Skip to content
12 reacties
4378 weergaves

Fetisch, Pijpen en sperma???

Hey. Ik vroeg me af wat jullie graag hebben als je iemand pijpt, ikzelf hou ervan om geblinddoekt te zijn en naakt. Ik hou van sperma, vind het echt lekker. Ik denk dat ik al ongeveer 30 verschillende smaken sperma heb mogen slikken. Hoeveel jullie???

15 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb maar een paar jongens hun sperma geslikt. Wel een paar mannen gepijpt, maar hun sperma steeds uitgespuugt.

    Had eens een vriendje die een overgevoelige eikel had, en altijd mijn hoofd wegschoof voordat ik hem kon laten komen. Hem heb ik dan altijd zijn beide armen aan het bed vastgebonden als ik hem gepijpt heb.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • heb me voor de gein ook is door 2 jongens van mijn leefijd tijdens een kamp op bed laten vastb9inden met mijn armen en benen met een broekrieml. zodat hun 2en hun gang konden gaan met me.
    ik vond dat toch super spannend maar het kitelde ook behoorlijk hoor zeker toen dat mijne onderbroek uitging en ze samen mijn onderbuik en benen begonnen te strelen.
    toen hebben ze me om ste beurt afgetrokken tot ik moest komen, maar ben verder niet gepijpt hoor.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 15 hoe laat jij je dan vastbinden en blinddoeken door wie laat je dit doen door ouder iemand ? Omdat je zegt ook een zakcentje te verdienen vind ik dit erg jong om te laten doen je pijpen In mijn ogen is dit kinder misbruik als het door een ouder iemand gedaan wordt of laat je je blinddoeken en vastbinden door leeftijds genootjes dan is het een ander verhaal natuurlijk

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het super geil om door een jongen klaar gepijpt te worden. Op de knieen voor mij handen op de rug gebonden. Ik hou dan zijn hoofd vast zodat ik goed diep in zn keel kan stoten.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ervaring met meerdere jongens. Maar 30 vind ik wel veel. Daar kom ik met alleen zoenen niet eens aan toe. Heb 11 jongens gepijpt en met 6 jongens verder gegaan.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Denk dat dit wat overdreven is. Jongen 15, als ik dit lees dan denk toch nog maar even een waarschuwing. Wees voorzichtig en doe het veilig. Een gezond lichaam is het belangrijkste wat je maar hebben kunt en bescherm je daar tegen. Dus als ik lees leuk zakcentje dan denk ik aan misbruiken en je gezondheid op het spel zetten, neem van mij aan, een soa of aids bestaan nog steeds, is een leven lang medicijnen slikken dit waard. Je kan je wel geregeld laten testen maar dan kan het een keer te laat zijn, dus veiligheid in acht nemen is nog altijd een eerste vereiste, hoop dat je hier eens over na denkt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • #15. Geweldig voor je. Ik begrijp jou heel goed. Gewoon doen wat je geil en lekker vind. Dat deed en doe ik ook. Kan het aantal niet meer bijhouden maar veel zijn het er wel hoewel pijpen bij mij als bottom nu meer een voorspel is voor het echte werk.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het ook super om een jongen te pijpen. Maar 30??? De nul eraf vind ik al genoeg. Ik hou het alleen bij mijn vrienden. Ik ben het liefst bloot en vind het super dat zij het ook zijn.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik laat mij blinddoeken en vastbinden zodat ik ik niks kan doen en laat mij dan pijpen zeer leuk en heel spannend je zo overgeven aan iemand en het allerleukste is nog ik krijg er nog een leuk zakcentje voor

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @j16 Mijn soort fetisch is zeer geliefd bij veel personen, vooral omdat sommige graag annoniem willen blijven. Veel van die lullen dat ik heb leeggezogen weet ik dus ni van wie ze zijn, da maakt het geil voor mij. Ook niet iedereen was mijn leeftijd als je snapt wat ik bedoel, ik ben gewoon verslaafd aan die smaak. Ik weet dat dit onveilig kan zijn maar laat me geregeld testen. Mijn ouders weten dat ik op jongens val en dat ik seks heb, alleen niet hoe en hoevaak en met wie. Zij denken dat ik nog hun brave jongen ben ipv zaadslet.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij pijpen maar heel erg af en toe, eigenlijk zo goed als bijna nooit. Dus als we dat al eens doen ben ik altijd heel erg blij. Het fijnste is natuurlijk in ons blootje, maar wel eerst onder de douche zodat alles proper en fris is. Als we aftrekken of eens pijpen zijn we soewieso in ons blootje. Het fijnste is, dat als ik hem pijp, hij tegelijk ook mij pijpt. Dat hoeft niet speciaal, om de beurt is ook goed, maar tegelijk vind ik het fijnste. We trekken elkaar dan eerst af want anders komen we te snel klaar. En sperma alleen nog maar van mij en hem geproefd.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vindt pijpen ook heel geil maar 30 man mogen pijpen hoe krijg je dat zo jong voor elkaar

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten