ook wel 1 waar ik het wel eens in doe en die ligt onder mijn nachtkastje

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook een tijdje gedaan, gewoon 1 nemen met printje er op van Muchachomalo of Bjorn Borg ofzo, dan vallen de cum vlekken niet zo op. En inderdaad achter een andere stapel kleren gooien op de bovenste plak of een uithoek waar nooit iemand kijkt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Kun je t niet standaard doen voordat je gaat douchen dat je hem in de douche aanhoudt en hij dus al nat is en je hem dan in de was gooit zo doe ik t meestal
    Ik heb een beetje een ondergoed fetisj ?? dus wissel veel tussen ondergoed helemaal met trekken enz ik gooi meestal ondergoed achter een stapel kleding maar heb een kast tegen het dak aan dus heb ik automatisch ruimte achter sommige stapels weet niet of jij dat ook hebt anders zou ik hem achter de bovenste stapel gooien

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Pas maar op voordat er schimmel op je ondergoed begint te groeien omdat je hem nat verstopt.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Gadverdamme. Met een beetje uitspoelen blijft het ook smerig. Je moeder weet echt dat je rukt en hoopt dat ook, want jij wordt er rustiger van en dat is goed voor iedereen net als dat ik vinger ook nu ik vriend heb. Doe die boxer gewoon in de wasmand, ze gaat je echt niet er op aanspreken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom niet gwn in je voetbalbroek.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Die zal lekker gaan ruiken!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Gwn zelf uitwassen, met water ofz
    Ff laten drogen en hij is weer zo goed als schoon
    Moet je wel doen als je moeder er niet is natuurlijk

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja doe ik ook vaak. Heb een poos ook een boxershort gehad waar ik altijd in spoot. Die was helemaal hard en wit op het einde haha. Die stopte ik in een plastic tas in een laadje van mn bureau

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Op een gegeven moment zal je die onderbroek toch moeten wassen dus hem proberen verbergen voor je moeder is een beetje een onmogelijke taak.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten