Skip to content
10 reacties
1386 weergaves

Scheren geen zin meer

Hoi
Tot voor kort schoor ik mijn schaamhaar. Maar sinds even staat er ook zoveel haar op mijn bovenbenen en ook wat op mijn buik waardoor het eigenlijk gek is om nog te blijven scheren, dan zou er tussen heel veel haar plots een kale plek zijn? Om nu ook mijn benen en buik te gaan scheren heb ik geen zin in, dat is heel veel werk altijd.
Hoe lossen jullie dit op? Ook een punt bereikt dat er teveel haar was?

19 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Met mijn lichaamsbeharing valt het nogal mee dus scheer ik me niet en zeker mijn schaamhaar niet want dat vinden mijn vriendin en haar vriendinnen niet mooi. Ze zeggen dat met schaamhaar veel mannelijker staat dus ja, wie ben ik om dat te ontkennen?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben het totaal niet eens met de reactie van jonger 21 jaar over dat het stoer is voor als je jong bent. Ik vindt dat je moet scheren omdat je het zelf wilt.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Je pik helemaal kaal scheren is misschien heel stoer als je nog wat jonger bent. Maar op een gegeven moment is het niet meer bij te houden. Het is nou eenmaal een mannelijk kenmerk als je pik flink behaard is. Ik ben ook gestopt met scheren, alleen heel af en toe een beetje trimmen als het te gek wordt

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik onthaar alles op armen na ik heb gewoon niks met lichaamsbeharing en vindt het ook fijner met sporten. Ik doe het in ieder geval niet bewust voor een ander.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je schaamhaar in 1 keer doorloopt naar je buikhaar, dan maakt scheren ook weinig meer uit idd. Die extra krullen die dan je zwembroek uit komen maken dan alleen maar duidelijk dat je gewoon een echte man bent geworden. Vrouwen vinden mannen met veel lichaamshaar ook veel mannelijker volgens mij!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik laat het ook lekker groeien en alleen als er heel lange haren zitten trim ik die een beetje. Er komen ook wat krullen boven mijn zwembroekje uit, maar ik heb gemerkt dat veel meiden dat heel geil vinden dus laat ik het lekker zo. Ik vind het trouwens zelf ook wel opwindend als ik meiden er bewust naar zie kijken.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @j20 maar op mijn buik is er ook al haar waardoor het sowieso boven de zwembroek uitkomt

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit punt heb ik inmiddels ook bereikt en scheer hetook niet kaal. Wanneer het echt te lang is dan gaat er een stukje af. In de zomer scheer ik het wel een beetje bij, zodat het niet boven mn zwembroek uitkomt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou idd geen kale plek scheren tussen de rest van je haar. Gewoon laten groeien of een beetje trimmen. Maar niet te kort, want dat ziet er ook niet uit

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja dat heb ik nu ook. Laat het nu meestal gewoon groeien. Als het echt teveel oerwoud is boven mn lul trim ik het ff op 10mm. Het haar direct rond mn lul en op mn ballen doe ik helemaal niets mee. Dat is nu wel erg lang geworden, maar dat scheer ik wel weer na corona als we weer mogen voetballen en stappen:)

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten