Skip to content
8 reacties
535 weergaves

Met T-shirt te warm. Zonder T-shirt te koud

Ik slaap altijd in me boxer maar ik heb met T-shirt het altijd te warm en zonder T-shirt te koud. Weet iemand hoe ik dit weg krijg

14 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Een hemd misschien? Al vind ik dat zelf niet zo fijn, want dan krijg ik plakkerige oksels (wat normaal in het shirt gaat zitten). Een korter shirt aandoen (of afknippen), van J18 hierboven vind ik ook wel een goed idee, zelf nog niet aan gedacht.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Of een ouderwetse opa pyjama en het jasje open laten. We zijn van een hittegolf meteen in de herfst beland. We zijn nog niet aangepast.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou idd eens kijken of een ander dekbed helpt. Iets dunner dekbed en dan een shirt aan, of juist iets dikker dekbed zonder shirt

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • een 4-seizoenen dekbed.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe altijd ook de achterkant van me boxer omlaag zodat die wat lichten

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • een pyjama aan doen? daar is het tenslotte voor bedoeld, toch? ik heb nu ook niet echt verstand van kledij, maar het noemt niet voor niets een pyjama of "nacht kleding" die dingen zullen heus wel bedoeld zijn om je zweet beter op te vangen, je minder kou te laten lijden en ook minder warm te krijgen, een tshirt is nu niet bepaald bedoeld om mee te slapen natuurlijk :p misschien dat het dan beter is, en een boxer terwijl je slaapt ben ik ook geen voorstander van, je edele delen hebben ook wel eens vrijheid nodig, je draagt tenslotte al een boxer overdag, een pyjama broek zonder boxer is dus daarom ook beter voor hem eens vrijheid te geven, en meer te laten verluchten ;)

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Knip van je t shirt een navel t shirt

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe vaak een hemd aan met slapen, misschien dat ook eens proberen?

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten