Skip to content
24 reacties
2573 weergaves

Drie keer trekken voor het omkleden?

Ik zag het gisteren bij een jongen. Hij trok zeker drie of vier keer aan zij lul, voordat hij zijn zwembroek uitdeed om zijn kleren aan te trekken. Bij het afdrogen met zijn handdoek was hij weer even bezig.
Dus nu eerlijk jongens. Wie doet dat ook om hem groter te maken of wie echt niet?
En niet miepen dat ik kijk, want jullie kijken bij ons ook.

18 jaar
3 jaren geleden

24 Reacties

  • We mogen overal over beginnen meisje 23. En jongens een beetje verlegen maken is goed voor ze. Gaat dat macho er van af en worden ze leuker door.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is inderdaad wat vervelend wanneer je piemel helemaal gekrompen is en je uit het water moet komen. Daarom doe jongens dat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J 23 Je hebt gelijk het is niet aan ons om er over te beginnen en wij als vrouw mogen wel kijken vind ik maar daar bij laten dan.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Gut kut jongen 23, kort lontje? Dat maken wij wel uit.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is typische weer een onzin verhaal van het lullen om onze lul!
    Als wij er aan willen zitten doen we dat gewoon en ja het zee water doet wat met onze kleine vriend. Wij gaan toch ook niet lopen kutten over jou!

    Dus laten we het hier maar bij houden denk ik zo maar

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Pech voor je jongen 19. Zoals vaak horen we hier niets meer van TS. Je zult het toch weer zelf moeten doen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij zit vaak een beetje raar geplakt tegen mijn ballen en is nog klein van het koude water. Dat is geen goed gezicht.
    Dan maak ik alles los en wrijf en trek wat (zo onopvallend mogelijk) dat hij wat groter wordt. Pas dan trek ik mijn zwembroek of sportbroekje uit. Ik deed het eerlijk ook na het sporten. Ik weet wel dat ik de enige niet ben. Het maakt geen centimeters uit, want dan moet je zo lang dat je met een stijve staat, maar net dat het niet te lullig staat. Wat krijg je hier als je eerlijk bent? Een aai over je piemel van TS?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk eerlijk gezegd dat hij alleen even zn piemel en voorhuid even goed deed

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zou je je voorhuid naar achteren doen als je in zee plast jongen 16. Dan kun je het toch gewoon laten lopen?
    Ik neem ook geen zakdoekje mee om af te vegen. Gaat heerlijk allemaal vanzelf. Alleen wat is het water nog koud.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk eerder dat die jongen zijn voorhuid goed stond te trekken. Ik heb dat ook vaak als ik in zee gezwommen heb en onder water geplast heb. Bij het plassen doe ik mijn voorhuid naar achteren als ik die niet meteen terug doe en het zeewater droogt op plakt de voorhuid vast terwijl mijn eikel bloot blijft. Dat doet zeer in mijn onderbroek. Dan trek ik mijn voorhuid weer terug naar voren voordat ik mijn onderbroek aan doe

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • De reaktie van X17 was van mij, had verkeerd getikt.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja precies dat jongen 22. Gewoon huid aan de buitenkant. Er piept niets uit en daar tussen kun je ook niet naar binnen kijken. Vergelijk met jou zakje, ballen en piemel er tussen. Alles aan de buitenkant. Als jullie niet zo moeilijk deden over hoe groot die is zou iedereen toch bloot zwemmen ? Borsten verbergen is al helemaal onzin.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Niets?……meisje 17. Dan zie je toch nog steeds twee schaamlippen en gleuf of spleet, tenminste als je 17 of ouder bent.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Begrijp dat wel meisje 20. De twee vriendinnen van mij die zich liever niet aan zee omkleden hebben ook zoiets. Voor jongens waarschijnlijk best opwindend, maar ik ben blij dat bij mij alles tegen elkaar zit als mijn benen niet te ver uit elkaar zijn. Dan zie je eigenlijk niets en dat mag iedereen zonder problemen zien.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • eigenlijk wel grappig; jongens trekken aan hun piemel zodat die wat langer lijkt. Ze denken dat ze er dan voor meiden beter uitzien. Maar ik ken ook een meisje die haar grote binnenste schaamlippen juist naar binnen duwt omdat ze er last van heeft..... Hoe tegenstrijdig.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha@j22 : Arme TS, ze wist waarop ze gepakt kon worden en toch kon ze het niet laten. Het is jullie piemel, jongens. Daar mag je aan zitten als je daar zin in hebt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongens zitten altijd wel veel aan hun kruis. Maar hulde aan jullie dat je je bloot omkleedt, zelfs als je hem even opwarmt. Ik vind het altijd een heerlijk gezicht, het geeft me ook een gevoel van vrijheid. Zelf doe ik het dus ook en daar moet dus ook het zand weg. Dan ga ik er ook wel eens een keertje vaker langs dan nodig is. Ik laat me niet tegenhouden door glurende jongens en dat moeten jullie ook niet door TS laten doen.
    Overigens van ons groepje van 4 meiden kleedt er maar een andere zich om als ik. Rest durft niet, trouwens ook best veel jongens.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij is meisje 18 zo n meisje dat af en toe een droog bikinislipje aan moet doen. Niet omdat ze in zee is geweest maar omdat van dat gestaar naar blote jongens heeft zitten soppen. Dat geeft niks hoor m18, kunnen wij weer genieten.
    Of verkleed je jezelf achter een handdoek?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik trek een hoogstens twee keer, om,hem’goed te leggen. maar zo dat het niet opvalt. Hij moet toch echt wel droog en zonder zand tussen mijn lul en mijn ballen. Jij moet toch ook met je handdoek in je gleuf om het daar droog en zandvrij te maken?
    OK, even kijken doen we allemaal, staren is not done meisje.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Denk dat iedereen het doet. Het zeewater is nog niet opgewarmd en daar krijg je een babypiemeltje van en zo wil je niet gezien worden. Nog een reden kan zijn dat er zand of zeewier tussen je voorhuid zit.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten