Skip to content
7 reacties
840 weergaves

Homo

He ik weet niet zeker of ik hetero of bi ben Maar hoe weet ik of een jongen mij leukt vindt Hij is verlegen speelt piano lang blank doet aan voetbal ik vindt hem leuk maar weet niet of hij mij leuk vindt

12 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Beste jongen, Je bent min of meer verliefd op die jongen in jouw klas en nu zou je graag willen dat hij dezelfde gevoelens voor jou heeft als jij voor hem. Je vraagt je af of hij gay is. Dat lijkt mij eerlijk gezegd niet zo waarschijnlijk. De kans dat hij homo gevoelens heeft is ongeveer 1 op 10 en dat hij voetbalt maakt het nog onwaarschijnlijker.
    Waar het om gaat is dat jullie met elkaar op kunnen schieten en dat hij jou zo aardig vindt dat jullie goede vrienden kunnen worden. Jongens, mannen in het algemeen, doen graag dingen samen. Sport, knutselen, gamen, beetje rotzooien, noem maar op. Weet je wat hij graag doet behalve piano spelen en voetballen? Doe jij aan sport?

    Misschien ben jij zover in je ontwikkeling gekomen dat je aan seks gaat denken en aan vrijen. Ik denk niet dat die jongen die jij leuk vindt meteen aan dat soort dingen denkt als het om jou gaat. Misschien heeft hij liever meisjes en wil hij niets met jongens en misschien denkt hij helemaal nog niet aan vrijen en seks.

    Het is moeilijk als je als jongen verliefd wordt op een jongen, maar niet alles wat je graag zou willen kun je ook krijgen. Misschien wil hij wel vrienden zijn, maar meer ook niet. Misschien vindt hij jou wel aardig maar heeft hij al andere vrienden. Het is verdrietig als je verliefd bent op iemand die dat niet op jou is, maar zo is het leven nu eenmaal. Op een dag komt er wel iemand met wie het wel gaat zoals jij wil.
    Je kunt lid worden van jongenout.nl. Dan kun je contact hebben met andere jongens die op jongens vallen en ze organiseren ook meetings (nu even niet) waar je elkaar in het echt kan ontmoeten. Denk er eens over na!

    Ik wens je veel geluk en veel sterkte.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier ik zit bij hem in e klas en praten met elkaar maar ik wee niet ofnhij gay is

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Er is een jongen waar jij je toe aangetrokken voelt en je wil graag vrienden met hem worden. Wat je dan doet is contact met hem zoeken. Je zegt niet waar je hem van kent, maar als je hem ziet, ga dan naar hem toe en probeer een praatje met hem te maken.
    Hij speelt piano. Vind jij dat mooi? Zeg dat dan tegen hem. Vraag hem wat voor soort muziek hij graag speelt en zeg dat je er graag naar wil luisteren. Misschien nodigt hij je uit.
    Probeer er achter te komen wat hij nog meer leuk vindt en of dat dingen zijn waar jij ook belangstelling voor hebt. Met een beetje geluk vindt hij het gezellig om met jou te praten en worden jullie vrienden.
    Zit hij bij je in de klas? Misschien kunnen jullie dan samen studeren. Nu je door die corona misschien nauwelijks meer op school komt en veel zelfstandig moet werken zal hij dat best willen.
    Doe je best. maak contact en laat merken dat je hem aardig vindt. Succes!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @m14 beter als dat had je het niet kunnen zeggen eig...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Lieve schat, ik vind het erg dat je zo met je gevoelens worstelt, maar wij kunnen jou niet helpen want wij kennen jou niet persoonlijk. Jij kent jezelf wel! Doe wat goed voelt en doe nooit iets wat je niet wil! Xx

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • ts ik ben ook vrienden met hem

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon vrienden mee worden. Maakt niet uit af hij dan ook gay is of niet, alle vrienden zijn welkom.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten