Skip to content
14 reacties
1770 weergaves

Seks met een vakkenvuller

Ik ben een jonge van 18 en ben normaal hetero maar sinds kort heb ik door dat ik een crush heb op een vakkenvuller bij de AH. Ik heb zijn Facebook en heb ook gepraat met hem een beetje, hij is ook gay, dus ik wou vragen of we een keer konden afspreken voor seks maar ik weet niet hoe ik dat het beste kan doen en hoe ik het best kan voorbereiden als hij het wilt. Heeft iemand tips ofzo iets

18 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Mijn schrijven was niet voor jouw bedoeld, maar voor de jongen van 18 jaar, die te kennen gaf zich door een zakkenvuller te hebben laten nemen. En dan voldoe je volgens De Grote Van Dalen, aan de kenmerken van homo seksualiteit.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben niet eens homo, man! Jij bent nog een van die zeldzame lui die overtuigd zijn dat homoseksualiteit een ziekte is die je kan oplopen maar ook genezen. Get a life J17. Ohja, de aarde is het centrum van het heelal. Ze is vlak en op de uiteinden val je er af. Maar dat wist je natuurlijk al.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • En ik heb nog nooit iemand op het forum gehad, die kenmerkend voor homo zijn, zich anaal laat nemen, en dan niet wil weten het te zijn. Best wel grappig en zielig. Als je vader je zou trapperen, en uitroepen jee je bent een homo, wat zou je dan zeggen?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog nooit iemand gelezen op dit forum die zo totaal niks begrijpt van seksuele geaardheid. J17 je bent zo hopeloos dat ik jou best grappig ga vinden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Of iets je nu aangeboren is, of dat je het via experimenteren eigen hebt gemaakt, ht is qua resultaat exact het zelfde. Aldus maakt het niets uit of je anaal genomen worden aangeboren lekker vind, dan wel er via experimenteren aan verslaaft bent geworden. je voldoet volgens De Grote Van Dalen aan de handelingen die kenmerkend voor een homo zijn.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat een onzin idd. Omgekeerd zou het dan volstaan voor een homo om ff wat heteroseks te hebben om zelf hetero te worden. En wtf is er mis met seksverslaving? Er zijn ergere dingen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @J17, wat een onzin. Je kunt niet homo worden, net zo min dat je hetero kunt worden als je homo bent. Het is wel mogelijk dat je verslaafd raakt aan sex, met wie dan ook, maar daarvan wordt je niet een andere geaardheid. Het lijkt me sowieso erg onwaarschijnlijk dat een hetero verslaafd zou raken aan seks met jongens, maar stel dat het gebeurd, maar hem dat nog niet homo.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had dit ook. Heb uiteindelijk gevraagd en hij zei ja. Eenmaal thuis kleed ik.me uit en duwde ik hem in zijn bed en waren we met de ventilator aan het neuken. Hij had echter een onderbroek aan als hij of ik klaar kwam ergs terecht kwam. De reden waarom ik ook zo voorbereid was, was door gaykiss video's te kijken. Doe jij dat ook

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Waar in de laatste adviezen aan voorbij wordt gegaan, is dat anaal experimenteren door jongens, een genot verwekt dat verslavend is. En wel zodanig dat heen heterojongen die zich daar toe laat verleiden, daar door homo of biseksueel kan worden, fanatieke homo´s houden een lijst bij, van de jongens dier ze via het aanpraten van gewoon uit proberen, er in hebben weten te luizen. Het is dus aan te raden, je daarop eerst te bezinnen, alvorens er aan te beginnen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Go for him. Now. Niet eindeloos nadenken zoals J21 suggereert. Grijp nu je kans voor iemand anders met hem aan de haal gaat. De concurrentie is groot voor leuke jongens. Als ik wist waar dit speelt had ik hem allang voor jou neus weggekaapt. Niet denken. Doen. Vandaag nog.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS Als je enkel seks wil, kan je het gewoon vragen. Wees duidelijk dat je enkel eens wil proberen. Zo krijgt die jongen geen hoop op meer. @J12 Tuurlijk kan dat met een jongen seks. Elkaar fappen, pijpen of zelfs anaal. Sommige jongens willen dat graag proberen of altijd doen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vakkenvullers zijn hot want ze hebben vaak een sexy vakkenvullersdecolletee als ze gehurkt zitten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom seks met een jongen? Kan dat?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Hoe zit het precies? Normaal val je op meisjes maar nu wordt je geil van je die jongen en wil je seks. Omdat hij toch gay is denk je dat dat wel kan? Alleen wil je graag weten hoe je het aan moet pakken.
    Het zou kunnen dat hij daar geen bezwaar tegen heeft omdat hij het leuk vindt seks te hebben, maakt niet uit met wie, maar misschien ook niet. Misschien wil hij alleen seks met iemand als er een soort van een relatie is.

    De vraag is, wat wil je eigenlijk. Heb je hem wat meer te bieden zoals vriendschap, of gaat het jou alleen maar om zijn lichaam en is het alleen maar een homo uitstapje en ga je daarna weer terug naar de meisjes?

    Er zit een moreel aspect aan wat jij wil. Als jij serieus bent en een vriendschapsrelatie met die jongen wil dan is het eerste wat je moet doen die relatie opbouwen en dan komt de rest vanzelf wel. Heb je daar geen behoefte aan dan is in mijn ogen het meest respectabele die jongen met rust te laten.

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten