Skip to content
8 reacties
2959 weergaves

Neuken zonder condoom

Hey. Ik heb al meer dan een jaar contact met iemand en hebben elkaar in december voor het eerst gezien. We hebben al een aantal keer seks gehad. Hij wil alleen met condoom. Hij neukt alleen mij, ik hem dus niet. Pijp hem wel ook zonder. Een paar weken geleden is het condoom gescheurd en bleef er dus sperma in mij achter. We hebben het er goed over gehad of we een soa konden hebben. Hij is de eerste waar ik het mee doe, voor hem ben ik niet de eerste maar hij deed het altijd safe. Ik vertrouw hem. Dus, kans op een soa kans is heel klein. Ik wil heel graag zonder condoom, maar hij wil dit (nog) niet. Wat maakt het voor hem uit als hij in mij klaarkomt zonder condoom of met condoom?

15 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Jullie moeten er beide achterstaan om te stoppen met condooms mijn advies zou wel zijn om jullie vooraf eerst even te testen om het zeker te weten dat jullie beide soa vrij. Ik ben homo en heb liefste ook seks zonder condoom niet dat het heel vaak voorkomt maar als ik een nieuw vriendje heb doe ik het eerst met en na paar weken als we beide getest zijn zonder.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Accepteer en respecteer iedereen jongen 18, maar stel grenzen voor mezelf en daar hoort geen anale seks bij. Ter bescherming van mezelf. Dan er zijn jongens genoeg die er ook zo over denken en het ook niet willen, dan TS is 15 en erg jong en ik vind dat hij best gewaarschuwd mag worden om voorzichtig te zijn. Je mag best zuinig op je lichaam zijn vandaar ik voor veiligheid ga.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • J17. Als je gewoon aan anale seks doet, dus niet extreem en je doet gewoon rustig aan dan krijg je geen schade zoals jij dat noemt. Bij ruige of extreme seks kun je een vagina ook beschadigingen. Niemand vertrouwen, behalve jezelf.... Gelukkig zijn we niet allemaal zoals jou! Met accepteren en respecteren kom je verder in het leven dan iedereen te wantrouwen, zoals jou zienswijze van het leven en je medemens. TS, ik zou samen even een testje doen. Dan weten jullie het zeker en dan kun je zonder condoom.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kies voor veiligheid en kies voor jongens die ook niet willen penetreren, dus heb ik geen condoom nodig. Jij bent nog erg jong en zou het nog niet doen, kies voor veiligheid, en gezondheid, ook al gebruik je een condoom, je lichaam is nu nog gezond, en zou geen risico nemen voor letsel door uitrekking van sex. Er zijn genoeg manieren om ook te genieten zonder bang te zijn voor soa, aids, of letsel. Daarbij vertrouw niemand alleen jezelf , doe ik ook,en bescherm je lichaam .

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Laten testen, allebei (helemaal door gescheurde condoom) en dan zou het kunnen mits alleen samen of volledig veilig monogaam en daar ook eerlijk over zijn en terug naar condoom als dat niet kan. Plus het belangrijke is dat hij zich er ook oké bij moet voelen om zonder te gaan uiteraard

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • uit je berichtje leid ik af dat je een jongen ben die seks heeft met andere jongens. Hoe goed neuken zonder condoom ook voelt is het erg belangrijk dit je dit alleen doet met iemand waarvan je weet dat hij 1 geen (onbeschermde) seks heeft met andere kerels (met andere woorden, als jullie een vaste relatie hebben) en 2 zelf geen soa heeft. Soa's zijn geen zeldzaam voorval in de gay community. ik vind het heel goed dat die jongen op zijn hoede is, vele kunnen er van leren.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou eens aangeven dat je eens zonder condoom wilt geneukt worden, wie weet doet ie het wel op een gegeven moment

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Relatie en sex zijn gebaseerd op vertrouwen, nu kan ik niet opmaken ie oud jouw vriend is, maar klopt het dat ik het gevoel krijg dat hij wat ouder is? Als jij er 100% van overtuigd is dat jullie monogaam zijn, kun je gaan afspreken om te vrijen zonder condoom. Maar, jullie gaan nu pas een aantal maanden met elkaar om, wellicht wenselijk om jullie beide te laten testen of het veilig is. Is het veilig dan zijn er wat dat betreft geen belemmeringen meer. Succes

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten