Skip to content
20 reacties
1183 weergaves

Stinkende sneakers.

Hallo daar, ik draag al meerdere jaren gewoon geen sokken meer en zelfs ook geen enkel sokken. Ik ga altijd met mijn blote voeten in mijn sneakers. Ik heb ook wel echte zweetvoeten en dus stinken mijn sneakers dan ook echt zo keihard dat het gewoon nimmer normaal is. Je kunt mijn sneakers dan ook van ver al serieus ruiken. Wie van jullie gaat ook altijd met zijn blote voeten in zijn sneakers en stinken je sneakers dan ook zo keihard? Laat het is even weten alstublieft.

15 jaar
3 jaren geleden

20 Reacties

  • Jongen van 15. Ik denk dat jouw sneakers nu niet meer zo naar zweet ruiken, maar misschoen wel naar urine. Maar dan is de zweetlucht in ieder geval weg.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 19 en meisje 20, Ik heb inmiddels al meerdere keren in mijn sneakers gepist en ik doe ze telkens, terwijl ze nog vol pis staan, gewoon terug aan. Dat voelt wel lekker om zo met mijn blote voeten in mijn sneakers vol pis te gaan. Ik heb de indruk dat mijn sneakers nu vooral naar mijn pis beginnen te ruiken. Maar dat is ook niet zo slecht hoor.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon dagelijks je voeten goed wassen, iedere dag schone sokken en niet altijd de zelfde schoenen is hygiënischer dan in je schoenen te pissen of nog erger door een kat....

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 15. De stof in de urine, die ervoor verantwoordelijk is dat je, nadat je geplast hebt in de sneakers, de zweetlucht van de stinksneakers niet meet ruikt, schijnt ammoniak te zijn. Als je heel verschrikkelijk meurende stinksneakers hebt, zoals de jongen van 15, dan kun je ook overwegen door een kat in die stinksneakers te laten plassen. Het schijnt dat door de iets andere samenstelling van de kattenurine, dat de gigantisch stinkende zweetlucht in die vieze sneakers als sneeuw voor de zon verdwijnt. Jongen van 15, dan moet je nog wel een kat bereid zien te vinden om in jouw stinksneakers te plassen; anders zul je het toch echt zelf moeten doen met jouw eigen urine. Veel succes, jongen van 15.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad jongen van 14. Hygiëne is heel belangrijk. Zo zie je maar, dat als het daaraan ontbreekt, watvoor mooie kansen dan aan jouw neus voorbij kunnen gaan. Het boeit de jongen van 15 niet zo, geloof ik, die kickt er volgens mij enorm op dat hij van die vieze stinkende sneakers heeft. Ik ben benieuwd of hij daarmee ook iemand aantrekt en zo ja, watvoor iemand. Wie weet, horen we dat nog eens van hem. Wellicht dat er personen op de wereld bestaan, die als bijen door de honing worden aangetrokken tot de stinksneakers van deze jongen. Wie weet !

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 15. Heb je al geplast in jouw sneakers? Het schijnt echt te helpen tegen de zweetlucht in de sneakers. Je ruikt daarna blijkbaar de zweetlucht niet meer. Misschien neutraliseert de urine de zweetlucht. Een nacht buiten laten staan en na afloop met water afspoelen, schijnt. Veel succes !

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was verliefd op een hele leuke jongen. Ook 14. Het zoenen was lekker. Toen hij zijn shirt uit deed rook ik al een zweetgeur. Maar toen hij zijn sneakers uit deed ging ik bijna over mijn nek. Het is een hele mooie leuke jongen maar een slechte hygiene

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo allemaal, ik ga ook altijd met mijn blote voeten in mijn sneakers en mijn sneakers stinken ook enorm hard. Ik heb ook wel echte zweetvoeten en dus stinken mijn sneakers ook keihard. Ik heb sneakers van Puma, Nike en Adidas. Ik doe gewoon elke dag andere sneakers aan. Zodoende kunnen de sneakers die ik aan gehad heb wel enkele dagen drogen en dan is de stank terug minder hevig.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Laatst rook ik ook een heel vies persoon. Ik zat in de bus, die aardig vol was. Voor mij, bij het raam, zat een deftige dame, mooi opgemaakt, het haar netjes, hakjes en elegante kleding aan. Toen de bus stopte en er passagiers binnenkwamen, was er een vies uitziende man, die ging zitten op de enig overgebleven lege plaats, namelijk naast de deftige dame, pal voor mij. De bus begon alweer op te trekken, zodat die vies uitziende man, die nog niet helemaal op de stoel zat, bijna tegen de deftige dame aan viel. Die man had volgens mij ook stinksneakers aan en hij rook naar een mix van dranklucht, zweet, sigarettenrook en urine.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen met stinksneakers. Ik leef wel met jou mee! Wat de vorige jongen van 19 stuurde, daar had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar misschien is het een oplossing. Wat mij moeilijk lijkt voor jou is dat als je eens een bijzonder leuk meisje tegenkomt (zeg maar een buitenkans voor jou) en zij lijkt jou geen onaardige jongen te vinden en je doet heel erg je best voor haar en dan komen jullie op een punt dat jullie wat gaan knuffelen, bijvoorbeeld op een bank, en dan moeten de schoenen uit. Wat dan ? Dan heb jij toch een probleem? De kans is groot dat dit meisje dat met die stinksneakers niet leuk gaat vinden. Heb je hier ook over.nagedacht ?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Laatst hoorde ik ook van een jongen met zweetsneakers dat hij had geplast in die sneakers, ze daarna een nacht buiten heeft laten staan en tot slot heeft afgespoeld met water. De zweetlucht in de sneakers was vwrdwenen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Weggooien die (stink)sneakers ! Er bestaat trouwens ook een soort schoenendeo, wisten jullie dat ? Wellicht dat dat nog enige uitkomst biedt. Het is nu zomer en straks hopelijk mooi weer. Misschien zijn slippers dan een alternatief. Lekker luchtig ! En dan zijn de voeten niet zo opgesloten in van doe benauwde sneakers. Misschien is dat een idee ! Dat kan voor jongens ook heel leuk staan. Zoals je merkt, ik denk met jullie mee en mogelijk dat je uiteindelijk (nog meer) succes hebt bij de meiden, zodat jullie hopelijk nog gelukkiger worden. Sommige jongens hebben geen zweetvoeten, zoals mijn vriendje (19). Ik weet ook niet hoe dat wel/niet kan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo allemaal, ik ben heel tevreden dat jullie zo goed reageren. Ik ga inderdaad al meerdere jaren gewoon altijd met mijn blote voeten in mijn sneakers want ik ben dat zo gewoon. Het probleem is dat ik de laatste jaren echt wel abnormaal hevige zweetvoeten heb. Ik heb ook gelezen dat dit ook te maken heeft met het feit dat ik nu volop in mijn puberteit zit. Ik moet wel zeggen dat ik vroeger niet zo een hevige zweetvoeten had. Toen kon je mijn sneakers ook wel ruiken maar veel minder dan de laatste jaren. De stank van mijn sneakers is de laatste tijd echt gewoon nimmer normaal hoor. Het is zelfs zo erg dat mijn ouders dikwijls zeggen dat ik mijn sneakers ofwel gewoon buiten moet laten staan of dat ik ze op mijn kamer moet zetten en dat ik de deur dicht moet houden. Ik zet mijn sneakers gewoonlijk op mijn kamer want ik ben die geur ondertussen al goed gewoon.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook amper sokken puur omdat ik ze niet prettig vind...mijn nikes stinken niet naar zweet ofzo

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Me ma heeft bij de drogist een flesje gekocht met blauw spul er in. Als je dit onder je voeten spuit en dan laat drogen heb ik een paar weken geen zweet voeten meer. Ik had ook hele erge zweetvoeten en niets hielp. Zeker als je bij andere bent is dit erg. Zeker bij een leuk meisje wat een afknapper is.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Een vriend van mij heeft ook vaak zweetvoeten en stink sneakers. Bij ons thuis moeten binnen de schoenen uit. Je kunt dan zijn sneakers en sokken duidelijk ruiken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo jongen en meisje, ik ga al meerdere jaren gewoon altijd met mijn blote voeten in mijn sneakers. Ik moet wel toegeven dat mijn sneakers echt abnormaal hard stinken hoor, dat is een feit. Je kunt mijn sneakers zelfs nog ruiken terwijl ik ze gewoon aan heb. Dus ja, jullie hebben wel gelijk. Mijn sneakers stinken enorm abnormaal hard. Maar ik ben dat zo gewoon om met mijn blote voeten in mijn sneakers te gaan.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, je draagt je schoenen zoals jij dat wilt, sokken lossen het geurprobleem niet op. In de puberteit kunnen je voeten door alle hormonale ontwikkelingen gaan stinken, wordt je ouder dan gaat het meestal weg. Mijn voeten ruiken nu gelukkig veel minder dan 2 á 3 jaar geleden! Is het een probleem, bezoek de huisarts, die kan er iets voor voorschrijven! @ j14, waarom bestaan er sokken, omdat ze ooit bedacht zijn, maar dat is geen reden ze te MOETEN dragen, daarin mag iedereen zijn keuze maken!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 15. Bah, hartstikke vies en onhygienisch. Verschrikkelijk ! Ik zou hier echt gelijk op afknappen als ik dit bij een jongen zou tegenkomen. Jongen van 14 heeft gelijk ! Dat is meer een schone en nette jongen, merk ik wel. Maar jongen van 15, je moet gewoon doen wat je niet laten kunt. Ook daarin heeft de jongen van 14 gelijk !

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee natuurlijk ga ik niet met blote voeten in sneakers want: 1. Het stinkt inderdaad enorm 2. Het ziet er een beetje apart uit 3. Waarvoor bestaan sokken dan 4. Die zool gaat dan helemaal aan je voet plakken als je je voet uit je schoen wil halen 5. Het zit totaal niet lekker (veel te veel gekriebel enzo) Maar goed als jij dat wil doen dat doe je dat toch lekker??

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten