Skip to content
6 reacties
1753 weergaves

Schuldgevoel na seks

Ik had een maand of 2 geleden gevraagd om seks te vragen met een vakkenvuller en nou heb ik dus vorige week seks gehad. Hij deed zijn shirt uit en duwde mij in zijn bed en begon me te zoenen en hij droeg een broek met riem en Tommy Hilfiger boxershort en dat zijn dingen waarvan ik super geil wordt en toen ik dat zei deed hij mijn kleren uit en begon hij mij flink te doen tot dat hij klaarkwam alleen we besloten om door te gaan en dat deden we. K heb hem gepijpt en alles. Maar op een duur moment duwde ik hem weg en begon ik te slapen. Ik zei dat het raar voelde en schuldgevoel van kreeg. Ik vraag me af hoe ik hiermee om kan

19 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Heb weer seks gehad en het ging beter. Ik had geen schuldgevoel en we hebben de hele nacht gevrijd. Bedankt voor alle opmerkingen

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS, nou snap ik het ff niet goed. Ik herinner me idd jouw topic dat je smoor was op een vakkenvuller. Je vroeg tips om hem te verleiden. Wel, de tips hebben kennelijk gewerkt. Een ondernemende jongen, lijkt me, want hij heeft meteen de bovenhand genomen en jou helemaal overrompeld. Dus waarom dat schuldgevoel? Die jongen deed waar hij goed in is: vakken vullen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Zou raar opkijken als iemand me vroeg om sex te hebben. Want kreeg de indruk dat je hem niet eens goed kent. Dit ging dan wel heel snel, inplaats van rustig opbouwen.Dit heeft echt zoiets van nu wil hij sex dan krijgt hij sex en wel op een manier dat gelijk alles gedaan werd. Je vond het wel prettig maar later kwam denk ik het besef, is dit het nou. Die overheersing van hem, hij nam de leiding als ik dit zo lees. En ineens kwam er bij jou een negatief gevoel zovan wil ik het op deze manier.
    Jullie hebben geen relatie met elkaar nu, en dan zo intiem. Ken jij niet en weet ook niet hoe jij je precies voelt, maar achteraf niet zo prettig dat moet toch een reden hebben. Zou zeggen, doe rustig aan, denk toch dat niet de juiste vriend voor je is. Zouden jullie toch een vriendschap willen opbouwen dan zou ik toch eerst eens een goed gesprek met hem voeren. Hoop dat jij je nu weer wat beter voelt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hebt gewoon sex gehad met een jongen en dat vond je wel lekker zo te lezen. Waarom zou je je schuldig voelen? Ik voel me nooit schuldig na goeie sex, behalve als ik geen condoom om heb gedaan.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Is het misschien een soort geile droom.. waarbij je dacht heerlijk alles te voelen.. en was dat in begin ook zo.. maar eenmaal Klaar dat je denkt waar Ben ik mee bezig,????

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Toen ik je verhaal las, eerder over je verlangen om die vakkenvuller te bezitten, kreeg ik medelijden met die jongen. Ik dacht dat het een onschuldige knul was waar jij likkebaardend naar keek. Nu heb ik de indruk dat jij hier de onschuldige persoon bent. Blijkbaar heb je niet zoveel ervaring met gelegenheidsseks met iemand die toevallig ook zin heeft en beschikbaar is. Die vakkenvuller wist wel van wanten en bij seks ben jij blijkbaar niet de dominante partner.

    Seks kan zijn uitgebreid vrijen met een mooie finale met iemand waar je van houdt en het kan, zoals in jouw geval, ook gewoon uit wellust zijn met geen ander doel dan het bevredigen van je seksuele driften, zonder verdere verplichtingen. Bij vrijen uit liefde wordt veel gezoend en geliefkoosd Hebben jij en je vakkenvuller elkaar gezoend en geliefkoosd en dan uit gevoelens van genegenheid? Heb je nu warme gevoelens voor die jongen gekregen of krijg je alleen maar een stijve als je er aan denkt?

    Je zit nu dus met een kater. Toen de wellust gedoofd was na al dat sucken fucken en rukken was ook het plezier weg. Toch heb je terwijl je bezig was er wel van genoten, dus toch nog wel een leuk uurtje gehad. Misschien, als je lichaam weer wat hersteld is (dus de spermavoorraad weer op peil) dat je dan weer zin krijgt. De vraag is of je daarna niet weer een kater hebt want dat bederft natuurlijk het plezier. Het is simpel, gewoon doorgaan en uiteindelijk zakken je moraal en je zelfrespect zo ver weg dat het je allemaal niets meer uitmaakt. Seks, seks, seks, hoe meer hoe beter!

    Je kan natuurlijk ook een andere weg kiezen en je zelfrespect behouden. Vind een vriend waar je echt van kan houden en bouw met hem een relatie op gebaseerd op liefde, vriendschap en respect. Seks met zo'n vriend is nooit een teleurstelling want je houdt van elkaar en wilt elkaar genot, warmte en liefde geven, elkaar gelukkig maken. Kies maar!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten