Skip to content
11 reacties
1402 weergaves

Zwakke vriendschap na nude

Ik ben bi en mijn beste vriend is hetero. Ik wou heel graag hem eens naakt zien en na een tijdje erover bezig te zijn, wou hij toch een nude sturen om mij te plezieren. Hierdoo wil ik nu ook wat meer ( FWB) maar dat zag hij niet zitten. Dit heb ik geaccepteerd ondanks ik dit wel nog graag wil maar onze vriendschap is me meer waard. Helaas is hij een paar weken geleden ineens anders beginnen doen en is onze vriendschap verzwakt. Ik weet niet wat ik nu moet doen? Alles even laten bezinken en hopen dat het goed komt of erover praten maar dan weet ik niet wat te zeggen. Wie kan me hierbij helpen ?

19 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • @J22. als iemand zegt dat ie bi is, is ie bi en verder niks. hou op met iedereen homo te noemen. biseksuele mensen bestaan.

    verder ben ik het eens met de meer positieve reacties. ik zou de vriendschap niet te snel opgeven. je bent te ver doorgegaan; kan gebeuren. ga met hem in gesprek en bespreek het. pas dan weet je echt hoe hij erover denkt. probeer goed te luisteren naar wat hij zegt en jezelf niet eindeloos te verontschuldigen. dit kan averechts werken.
    soms kan het even duren voor iemand alles goed voor zichzelf op een rijtje heeft gezet dus misschien is er nog hoop en kan jullie vriendschap weer groeien. lijkt het niks te worden, leg je daar dan ook bij neer.

    in ieder geval veel succes! ben benieuwd wat ervan komt.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat de twee jongens hierboven schrijven is natuurlijk heel mooi. Excuses plus verzoening daar kan niemand tegen zijn. Het is een poging waard. Althans op papier. Want in de praktijk zal het hoogstwaarschijnlijk niet werken. Soms zijn de brokken te groot om te lijmen en soms is de schade onherstelbaar. Dit sleept al een paar weken aan en de kloof is alleen maar groter geworden. Excuses werken alleen als ze onmiddellijk na de feiten aangeboden worden. Maar ik hoop dat ik me vergis.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik sluit me helemaal aan bij de laatste reactie (j 17 jaar). Het is zonde om zo' n mooie vriendschap op te geven. Spreek met hem af, spreek het uit, excuseer je en delete zijn foto. Laat hem weten dat jullie vriendschap te kostbaar is om op te geven. Succes en laat weten hoe het afloopt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben het niet eens met onderstaande reacties, ze zijn gebaseerd op gevoel en niet op feiten, want ze kennen jou en jouw vriend niet. Wel wil ik aangeven dat het ontzettend ondoordacht en stom is wat je hebt gedaan. Je hebt je laten leiden door jouw gevoelens en daar niet bij nagedacht wat dat zou kunnen betekenen. Begrijp dat je meerdere keren hebt aangedrongen op een nude en dat hij uiteindelijk over stag is gegaan. Vermoed dat hij daar spijt van heeft gekregen, maar dat kun je alleen maar bevestigd krijgen door in gesprek met hem te gaan. Nodig hem uit op neutraal terrein en kondig aan waarover je hem wilt spreken en dat je spijt hebt van je actie. Wil hij dit niet dan is het duidelijk dat de vriendschap waarschijnlijk voorbij is, komt hij naar het gesprek dan dien je diep door het stof te gaan voor hem en in de toekomst van dit soort acties wegblijven. Verder spreekt het voor zich dat het nu verwijderen van de foto bij deze verzoenpoging hoort!! Succes en laat horen hoe het gegaan is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Deze vriendschap is aan het afsterven. Dat is helaas al te lezen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan alleen maar aansluiten bij de andere reacties. Deze vriendschap is over

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vraag me af of dit nog goed kan komen... Als ik die hetero vriend was en mn beste gay vriend dit soort dingen zou willen zou ik ook de vriendschap beëindigen denk ik...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Zijn reactie kon je vooraf wel bedenken. Je bent serieus te ver gegaan. Een nude vragen tot daar aan toe. Meestal weten beste vrienden trouwens hoe de ander er naakt uit ziet. Maar een gay fwb voorstellen aan je beste hetero vriend was een buitengewoon domme move. Je hebt een fikse deuk geslagen in jullie vriendschap. Ik zie dit eerlijk gezegd niet meer goed komen. Wat bezielende jou in vredesnaam? Dacht je nou echt dat hij ja zou zeggen?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mogelijk voelt hij zich niet meer op zijn gemak bij jou en dat is een belangrijke factor voor een goede vriendschap. Kan dat hij je die foto stuurde om ervan af te zijn en hoppa ging je weer meer vragen terwijl hij wil je niet en je bent daarmee waarschijnlijk een grens over gegaan en is de vriendschap in zijn ogen jouw misplaatste lust niet waard. Hij wou vrienden zijn, jij wou meer dat gaat niet

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk zelf dat het goed is om erover te praten. Vraag bijvoorbeeld naar wat hij ervan vond of hoe hij er nu tegenaan kijkt. Misschien kan je zelf duidelijk maken dat er niks veranderd in jullie vriendschap en dat je graag door wilt gaan zoals hiervoor.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jij bent bi zeg je, vooral homo denk ik dan, en je hebt een bepaalde belangstelling voor jouw vriend getoond. Hij is al zo ver gegaan dat hij jou een naaktfoto heeft gegeven, maar nu wil je ook nog seks met hem. Jouw vriend is daar helemaal niet voor in en dat heb jij geaccepteerd, maar het heeft wel wat kapot gemaakt. Nu is jullie vriendschap dus aan het verkoelen.

    Het punt is dat jouw vriend misschien geen problemen heeft met homoseksualiteit, maar wel met jouw belangstelling voor zijn lichaam. Je zegt wel dat je er niet meer over begint, maar die belangstelling blijft natuurlijk bestaan en dat voelt heel ongemakkelijk voor jouw vriend. Iedere keer als jullie contact hebben denkt hij er aan.

    Ik denk dat de vriendschap voorbij is. Het werkt niet meer, de onschuld, het vertrouwen is weg. Het beste kun jij maar een vriend zoeken die wel blij is met jouw voorkeur en proberen daar een fijne, ook fysieke, relatie mee op te bouwen.

    Als jij homo bent en je hebt een vriend die dat niet is, probeer dan niet hem zaken op te dringen die hij niet wil. Dat zijn ongewenste intimiteiten, net zoals wanneer hetero's zich opdringen aan meisjes die daar geen zin in hebben. Het moet van twee kanten komen anders wordt er minstens een van de twee ongelukkig en uiteindelijk beiden zoals hier.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten