Skip to content
20 reacties
4677 weergaves

Vriendje wil weer seks

Hallo allemaal ik ben nu 14 en mijn vriendje van 15 bijna 16 een tijdje geleden heb ik hem gepijpt toen hij bleef slapen maar nu wil hij meer ik weet niet wat ik moet doen want ik vond het wel lekker maar we zijn best jong en het is ook mijn eerste keer.

14 jaar
3 jaren geleden

20 Reacties

  • Beste J16, jij stoort je aan mijn in jouw ogen te lange reacties en ik maak TS onzeker. Blijkbaar heb je het niet helemaal gevolgd want die laatste reacties waren helemaal niet voor TS bedoeld. Zijn probleem was opgelost en hij bedankte voor de reacties.
    Wat daar onder kwam was een reactie op het stukje van J17 die een vriend heeft die steeds maar seks wil. Ik weet wat daar achter zit en daar reageerde ik op.

    Ik geef je een verhaal (veel te lang natuurlijk):
    Stel je bent een jongen 15 of 16, je weet dat je homo bent en je bent wat vrouwelijk ingesteld. Op school gaan ze je pesten en je vrienden willen ook niets meer met je te maken hebben als je vertelt dat je homo bent.
    Je bent nu helemaal alleen, je hebt geen vrienden, thuis durf je het niet te vertellen. Je bent heel eenzaam en je gaat je minderwaardig voelen.
    Je gaat op internet op zoek naar vrienden want je verlangt naar vriendschap, naar liefde en ook naar seks. Je krijgt contact met iemand die een jaar of vijf ouder is en die heel aardig doet. Je hebt een vriend gevonden! Je gaat hem vertrouwen en hij nodigt je uit. Je gaat, je krijgt wat biertjes om je remmingen weg te nemen, een joint om je geil te maken en je hebt seks met hem.
    Je gaat merken dat het alleen maar om de seks gaat en je wilt dat niet langer, jij wilde vriendschap. Je wilde ook je verhaal kwijt. Hij accepteert dat niet en wil jou dan niet meer. Je zoekt een ander, maar daar gaat het net zo.
    Uiteindelijk verlies je zoveel zelfrespect en voel jij je zo eenzaam dat je dan maar toegeeft. Blijkbaar ben jij alleen maar goed genoeg voor een ding, om seks mee te hebben. Echte liefde heb je niet, echte vriendschap heb je niet. Blijkbaar is iemand zoals jij dat niet waard!
    Je doet dan maar alles wat je "vriend" wil. Je wilt hem niet kwijt want dan heb je niets meer. Je leeft dan maar liever verder in de illusie dat je een vriend hebt. Meer zit er voor jou nu eenmaal niet in.

    Die vriend heeft jou volledig in zijn macht, en macht hebben over iemand maakt je geil. Een jong ventje, en je kan met hem doen wat je wilt, wanneer je het wilt en je doet het ook. Hij is van jou! En er zijn zoveel van die eenzame jongetjes. Jij weet wel hoe je ze aan moet pakken. Je speelt met ze.

    Dat is dus de situatie van J17. Hij moet daar maar aan wennen want bij jou ging het ook zo?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J22, stop nou ff een keer met die mega lange reacties die je vaak plaatst! Thx. Ik ben zelf gay, en ik weet hoe het kan gaan in t begin. Wat jij doet maak je meer stuk dan dat je goed doet. Je maakt TS enkel maar onzekerder. Beter is wat J20 zegt (die jongen die zei: De reactie hierboven negeren alsjeblieft) Chill j20, goed gezegd. Thx

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste H, ik weet dat ik heel dankbaar moet zijn voor die liefde en dat ben ik ook, heel zeker weten want het had anders kunnen zijn, dat ik verstoten werd. Ik hoop dat J17 het ook weet te vinden.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste S, Ik heb het al eens eerder gezegd, alle seks is vies totdat je er opgewonden van wordt. Zelf voel ik ook niets voor anale seks, ik ben niet zo fysiek ingesteld, maar een ding weet ik zeker, jij en je vriend gaan het een keer doen.
    Anale seks schijnt toch wel fijn te zijn. Objectief gezien is het natuurlijk ook gewoon vies, maar niet zo vies als je misschien denkt.
    Het lijkt iets tegennatuurlijks. Als ik filmpjes zie waar ze het doen dan vraag ik mij wel eens af of er van binnen niets kapot gaat, zo gaan ze soms te keer. Niettemin schijnt de jongen die genomen wordt er wel van te genieten al doet het toch altijd wel een beetje pijn. Bij dat soort filmpjes kijk ik vooral naar de gezichten, naar de emoties en die zijn heel heftig soms. Seks is iets heel intrigerends.

    Jij en je broer zijn lieve onschuldige jongens en misschien dat je schrikt van wat ik hierboven zeg, maar zo gaat het gewoon. Als je regelmatig seks hebt dan wil je steeds een stapje verder gaan, jij en je vriend straks ook.

    Van die jongen van 17 weet ik het niet, maar het zou kunnen dat hij iemand is die ik hier al eerder ontmoet heb en dan weet ik dat hij een groot verlangen heeft naar vriendschap, liefde en en fysiek contact en dat hoe hij is thuis niet geaccepteerd wordt. Sommige vaders houden niet van een al te softe zoon terwijl die nu juist de liefde en steun van hun ouders zo nodig hebben. Jij hebt je vriend, je broer en je moeder die van je houden en waarbij jij jezelf kan zijn. Niet iedereen heeft dat. Jij bent een gelukkig mens.

    Als je dat verlangen hebt naar echte vriendschap dan ga je er dus naar zoeken want je bent eenzaam en ongelukkig. Soms denk je een vriend gevonden te hebben maar het enige wat je krijgt is seks en alleen maar de schijn van vriendschap. Je bent een seksvriendtje. Ze zijn aardig voor je en ze houden van je zolang je doet wat ze willen.
    Vooral jonge jongens die een ouder iemand ontmoeten overkomt dat en ik denk dat het bij J17 ook zo is. Hij schrijft: "Daarom laat ik mij nu maar doen door mijn vriend omdat ik mijn vriend niet kwijt wil."
    Dat is zo verdrietig om te lezen. Het doet mij echt pijn dat jongens zoals hij, zacht en gevoelig, eenzaam, zo iets overkomt. Je wil zo graag dat iemand van je houdt, maar je krijgt alleen maar seks. Je blijft toegeven want anders heb je helemaal niets meer.
    Vooral de wat vrouwelijk ingestelde jongens overkomt het en dat zijn ook nog de liefste jongens. Dat is nog het ergste, die zijn weerloos.

    Graag zou ik J17 persoonlijk willen aanspreken en zeggen, laat mij van je houden, maar hij is onbereikbaar voor mij en ik weet ook niet of ik wat te bieden heb anders dan woorden. Voor sommigen is het leven echt moeilijk want zonder liefde kan een mens niet. Voor jou S zal het leven ook niet altijd makkelijk zijn, maar voor jou is er wel die liefde. Daar mag jij heel dankbaar voor zijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ook voor de jongens en heb een vriend die ook 15 jaar is. Maar meer als knuffelen en aftrekken hebben we nog niet gedaan. Hierboven wordt veel gesproken over langs achteren sex hebben alsof dat normaal is voor gay jongens. Zowel mijn vriend als ik moeten er niks van weten. dat kan gewoon echt niet fijn zijn of proper en zeker niet proper. Dus ik denk wel dat er veel jongens zijn die dat dit echt niet gaan willen doen hoor en ook nooit zullen doen. Alsof gay zijn betekend dat iedereen maar iedereen langs achteren pakt. Knuffelen en aftrekken en pijpen is toch heel erg plezant, en ook met pijpen is niks mis want hetero jongens hebben toch maar wat graag dat hun liefje dat doet? En dan hoeft in elkaars kont steken er echt niet bij te zijn.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen 17, Als ik dat soort dingen lees zoals jouw verhaal hier boven dan wordt ik altijd een beetje verdrietig. Je spreekt over je vriend maar ik vraag mij af of hij wel echt vriendschap voor jou voelt, om over liefde maar niet te spreken. Hij wil steeds seks met jou en ik ga er van uit dat hij dan de dominante partner is en jij aan zijn verlangens tegemoet moet komen. Het wordt jou teveel, maar hij wil geen nee horen.
    Veel jonge homo's, zoals jij, verlangen naar een vriend, maar het komt vaak voor dat ze hun gevoelens voor zich houden en ze er thuis of bij hun vrienden niet voor uit durven komen. Dat maakt je kwetsbaar en als je dan iemand tegenkomt die wel wat met je wil dan ben je blij en dankbaar en ben je bang om die gevonden vriend weer kwijt te raken. Dat maakt dat je alles doet wat je vriend wil en alleen maar ongelukkiger wordt.

    Hoe het met jou zit weet ik natuurlijk niet, maar het is simpel, als je geen zin hebt dan zeg je nee. Je bent bang je vriend kwijt te raken, maar als hij het uitmaakt dan heeft hij ook niets meer. Soms moet je gewoon kiezen voor zelfrespect en de gevolgen accepteren. Als je steeds maar buigt, waar gaat het dan naar toe met jou?
    Je denkt dat alle jongens zo zijn, ook die vriend van TS hier boven, maar ik denk dat die jongen echt wat voor zijn vriendje voelt en zijn nee heeft geaccepteerd.

    Jouw vriend houdt niet echt van jou, dat is wat ik denk, hij geilt alleen maar op jou en jij doet alles wat hij wil, altijd! Dat is geen gelijkwaardige relatie en dat moet jij niet willen. In jullie relatie speel jij de vrouwelijke rol vermoed ik en dat is niet erg. In een man-vrouw relatie is er ook verschil in fysieke kracht en in verlangens als het om de seks gaat, maar meestal zijn de partners mentaal elkaars gelijken en het kan best zo zijn dat de vrouw op dat punt sterker is dan de man.

    Je zou willen dat er een oplossing is voor de opdringerigheid van je vriend. De oplossing is je grenzen stellen, maar ik vraag mij af of jij daar voor de mentale kracht hebt. Jij lijkt mij een zachte jongen en jij kunt niet tegen hem op.
    Jullie wonen niet samen denk ik, dus je hebt de mogelijkheid hem te ontlopen. De volgende keer dat hij weer wel wil en jij niet laat je duidelijk merken dat je geen zin hebt. Als hij dan toch door gaat dan laat je daarna een hele tijd niets meer van je horen, je mijdt het contact met hem. Hij gaat natuurlijk proberen contact met je krijgen als hij je belt of appt zeg je dat genoeg hebt van de gedwongen seks en dat je even rust wil. Hoe lang zeg je niet, laat hem maar in onzekerheid zitten. Zeg maar dat hij altijd zijn rechterhand nog heeft. Misschien begint hij dan in te zien hoeveel jij voor hem betekent. Als hij begint te dreigen met verbreken van de vriendschap dan verbreek je gelijk de verbinding. Jij accepteert geen chantage!
    Jij moet het initiatief in handen krijgen en houden met de middelen die je hebt. Zo doen vrouwen het ook, met succes!

    Daarnaast beste jongen, vraag je eens af of hij nu echt wel een vriend is. Of er sprake is van vriendschap en van liefde. Een relatie alleen gebaseerd op seks is waardeloos. Jij bent niet zijn seksspeeltje. Als jij zo aantrekkelijk bent dan kun jij wel wat beters krijgen, iemand die echt van jou houdt. Dat ben jij waard!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey TS. Ben even benieuwd: heb je nog contact met je vriend, ook nu je hebt aangegeven dat je geen seks wilt hebben? Mijn ervaring is dat een jongen het uitmaakt als ik geen seks wil. Daarom laat ik mij nu maar doen door mijn vriend omdat ik mijn vriend niet kwijt wil. Maar leuk is anders! Ik zou echt willen dat er een oplossing voor was en dat mijn vriend niet meer (zo vaak) wil. Maar hij zegt dat het aan mijzelf ligt dat hij iedere keer zo opgewonden van mij wordt en dat hij dan moet. Zijn ballen moet leeg zegt hij, anders worden ze blauw of zoiets zegt hij.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi hier de ts. Bedankt voor de tips ik heb tegen hem gezegd dat ik er nog niet helemaal klaar voor ben en hij begreep het en bood zijn excuses aan. Ik ben blij dat het zo goed ging!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 19 en 18, jullie verwonderen je over negatieve of ouderwetse opvattingen. Ik verwonder mij hier over, anaal seks kan allerlei medische klachten geven, daar waarschuw ik voor, dan veilig vrijen is in mijn ogen verstandig en niet ouderwets. Dan jongen 22 heeft gelijk, 14 jaar is ook nog wel erg jong. Hij weet zelf nog niet wat hij eigenlijk wil en misschien is hij wel hetero en valt hij over enige tijd op meisjes. Laat hem rustig uitzoeken wat hij wel en niet wil, en niet dwingen in een richting waar hij nog niet aan toe is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @ J19, Waarom zit jij een jongen van 14 zo te pushen om zich te laten neuken door zijn vriend? Iedere jongen van 16 heeft een sterke seksuele drang, als dat teveel wordt dan gebruiken ze hun rechterhand maar. Reclame maken voor anale seks naar jongens van 14 vind ik onfatsoenlijk en waarom moet hij het vrouwtje spelen? Dat ts en zijn vriend wat met elkaar rommelen is voor mij geen probleem, maar laat hem zelf beslissen wat hij wel en wat hij niet wil. Omdat hij de jongste is zit hij toch al in een situatie waarin hij gemakkelijk onder druk gezet kan worden. Ik begin mij af te vragen wat jouw belang is om jongens van 14, feitelijk nog kinderen, te laten geloven dat het normaal is om zich te laten neuken. Mag ik je er op wijzen dat het voor iemand van 19 verboden is om seks te hebben met iemand van 14! Dat is niet voor niets!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • #19. Prima omschreven en juist verwoord. Ik verwonder mij over de negatieve en ouderwetse opvattingen van sommige reacties. Triest!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je vriendje is bijna 16. Jongens van die leeftijd zitten bomvol lusten, en die moeten eruit. Het is dus niet gek dat jouw vriendje seks wil. Het is aan jouw om te bepalen of jij hem daarbij wilt helpen. Laat je niet afschrikken door de negatieve verhalen, sommige zijn nu eenmaal tegen anale seks. Het is aan jouw om te bepalen of jij het genotgevoel van jouw vriendje diep van binnen in je wilt ervaren. Bij de eerste keer kan het binnendringen wel een intens gevoel zijn, laat je daar niet door afschrikken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent nog heel jong, doe geen dingen die je niet wil. N beetje aftrekken met je vriend is toch ook leuk. Als hij dat niet genoeg vindt houd hij niet van je en moet hij lekker vertrekken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 14, je vriendje is bijna 16, op die leeftijd best een groot verschil in ontwikkeling. Doe niets wat je niet wilt, laat je niet dwingen tot iets wat je niet wil. Zelf zal ik nooit anale seks propaganderen of aan moedigen, juist niet. Heb er geen ervaring mee en zal het ook nooit willen om allerlei redenen. En er zijn heel veel jongens die net zo denken als ik.
    Ga voor veilig vrijen, en daar hoort anale seks zeer zeker niet bij. Denk aan Aids, maar er kunnen scheurtjes ontstaan wat bloedingen ver oorzaakt, dan medisch geeft anale seks de kans op aambeien, niet direct maar later wel, het is niet zonder gevaar, en waarom zou je iets doen of willen op iets waarvan je lijk schade ondervind. Heb weleens allerlei voorlichtingsfolders gelezen en keer op keer staat daar in dat men niet genoeg gewezen wordt op dit soort klachten of veilig vrijen.Je bent nog zo jong en wees zuinig op je lijf, niet doen dus. Dan veel jongens van jouw leeftijd hebben nog geen echte seks, dus niet doen, om allerlei klachten te voor komen wat echt niet prettig is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, In mijn eerste reactie heb ik al wat manieren verteld waarop jongens jou dingen willen laten doen die jij niet wilt. Bij J19 en J18 zie je er nog een aantal. J19:
    "Dat is goed nieuws dat je vriendje weer seks met je wil. Dat betekent dat hij jouw aantrekkelijk en opwindend vindt. Beschouw het als een compliment."
    En dan volgt er nog het een en ander wat jou er toe moet overhalen je in je achterste te laten nemen.

    J18 zegt:
    "Logisch dat jouw vriendje meer wil. Jongens van jullie leeftijd hebben veel lusten en veel zin in sex. Het is heel normaal op jullie leeftijd. Ga gewoon in de verlangens van jouw vriendje mee."
    En weer reclame voor anale seks, dat wil zeggen, jij moet je dus laten neuken want het is heel fijn en straks wil je niet anders meer!

    Ik ga het gevoel krijgen dat j19 en j18 liefhebbers zijn van anale seks en jongens van jouw leeftijd willen laten geloven dat het heel normaal is voor iemand van 14 om zich van achteren te laten nemen. Dat is het dus niet! Laat je niet forceren tot het (laten) doen van dingen waar je geen zin in hebt en waar je misschien helemaal nog niet aan toe bent. Jij bent de baas over jouw lichaam en niemand anders. Jij bent geen lustobject of seksvriendje. Vraag je ook eens af wat je ouders er van zouden vinden en tegen wie je het zou durven vertellen als je het gedaan hebt. Dingen waar jij je voor schaamt en die stiekem moeten zijn foute dingen. Lees ook nog eens wat J20 zegt. Denk goed na en bewaar je zelfrespect.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Logisch dat jouw vriendje meer wil. Jongens jullie leeftijd hebben veel lusten en veel zin in sex. Het is heel normaal op jullie leeftijd. Ga gewoon in de verlangens van jouw vriendje mee. Inderdaad geen verkeerd idee om mee te gaan in het initiatief van hem. Stel je open voor hem. Misschien is het inderdaad een goed idee om even bij sense info te kijken. Je bent dan de eerste keer beter voorbereid. Je zult zien dat je er geen spijt van krijgt. Na een paar keer gaat het makkelijk en haast vanzelf. Je gaat dan echt verlangen en genieten van anale sex.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • De reactie hierboven negeren alsjeblieft. Seks is enkel en alleen leuk als je er allebei klaar voor bent. Heb je zin om meer te ontdekken en wat te doen, doe dat dan rustig aan. Als je heel veel stress hebt en nog niet durft, dan zeg je dat. Als je vriendje dat niet kan hebben, dan is dat geen goed vriendje. Nooit jezelf laten pushen tot iets waar je je nog niet klaar voor voelt. Je bent ook nog maar 14, tijd genoeg om alles nog te ontdekken ;)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is goed nieuws dat je vriendje weer seks met je wil. Dat betekent dat hij jouw aantrekkelijk en opwindend vindt. Beschouw het als een compliment. Ik snap dat je gezien je leeftijd nog onervaren bent en het allemaal nog erg spannend vindt. Je vriendje is iets ouder, dus het is heel normaal dat hij al wat meer lusten heeft en daarom wil. Maak je niet te druk en laat het initiatief aan je vriendje. Probeer gewoon om zo veel mogelijk te ontspannen dan gaat het allemaal vanzelf. Iedereen vond zijn eerste keer een beetje eng en spannend. Maar na de eerste keer gaat het daarna steeds beter.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Ik neem aan dat jouw vriend anale seks met jou wil en dat hij dan de actieve rol gaat spelen. Het is te begrijpen dat je daar tegen op ziet, en wat J19 zegt, het moet wel van twee kanten komen.
    Jullie zijn allebei behoorlijk jong en op jullie leeftijd is de drang erg sterk, maar heb je weinig geduld en ben je vaak nogal egoistisch. Als je vriend echt om jou geeft dan moet hij het accepteren als jij het niet wilt. Je hebt kans dat hij blijft zeuren en dan moet jij je gaan afvragen of hij wel echt een goede vriend voor jou is.
    Als het om seks gaat dan kan alles heel fijn zijn maar er kunnen ook hele vervelende dingen gebeuren. Sommigen willen seks en maken dan misbruik van de gevoelens van anderen om hun zin te krijgen, zo van: Als je van me houdt dan doe je het, en: Als je het niet doet dan ben je mijn vriend niet meer.
    Jij hebt die vriendschap met die jongen en als jij een homo identiteit hebt dan begrijp ik dat jij hem niet kwijt wilt. Zo gauw vind je weer geen andere vriend en je houdt van hem. Het is een moeilijke keuze, maar bedenk, jij kunt ook dreigen het uit te maken!

    Anale seks is een ingrijpende zaak. Zelf heb ik er geen ervaring mee maar het schijnt heel fijn te zijn, zowel actief als passief. Om het passief te willen ondergaan vraagt wel een bepaalde instelling en niet iedereen heeft die en is bereid het te ondergaan. Vraag om te beginnen jezelf eens af of jij die instelling wel hebt. Als je gedwongen wordt iets te ondergaan wat jij vernederend vindt dan gaat jou dat een heel slecht gevoel over jezelf geven. Is jouw vriend ook bereid om door jou genomen te worden of wil hij alleen de actieve rol en moet jij het vrouwtje spelen?
    Anale seks is ook niet iets wat zomaar kan. Je moet het als het ware leren te ondergaan. Je anus trekt zich samen als hij aangeraakt wordt. Als de actieve partner dan doorduwt dan kan dat veel pijn doen. Je moet leren te ontspannen als iets naar binnen wordt geduwd. Op zich is je anus en je rectum flexibel genoeg, maar het is meer een psychische kwestie. Een beetje pijn schijnt het altijd wel te doen, het is tenslotte een onnatuurlijke handeling voor die opening.
    Kijk eens op de website sense.info, daar vind je van alles over seks, veel speciaal gericht op jongeren. In het zoekvenster typ je in "anale seks" en dan krijg je heel wat links.

    Denk er goed over na en doe alleen wat jij wilt en wat voor jou goed voelt. Als je vriend echt van je houdt dan accepteert hij dat. Indien niet, dan weet je hoe het er voor staat met jullie relatie. Veel sterkte en veel wijsheid gewenst!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ik snap het helemaal maar als hij jou vriendje echt is zal hij het ook kunnen begrijpen dat jij het wat rustiger aan wil doen. Weet dat sex niet iets is wat je moet haasten geniet van elkaar en neem vooral de tijd: Praat er met hem over als hij echt een goed vriendje is accepteert hij dat jij meer tijd wilt. En dan nog strelen en elkaars lijf onderzoeken is ook al spannend op jou leeftijd. Dus neem de tijd om elkaars lichaam te ontdekken kijk wat hij lekker vind en vooral wat jij lekker vind.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten