Skip to content
12 reacties
983 weergaves

Zelfde vraag opnieuw: hoe.ik zorgen dat ik in me boxershort slaap zonder dat me moeder door heeft

Misschien een hele rare vraag en al helemaal voor iemand van mijn leeftijd. Ik had dit eerder ook gevraagd maar ik kreeg geen normale antwoord en nu begin ik zat te raken. Maar een samenvatting: ik slaapte 2 maanden geleden in me boxershort en toen ik wakker werd zag ik mijn moeder. Omdat ik vroeg in de ochtend online les had dacht ik van he maakt niet uit dat ik geen shirt draag en in me boxer slaap. Ik kreeg me T-shirt wel aan maar mijn trainingsbroek was nergens te bekennen. En toen deed mijn moeder de deken van me af en zag ze me in me boxershort. Ze was echt heel erg woest en zei dat ik geen schaamte enz had, dat ik ziek kon worden. Ene kant snapte ik wel over zieke worden. Maar waarom wordt ze dan zo enorm boos. Ik sliep gewoon in me trui en trainingsbroek maar ik heb het enorm benauwd gekregen en ben het zat. Ps. 1. Praten met me ma ofzo gaat niet helpen dus niet zeggen praat haat 2. Mijn vader en broer dragen gewoon een shirt en pyjama broek. Ook in de zomer 3. Iemand anders over laten praten helpt ook niet

17 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Haha de advies die ik je heb gegeven werkt dus top!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Update: Ik heb op me deur een papiertje geplakt met niet storen tussen 22:00-10:00 en het helpt

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Antwoord op alles (ben trouwens 16 geen 17 had dat perongeluk getypt) 1. Kan inderdaad kloppen en dat is waarschijnlijk ook. 2. Praten maakt het maar erger. 3. Ze is niet gek hoor.maar te streng om een bepaald reden. 4. Ik kan inderdaad zelf ook alles bepalen en dan deur dicht doen, schrijven dat ik gewoon een beetje privacy wil.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind dat zelf mag bepalen hoe je slaapt. Als jin met een boxer fijner slaapt en met kleren aan je prima toch. En als jij van je moeder met een trui moet slapen is de zomer is zij gek. Ik slaapen meteen joggen broek zonder boxer en vest. Omdat ik die warmte bij me hou en zo kan opstaan. Alsje alleen in een boxer slaapt maakt je lichaam warmte aan onder de deken waar door het wamer onder de deken is dan in je kamer en als je moeder opeens je deken weg trekt snap ik best dat je dan ziek word. Google maar eens wat beter is om te slapen

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik zal zeggen praat. Maar je zegt dat het niet gaat. Dus doe dan pjama aan ?? of slaap in je boxer. ?? of doe pjama aan voor dat je gaat slapen. Doe dan in de nacht uit. En nadien smorgens terug aan. ??

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Je deur op slot? Of gwn niet zo moeilijk doen en tegen je ma zeggen dat je vanaf nu gwn zo slaapt

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja zoals ik hier lees heb je moeite mee met een boxershort te slapen ik slaap gewoon lekker ook met een boxer en mijn moeder zegt daar niks over alleen als ik ook geen T-shirt aan heb dan word ze boos omdat ik mss ziek kan worden wat ik ook begrijp maar Heb jij geen slot aan je deur hangen waardoor je zeg maar je deur opslot kunt doen? Als je dat niet hebt kan je een kaartje kopen waarop staat "niet binnenkomen" of "kom maar binnen" dat je die kan hangen op je deurklinker Ik slaap ook soms naakt maar dan probeer ik dat niemand het ziet het is gewoon schande snap je als ze je in je naakie zien.. Maar wat zeker is is dat je recht hebt op privacy dus dat je moeder opeens je deken weg trekt is niet normaal je kon daar ook bv naakt zijn snap je ergens moet ze ook begrijpen dat jij niet gelijk iedereen bent en dat jij gewoon graag in je onderbroek (boxershort) slaapt en dat ze je moet respecteren en privacy moet geven. Laat me iets weten wat je hierover denkt en dus ook wat je hiervan vind :) Als je meer informatie wilt ben ik voor je en ga zoeken hoe en wat, Ik help je graag!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zou toch proberen met iemand te praten.

    Als ze niet meer boos is - dus op een andere plek en tijd - vraag haar WAAROM het niet mag. Waarom je geen schaamte zou hebben, etc. Leg duidelijk en kalm je redenen uit en ontkracht haar argumenten.

    Of vraag aan je vader hoe het zit. Misschien kan hij ander perspectief bieden of met haar praten. Of je broer.
    Of blijf het gewoon doen en accepteer alle consequenties die mogelijk volgen.
    Of leg je erbij neer dat het niet gaat lukken en kijk ernaar uit dat wanneer je je eigen stekkie hebt, je kunt slapen zoals jij dat wil.

    Meer opties kan ik eigenlijk niet bedenken helaas.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zou toch kunnen zeggen dat je graag meer privacy wilt, misschien dat je ouders dan niet zomaar je kamer meer binnenkomen. Dan is het opgelost en kun je in de boxershort slapen. Als ik jou was zou ik gewoon voor mezelf opkomen en gewoon gaan slapen in je boxershort. Volgens mij heeft je moeder hier toch helemaal geen last van? En als 17 jarige mag je toch zelf weten hoe je slaapt?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja als de drie dingen die je net hebt opgesomd niet helpen, dan is er precies weinig wat wij van advies kunnen geven. Gewoon wachten tot je uit huis bent dan maar?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ha, waarom mag dat niet. Het is onzin dat he ziek wordt omdat je in je boxer slaapt. Tot mijn 12e had ik ook n pyjama aan. Ik vond het gewoon te warm worden en slaap in m’n boxer. Mijn moeder vindt ook dat het niet hoort, wat scheelt is dat m’n pa en mijn oudere broer ook in hun boxer slapen. Is je ma bang dat je masturbeert. Nou dat kan ook met n pyjama aan. Mijn tip is gewoon in je boxer slapen dan wordt ze maar boos. Ze blijft echt geen weken boos hoor gewoon volhouden.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Dat je van geen of weinig kleren aan in bed ziek kan worden is gewoon flauwekul. Het gaat je moeder om wat anders en je moet er achter zien te komen wat het echte probleem is. Wat ik denk is dat het met seks te maken heeft. Als bij jou thuis seks en blootheid iets moeilijks is en er niet over gepraat wordt dan geef ik je weinig kans dat je er redelijk over kan praten. Die opmerking over geen schaamte zegt al genoeg. Het is dan emotie en geen ratio en daar valt niet tegenop te discussieren, net zo min als je met een gelovige rationeel over het geloof kan praten. Het is jammer voor je maar je kan of toegeven of je zin doen en ruzie krijgen. Misschien als je gewoon je zin blijft doen dat je moeder het uiteindelijk opgeeft en niet meer onder dekens gaat kijken.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten