Skip to content
10 reacties
2467 weergaves

Publiek op een naaktstrand

Hoi allemaal,

in de zomer zou ik wel eens naar een naaktstrand willen gaan, bijvoorbeeld bij Scheveningen (dat is in de buurt). Ik wil dan wel een beetje in de duinen beschut gaan liggen.
Alleen, wat voor soort mensen komen daar, vooral bejaarden die naar je kijken of ook leeftijdsgenoten (tot ongeveer 30 zegmaar) waar je vrienden mee kunt worden?

alvast bedankt1

19 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Ja dat klopt J20. Aan de rand van de duinen zie je vaak meer jongeren naakt gaan dan op het echte naaktstrand waar idd de 40 plussers liggen. Nog een leuk gedoogstrandje is Cadzand. Net op de grens met België. Aan de Belgische kant houdt de politie te paard en in dunebuggys klopjacht op naaktlopers en aan de Nederlandse kant maakt niemand er geen probleem van. Iedere zomer doen wij er kat-en-muis spelletjes met de Belgische politie. We dagen ze een beetje uit op Belgische bodem en wanneer ze komen aanstormen, rennen we snel weer over de grenslijn Nederland in. En dan moeten ze opgeven want ze hebben geen bevoegdheid in NL hahaha.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Op naaktstranden komen doorgaans vooral mensen die het fijn vinden om zonder kleren te zonnen en genieten van de natuur en de zon. Natuurlijk lopen er ook weleens types rond die anderen begluren. Dat is een beetje zielig, maar het gebeurt nu eenmaal ook. Officieel mag je (meestal) niet in duinen gaan liggen, overigens. Maar misschien mag het aan de rand van de duinen wel of wordt het daar gedoogd. In Scheveningen zie je het mensen wel doen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • In de duinen liggen juist de vieserikken

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Er komen ook wel jonge mensen op het naaktstrand, hoor. Dus laat je er niet van weerhouden om erheen te gaan, als je dat leuk vindt. En de mensen die er komen, vinden bloot heel gewoon, wat het ook is, natuurlijk.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS, als je lekker in de duinen wil ligging krijg je vanzelf vrienden, ik weet niet of het de vrienden zijn die je wil. Trouwens in de scheveningse duinen mag je niet komen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het naaktstrand is niet de ideale plek om vrienden te maken. Niet dat de mensen er onvriendelijk zijn ofzo. Maar men is meer op zichzelf. En vooral als mannen alleen op een stel of op een andere eenling afstappen krijg je snel het vermoeden dat die man misschien uit is op sex. Op een naaktstrand wordt wel naar elkaar gekeken maar niet zo van wauw wat een lekker lijf. Het echte gluren of bekijken gebeurt voornamelijk door voorbij wandelende geklede mensen. Als je meer wil weten over naaktstranden en de ervaringen van andere bezoekers kijk dan eens op naaktstranden.nl

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Naaktstrand weet ik niet, maar ben wel vaak naar de sauna geweest. Daar komen mensen van alle leeftijden, maar toch vooral 40+. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik bekeken werd, maar ik loop dan ook niet de hele tijd naakt rond. Onder de douche en in de sauna of zwembad wel, maar dan sla ik gewoon een handdoek of badjas om als ik er uit kom. Dat doen de meesten.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Er komen vaak wat oudere mensen, maar mijn ervaring is niet dat ze naar je kijken. Die zijn vooral aan het zonnen, lezen en kletsen. Die hebben vaak niet eens door dat er meer mensen zijn.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben jij op een strand waar je alleen heen ging, wel eens vrienden geworden met totaal vreemden? En waarom zou dat op een naaktstrand dan wel zijn..... Word eens wakker jongen en stap uit die fantasiewereld.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben er wel eens geweest, maar er komen toch vooral wat oudere mensen, van boven de 50. Is wel jammer vind ik.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten