Skip to content
7 reacties
1338 weergaves

Eerste keer neuken

Hoe was jullie eerste keer toen je neukte? Het is voor mij al weer eventjes geleden, maar ik vond er de eerste keer niet zo ontzettend veel aan. Was heel zenuwachtig, met trillende handjes dat condoom om doen en zo... Hoe was dat bij jullie? Was het meisje wat meer ervaren? Gaf zij aanwijzingen? En zo ja, vond je dat prettig of niet? Bij mij deed en zei ze niet zo gek veel, wat natuurlijk ook niet echt hielp.

17 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Eerste keer neuken was toen erg spannend, maar achteraf gezien erg saai. Het meisje lag daar idd maar een beetje te liggen, zei of deed niks. We hadden nauwelijks voorspel gehad. En ik lag gewoon 1 of 2 minuutjes tussen haar benen te stoten in hetzelfde tempo en spoot toen in haar. We hadden het niet gepland ofzo, dus geen condoom gebruikt. Was ze ook gelijk zwanger (we waren nog maar 15, echt erg). Dat is gelukkig weggehaald. Nu neuk altijd met condoom en lekker verschillend tempo en standjes. Dat is echt veel lekkerder!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Jammer dat de TS niet meer reageert. Ik had graag zijn motivatie bij zijn vraag gehoord. Of is de jongen van 19 mss wel de TS ?

    Hoe dan ook, met ervaring uitwisselen is natuurlijk niets mis. Ook niet op dit forum. Maar dat is ook niet wat ik schrijf. Mijn vraag was wat de TS nog heeft aan de informatie als zijn 1e keer al enkele jaren geleden is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Eerste keer dat ik seks zou hebben kwam ik klaar toen ik het condoom eromheen deed. Dat was echt heel genant:( we hebben toen geen seks meer gehad. De keer daarna (andere vriendin) had ik me vantevoren helemaal leeggerukt. Dus toen duurde het heel lang voor ik stijf was en daarna heel lang voor ik spoot. Gelukkig ging het bij me 3e exvriendin wel goed

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn eerste keer was op mijn 17e. Had een meisje uit mijn klas. Gebeurde bij haar thuis. Ik was heel erg opgewonden en kwam heel snel. Het meisje had er niet veel aan. Het was niet haar eerste keer anders zou ze denken dat alle jongens zo bot zijn. Daarna heb ik gelukkig wel geleerd hoe het moet.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn eerste ervaring was experimenteren met mijn ex-vriendje. We hebben alles gedaan, behalve anaal geneukt. Dat lukte niet. De eerste keer anaal neuken deed ik met een andere jongen maar dat was niet mijn vriendje. We woonden te ver van elkaar af. Achteraf heb ik er een beetje spijt van dat het niet met mijn ex-vriendje was, maar, de tijd was gewoon rijp.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zie niet in waarom ervaringen uitwisselen niet mag vallen onder de doelstellingen van dit forum. De topicstarter heeft een bepaalde (niet heel positieve) eerste ervaring met seks gehad. En is benieuwd of dat voor andere jongens ook zo geldt. Om bij het topic te blijven, mijn eerste keren waren ook ongeveer zo. Maar na een aantal keer krijg je meer ervaring en zelfvertrouwen met seks en gaat het heel prettig worden. Belangrijk is om goed te communiceren erover. Niet alleen tijdens het neuken, maar ook ervoor en erna.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Met de beste wil van de hele wereld kan ik de zin van dit topic niet snappen. Kijk, als voor jou de eerste keer nog moet komen, is dit topic en jouw vraag wel zinnig. Maar omdat de eerste keer voor jou al zo lang geleden is (zoals je zegt), snap ik niet wat jij aan evt. antwoorden kan hebben? Leg eens uit svp.   Ik ben idd best wel kritisch omdat op dit board heel veel topics worden gestart louter om eens wat geile verhalen uit te wisselen en niet zozeer voor informatie-uitwisseling zijn bedoeld.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten