Skip to content
10 reacties
1057 weergaves

Vraagje vanuit de moderator voor jongeren die geabonneerd zijn op topics in dit forum

Hoi allemaal, We hebben op het forum iets aangepast zodat de mailadressen van jullie, als jullie een topic volgen, nog beter beschermd worden. Kunnen jullie even laten weten of jullie nog wel mails krijgen als er een nieuwe reactie komt op een onderwerp dat jullie al volgen. Voor nieuwe aanmeldingen (na 10 juni 2021) hebben we al getest dat het werkt. Het gaat dus om topics waarvan je vóór die datum al gezegd had dat je het topic wilde volgen. Dank je wel voor jullie hulp.

26 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Ja ik vind inderdaad initialen ook goed wat meisje 18 zij Gewoon je initialen aanklikken maar alleen als die persoon het wil En verder @mod Ik heb een paar e-mails niet meer gehad Volgens mij maar weet niet zeker En wat irritant is de box waar je intypt wordt niet groter als je er intypt En het zou handig zijn als er een soort van algemene vragen categorie komt voor het hele forum Of heel misschien een live chat maar misschien is dat overbodig . Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen gr ss

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wie geen initialen, ... wilt zetten kan altijd aa of xx invullen, ...

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind de twee letters ook wel een tof idee. :-) Eventueel wel de optie om ze leeg te laten voor wie dat wil?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @moderator, ja het idee van de 2 letters vind ik goed. Is meer persoonlijker maar nog steeds anoniem :)

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @Moderator, misschien zou er een tussenoplossing gekozen kunnen worden: je kan naast geslacht/leeftijd ook nog twee letters kiezen. Zo blijft anonimiteit gewaarborgd maar is er nog wel onderscheiding tussen personen. Nadeel is wel dat het meer onduidelijkheid creëert als twee mensen dezelfde letters kiezen in één post. Dit zou opgelost kunnen worden door accounts, maar ik denk dat het gebrek aan accounts dit forum (op een positieve wijze) uniek maakt.   Moderator Wij neigen zelf ook niet naar accounts. Goede suggestie om twee letters te kiezen. Hoe denken anderen daarover? Zijn er nog andere suggesties voor dit forum? Wellicht minder categorieën? 

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet niet wat mogelijk is maar misschien dat je een soort profiel foto kan kiezen van bijvoorbeeld een getekend dier en dat iedereen met dezelfde leeftijd een andere kiest om elkaar zo uit elkaar te houden.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat meisje 18 zei ben ik er wel mee eens. Misschien is het wel een idee om het zo anoniem mogelijk te houden dat je geen echte namen mag gebruiken. Of als jullie denken dat het toch niet anoniem genoeg is kunnen jullie het misschien zo kunnen maken dat als je op een reactie klikt dat je dan direct naar diegene reageert

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb die functie nog nooit gebruikt, dus ik kan er niets over zeggen.     Maar kunnen jullie ook andere dingen aan het forum aanpassen, als je iemand hebt die kan programmeren of die genoeg HTML kan?     Het zou handig zijn als we initialen of nicknames kunnen gebruiken bij onze posts. Die mogen eventueel verzonnen zijn. Dan kunnen we gemakkelijker naar iemand anders verwijzen. Nu moet dat zo: "@meisje 18 jaar", maar dat klinkt toch een beetje raar.     Liefst met een simpel invulveldje op dezelfde lijn als waar nu [meisje/jongen/onbepaald] en [leeftijd] staan. Ik zou dit voorstellen:     "Ik ben [initialen of nickname], [meisje], [18] jaar."     Met tussen de haakjes de invulvelden of dropdown menu's. Waarbij iedereen binnen een topic zijn zelfde initialen moet gebruiken. Maar om anoniem te blijven, mag je bij andere topics wel andere initialen of nicknames verzinnen.     Op die manier is het nog altijd anoniem, maar wel iets persoonlijker en minder raar. Ook minder kans op verwarring, want er zijn in Vlaanderen en Nederland misschien wel 100.000 meisjes van 18. (Heel ruwe schatting: 4 miljoen jongeren / 2 geslachten / 20 jaargangen = 100.000)   Moderator Op zich zou dat kunnen, zijn er meer jongeren die daar behoefte aan hebben? Wij vinden het wel belangrijk dat het forum echt anoniem is.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ben topicschrijver / moderator: Dus niemand die iets gemist heeft afgelopen tijd? Dat is fijn!

    26 jaar
    3 jaren geleden
  • Sinds wanneer is die functie er? Heb het nog nergens gezien namelijk

    Van de redactie:
    Je kunt bij het plaatsen van een nieuw onderwerp of een reactie je mailadres ergens invullen, als je dit doet abonneer je je op het topic en krijg je als het goed is via de mail bericht van een nieuwe reactie

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten