Skip to content
30 reacties
3685 weergaves

Legging voor jongens.

Hallo gasten, ik draag al vanaf mijn 6 jaar alleen nog maar leggings voor jongens. Ik draag ook al even lang totaal geen ondergoed meer. Ik ga gewoon altijd met mijn blote kont in mijn legging. Ik ben dat zo gewoon en ik vind het ook echt wel geil. Wie van jullie draagt ook altijd een strakke legging? Laat dit is even weten alstublieft. Alvast bedankt voor jullie reacties hoor.

15 jaar
3 jaren geleden

30 Reacties

  • Ik heb ook leggings voor als het heel koud is. Maar het liefste draag ik net als jongen 20 ook panty's. Ik draag elke dag een panty. Tussen de 15 en 20 denier. Meestal onder een skinny jeans maar ook wel onder een korte broek.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Nu het opnieuw koud wordt doe ik wel een legging onder mijn jeans als ik lang ga fietsen. En ik doe er ook aan op voetbaltraining en bij een wedstrijd.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag vaak een string onder mijn leggings. Maar meestal gewoon zonder iets eronder.
    Ik draag altijd de damesmodellen en het zit erg lekker. Soms doe ik ook een jurk erover aan. En nee, ben geen homo

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag panty’s en dat vind ik ontzettend fijn, in de winter draag ik 80-100 den en in de zomer van 10 tot 20 den. Zo doe ík ook sporten en fietsen, maar ook bij mijn ouders omdat ik inwonende ben zit ik in mijn panty’s waar ze bij zijn, mijn vrienden en mijn vriendin vinden het geweldig ook mijn nichtjes en neven. Een legging heb ík eens geprobeerd maar dat vond ik niets aan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag bijna iedere dag een legging zowel sport als lederlook leggings
    De lederlook leggings zijn meestal meiden modellen want voor jongens vind je ze bijna niet
    Ik koop ze meestal online en ik draag de ene dag lederlook afwisselend met een sportlegging ligt ook aan de temperatuur als het te warm is draag ik de sportlegging omdat het dan veel koeler is ipv een lederlook legging die erg warm zijn als de zon erop staat

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag leggings onder mijn lange broek als het koud is en ik ga lang fietsen. En ook onder mijn voetbalshort in de winter.
    Anders niet.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben broeken dragen zo zat!
    Ik wil voor de rest van mijn leven leggings en maillots dragen. Ook wil ik alleen damesondergoed dragen en jurkjes en rokjes aan. Het enige is dat ik niet durf en bang ben dat het niet wordt geaccepteerd door mijn familie en omgeving

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag ook vaak leggings maar niet naar school of werk. Toch wil ik liever geen broeken meer dragen maar alleen leggings, het zit veel fijner en ik voel me er thuis in.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben net zoals de topic starter begonnen met het dagelijks dragen van leggings
    zowel lederlook als sportleggings
    wie van de jongens draagt ook leggings als dagelijks kledingstuk gelijk de TS ?
    het bevalt mij erg goed om dagelijks leggings te dragen ook de lederlook leggings die ik heb maar krijg soms rare blikken als ik de lederlook aanheb maar dit boeit mij niet

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zou het smerig zijn? Vrouwen/meisjes die een string dragen en helemaal in hun bilspleet zit is pas vies

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Leggins heb ik nog niet geprobeerd, maar draag wel tamelijk strakke jeans en trainingsbroeken zonder ondergoed, waarin je mijn dikke blote eikel (ben besneden) natuurlijk goed kan herkennen. Misschien zou ik leggings wel eens aantrekken, maar alleen om te joggen of zo.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 15 draag je ook lederlook legging en zoja wat zijn de reacties erop ? Of draag je alleen effe leggings zoals je beschrijft ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo gast van 16, je moet dat gewoon lekker doen jong. Draag gewoon iedere dag een legging, juist zoals ik. Ik doe mijn legging ook altijd gewoon over mijn blote kont aan want ik draag ook al meerdere jaren gewoon geen ondergoed meer. Een legging is gewoon keileuk en geil ook. Ik zou zo zeggen van doe het gewoon en geniet ervan.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 15 Bedankt voor je reactie ik ga het ook doen iedere dag een legging dragen ze zitten gewoon heel fijn Ga eens benieuwd zijn wat de reacties zijn rondom mij heen Als.jij iedere dag ermee loopt zal het mij ook wel lukken

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo jongen van 16. In de winter ga ik ook gewoon met een legging naar school en dan draag ik ook geen ondergoed. Ik draag al jaren geen ondergoed meer. Ik ga altijd met mijn blote kont in mijn legging want ik ben dat zo gewoon. Ik krijg op school dikwijls opmerkingen over mijn strakke legging en ik krijg ook regelmatig een nota in mijn agenda hoor. Maar ik mag van mijn ouders gewoon zo naar school gaan. Over hoe ik dat later ga doen als ik moet gaan werken en zo, daar heb ik nog niet echt over nagedacht. Als ik een vakantiejob ga doen, dan zal ik gewoon met een legging daar naartoe gaan.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jonven 15 bedankt voor je antwoorden maar hoe doe je dit in de winter als het vriest buiten ga je dan ook alleen in de legging naar school toe en met buiten lopen lijkt me erg koud dan En ik denk als je ooit naar de universiteit gaat of hogere school een legging niet echt geaccepteerd gaat worden ook niet als je ergens wilt gaan werken bv vakantiebaantje oid hoe los je dit op ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 16, ik heb effectief alleen nog maar leggings. Ik wil ook geen andere broeken meer. Ik ga daar ook gewoon mee naar school en ja, ik krijg daar regelmatig opmerkingen over. Ik word ook dikwijls bekeken door andere jongens en meisjes maar dat trek ik mij niet aan. Ik krijg ook regelmatig opmerkingen in mijn agenda over het feit dat mijn pik heel goed zichtbaar is in mijn legging. Maar ja, ik heb nu eenmaal ook een grote pik en je ziet hem inderdaad heel goed zitten in mijn strakke legging.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Om even te reageren op je vraag. Ik draag altijd strakke rekbare leggings voor jongens. Altijd leggings met een effen kleur zoals licht blauw, donker blauw, grijs, zwart enzovoort. Al mijn leggings zijn van Puma, Nike en Adidas.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 15 ik las dat je alleen nog maar leggings draagt wat voor een leggings zijn dit ? En kijken de leerlingen niet raar op als je met een legging aan naar school komt of in het openbaar loopt ermee Kan mij niet voorstellen dat je geen broeken meer hebt voor aan te doen lijkt me sterk Ik draag zelf ook leggings sport en lederlook alleen als ik ga sporten of alleen thuis ben of ga fietsen en dus eigenlijk niet dagelijks zoals.jij

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het koud is en ik ben van plan om lang te gaan fietsen doe ik ook een legging aan met een short erboven.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten