Skip to content
10 reacties
551 weergaves

Iets gewilt hebben en het is gelukt maar zoveel vragen in me hoofd

Beetje verwarrende text maar laat ik jullie het uitleggen. En als jullie ook afvragen wat voor vragen, nou laat ik me levensverhaal vertellen anders gaan jullie het niet snappen

NOT: gaat een lange text worden

Ik ben gewoon iemand ergens in deze kleine land. Eerste 12 jaar van leven was oké maar toen ik aan de middelbare begon ging het fout. Ik werd gepest en uitgesloten om de raarste dingen. En de dood van me vader maakte het pas helemaal erg. Niks in het leven boeide me meer. Toch ging het wel oké op school maar ik ging niet naar het HBO. Ik besloot om te gaan werken en solliciteerde bij een supermarkt en ik werd ook aangenomen. Al snel maakte ik twee nieuwe vrienden, ze waren wel ouder dan ik (ik was 18, de middelste 21 en de oudste 23). Jammer genoeg kwamen die irritante jongens ook wel naar de winkel om me te pesten maar me collega's steunen me altijd. En met die twee ging ik zelfs op vakantie naar landen als Spanje, Bulgarije etc. Ik merkte ook op dat ik gevoelens had voor die oudste. Zijn karaketer, lichaamsbouw en boxershort (ik heb fetisj op Bjorn Borg boxershorts) zorgde dat ik gewoon zelfs seks wil. En die kans kreeg ik

3 maanden geleden was het een normaal dag maar mijn moeder moest naar Duitsland voor een week in verband met werk. Ik mocht bij hem een week blijven. Ik moest wel overwerken en hij was best boos daarom. Maar toen we die avond tv keken ging hij even bukken om iets te pakken en toen ik zijn blauwe Bjorn Borg boxershort zag (terwijl wij nog steeds onze werkkleren aan hebben) zei ik zei dat ik homo ben en dat ik met hem wel iets zou willen doen. En om het kort samen te vatten wat er daar gebeurde: kleren waren uit en we genoten van elkaars lichaam. Zo ging een week voor bij. We hadden een relatie en één persoon wist het (onze vriend natuurlijk). Als we in de stad waren liepen we gewoon hand in hand en zoenden we elkaar. En toen gebeurde iets wat ik niet zag aankomen. Toen ik dit hoorde begon ik goede hoop te krijgen voor het leven. Hij vroeg me ten huwelijk. Ik gaf hem een zoen als ja antwoord. We zijn nog niet verloofd. Maar de vraag is: onze familie? Mijn opa en oma van me vaderskant zijn zwaar tegen homoseksualiteit. Mijn vijanden die steeds achter me zitten? Buren en collega's? Hoe zullen die reageren? Hoe en wat moeten we doen?

Er is over twee weken een familie bijeenkomst (met mijn vaderskant er bij) en ik zit te denken om hem misschien uit te nodigen. Tijdens het eten denk ik eraan om hem te zoenen. We willen heel graag trouwen en bij elkaar zijn

Dit is mijn verhaal en ik hoop dat jullie het begrijpen. Graag wil ik goeie antwoordden. Ik zal updates geven

21 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Antwoord op de 18 jarige:
    Hij keek me een beetje raar aan. Hij biechtte zelf later ook op dat hij wel interesse had in homo seks. Dus het ging heel gemakkelijk

    Antwoorden op dingen als is een grote stap enz:
    Ik wordt 22. Wij willen pas een jaar later echt gaan trouwen. We willen nog wel dit jaar samenwonen. Ik weet zelf ook dat het een grote stap is en zeker niet iets gemakkelijks maar we houden van elkaar, we kennen tegen die tijd ook al 4,5 jaar en hebben dan een jaar relatie

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik mailde trouwen kan altijd nog. Na 3 jaar is het niet te snel, en dan ken je elkaar ook wel goed denk ik. Maar je bent nog jong, getrouwd zijn kun je nog lang genoeg. Denk dat de meesten die reageerden bedoelen laat je niets opdringen of doe het niet omdat je dan een houvast hebt. Of dat je wilt laten zien dat je gay bent. Wees jezelf en laat je niet beinvloeden door anderen, gewoon genieten van jullie vriendschap, de rest komt wel.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vraag me eeigenlijk eerder af hoe je het voor elkaar gekregen hebt om seks te hebben zo snel. Maar voor de rest. Ga gewoon tegen je moeder zegt dat je wilt trouwen. Wat boeit de rest dan?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Precies drie maanden een relatie, mega op de roze wolk. Geen idee hoe iemand op de lange termijn is want samenwonen is andere koek dan d'r vriendschap daarvoor. Je moet nog een hoop volwassen worden want na je school alleen je bijbaantje, trouwen is flink wat stappen verder dan waar jij nu in het leven staat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb zelf niks met gay zijn of iets. Me ma is bi, dus de nodige vriendinnen heb ik voorbij zien komen. Haar aangetrouwde oom, geloof ik, is getrouwd met een man. 2 succes volle gasten die ik beide gewoon mag. Als jij wilt trouwen ga je trouwen. Hoe ik denk zou het je vrijweinig moeten schelen wat de buitenwereld en dus ook familie er van denken. Trouw lekker. Zoen die gast op die hele bijeenkomst van je familie. Ze zitten daar toch vast met z'n allen. Of, wat ik zou doen in jou plek. Nodig ze uit, zoen die gast en kijk daarna direct de "haters" aan....... Misschien een heel kinderachtig k*t idee. Maar het werkt misschien wel. In andere woorden. Doe wat je wilt

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie mensen zeggen van is het niet te snel

    Beste mensen. Wij kennen elkaar al 3 jaar. We weten alles over elkaar. Onze ouders kennen elkaar ook. We hebben nu 3 maanden relatie maar wat maakt het uit?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Pesten is erg, heftig. Heb zoiets, waarom verloven en trouwen. Je bent nog jong , hebt te maken gehad met die pesters, je krijgt toch vrienden en je voelt je al beter vooral omdat je verliefd bent op die ene jongen. Weet je wel zeker dat je zo verliefd bent om al te trouwen. Je wilt hem niet kwijt, voelt je veilig en vertrouwd met hem , maar zou niets over haast doen. Dan die familiebijeenkomst, zou hem uit nodigen. Dan je hebt het over familie, buren die misschien tegen homo sekualiteit zijn, wat hebben hun er mee te maken, je doet niets verkeerd, je hebt een vriend nou en. Zelf gay maar kom niet uit de kast, vind ik zo achterlijk eigenlijk. Mijn ouders hebben er totaal geen moeite mee, evenals mijn familie, en dat is voor mij genoeg. Zou niet zoenen op die bijeenkomst om te laten zien dat je op jongens valt. Gewoon vriendelijk doen en eventueel je vriend voor stellen , niet overdrijven, en ontdek ook jezelf en claim je niet te veel vast op die vrienden, blijf bevriend maar zou over trouwen of verloven nog maar eens goed over na denken. Ben 17 heb vrienden maar wil nog geen vaste relatie, ken ook jongens van 21 en ouder die het ook nog niet willen, vriendschap kan ook waardevol zijn, trouwen kan altijd nog.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, wat een verhaal waarbij je denkt dat er een happy wending aan je leven komt, het is je gegund. Man, ga ervan genieten en leef je leven zoals jij dat wilt. Als familie, ouders, opa’s en oma’s jouw het gelukt gunnen, gunnen ze jou de relatie met jou lieve vriend.

    Wat ik je wel wil meegeven, maak je liefde voor je vriend kenbaar, maar forceer het niet. Ga niet zomaar kussen op een feest, maar neem hem
    mee en stel hem ook voor als jouw partner, niets mis mee.

    TS, veel liefs en volg je hart, dat is het enige wat nu telt in je leven. Heel veel
    Liefs en laat nog iets van je horen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je voelt je toch helemaal gelukkig met hem nu? Laat dit niet voorbij gaan!! De pesters: niks van aantrekken, die houden vanzelf wel een keer op. Familie: meesten zullen het helemaal niet erg vinden, en die paar die wel tegen zijn hebben misschien even tijd nodig. Uiteindelijk zien ze dat jij op deze manier gelukkig bent.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Vijanden, je geeft ze teveel macht kinderachtige pesters die worden ook ouder en krijgen een ander leven mogelijk zelfs ergens anders.

    Toekomst opbouwen (wat wil en kan je gaan doen komende jaren om meer zekerheid en voldoening te krijgen op de lange termijn)

    Lekker genieten van je relatie maar verloven zo... Met iemand waarmee je net samen bent met nul relatie ervaring is van de zotte en dat weet je zelf ook hoop ik. Je wil mogelijk een soort high chasen na dat low gevoel dat is niet gezond. Alles of niets is een gevaarlijk spel voor je mentale gezondheid. Verloven betekend niet dat iemand je niet gaat verlaten (je wil niet eenzaam zijn na verlies van je vader kan een ding zijn) en het toont niet dat je oudere vriend helemaal helder denkt erover ook.


    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten