Skip to content
22 reacties
4276 weergaves

Ik wil graag een strakke zwembroek

Ik lees dus vaak op dit forum dat jongeren een speedo dragen of een strakke zwembroek. Ik vraag me alleen af of ook echt iedereen de waarheid hierover spreekt, of dat dit forum men met een speedo gewoon aanspreekt. Zelf wil ik al een tijdje met een strakke zwembroek en misschien later een speedo zwemmen. Ik vind het wel spannend en denk ik ook fijner dan een los flubberende broek met een onhygiënische onderbroek eronder. Toch zie ik bij mij in de regio nooit iemand met een speedo en ben bang raar aangekeken te worden. Nu dus heel eerlijk. Wordt deze zwembroek echt nog door de jongeren gedragen (buiten wedstrijdzwemmers etc.?) En hoe kom ik over mn schaamte heen?

17 jaar
4 jaren geleden

22 Reacties

  • Leuk, in Frankrijk zijn dat normale zwembroeken, vaak mogen andere niet. Ik vind het een vrolijk en sportief gezicht en natuurlijk zien we een beetje wat er in zit. Ik denk dat er niet veel meiden zijn die daar vervelend naar gaan staren. Ik denk wel eens , wat een spannende bobbel of eigenlijk vaker wat een lekker kontje. Maar zulke dingen denken jullie bij ons toch ook.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons in het zwembad zijn er steeds meer jongere jongens die een speedo dragen, niks mis mee! Ooit een sport-zwemmer of triatleet gezien met iets anders dan een speedo? (Oke een een wetsuit, maar anders dragen toch echt een speedo). Als je die graag draagt, gewoon voor de speedo gaan! Ik doe het zelf ook!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Broertje en ik zwemmen wedstrijden, en wij in ieder geval hebben speedos. De meesten van de zwemvereniging ook, alhoewel er toch een paar naar jammers of aquashorts gaan. Maar in een speedo (slip dus) zwemt nog altijd het meest plezant en er is echt niemand die u er raar voor aankijkt hoor.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat kan ik bevestigen @jongen20. Wij wonen al een paar jaar in België en speedo's of soortgelijke strakke swimwear zijn hier eerder de regel dan de uitzondering. Omgekeerd zie je in de zwembaden hier weinig meiden in bikini maar vrijwel steeds in zedig eendelig zwempak. Kortom, de zuiderse slag. Hoeft ook niet te verbazen want het Zuiden begint (in alle opzichten) aan de B/NL- grens.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben van België en hier word je helemaal niet raar bekeken. Ik ben sinds corona meer beginnen zwemmen omdat dit één van de enige dingen is die open zijn. Ik ben totaal geen professionele zwemmer en zwem gewoon rustig mijn baantjes. Ik had al zo lang niet meer gezwommen dat ik een nieuwe zwembroek nodig had. Ik kocht dan mijn eerste 2 zwemslips van Speedo (zwart en lichtblauw). Ik had in het begin wat schrik maar ik ben fier op mijn lichaam en je moet weten dat heel veel mensen dat stiekem wel een mooi zicht vinden een stevig gebouwde man in een zwemslip. Er kijken niet super veel mensen naar mijn bobbel, misschien doen ze het stiekem ik weet het niet, maar ik let er ook niet zo op. Sinds ik die zwemslips draag wil ik eigenlijk niets anders meer dus draag ze gewoon eens. Ga eerst eens alleen zwemmen, daarna met een goede vriend en daarna als je er klaar voor bent met een groep. Je moet gewoon doen alsof het doodnormaal is dat je een zwemslip draagt en ik durf ervoor te wedden dat mensen je complimenten gaan geven maar het soms niet durven.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik krijg vaak een stijve in een speedo, maar dat hebben bijna al mijn vrienden. We zijn daar hee open over, expirimenteren ook wel eens wat in de kleedkamers enzo.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik ga zwemmen voor de sport heb ik altijd een strakke speedo aan. Als ik met vrienden ga zwemmen een korte wijde zwemboxer. Op vakantie heb ik altijd een speedo onder m'n wijde zwemboxer, zodat ik die boxer uit kan doen bij het zonnen, maar aan kan doen als ik rondloop.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Vakantie in Italie dit jaar: minstens de helft droeg speedo, zie je hier bij ons niet. Hele tijd strakke boxers en minislipjes gedragen zonder dat iemand hiervan op kijkt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j18 niet gegaan vanwege corona. Wel al 1 in huis. Mn ouders keken wel een beetje raar op

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • deze vakantie alleen met me vriend op vakantie geweest en voor t eerst zwemslip aangehad. Vind t Amazing zitten en je wordt mooier bruin. Dat er mensen kijken doet me neit zoveel. Alleen volgende X als ik met me oiders op vakantie ga gewoon weer lange losse zwembroek. Zij hoeven mijn vorm niet te zienp

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • andere jongen van 23 dat die ik ook

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Zwemslip in zwembad en zwemstring op strand. Als meiden dat kunnen aandoen waarom jongens dan ook niet?

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • In het zwembad of op het strand draag ik een zwemshort over mijn boxer heen. Dat doen volgens mij alle gasten. Thuis in de achtertuin hebben wij ook een zwembad. Dan draag ik wel soms een speedo omdat ik dat toch vrijer vind zitten en ik word dan helemaal bruin door de zon. Je moet bij een speedo wel je schaamhaar kaalscheren of kort houden. Anders valt dit er onder uit. Dat ziet er niet uit.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • En hoe was het?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier. Bedankt voor de tips. Inderdaad, boeie wat men vind. Ik kijk wel of het ies is. Kga denk maar een speedo bestellen en soon naar het bosbad ofzo

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kijk altijd naar jongens in het zwembad of op het strand maar ik zie echt nooit speedo's of zwemboxers bij mensen van onze leeftijd. Heel soms zijn er Duitsers op het strand die een zwemboxer aan hebben.

    Toch kun je het gewoon doen. Je hoeft je er niet voor te schamen!! Probeer het anders een keer uit in het sportzwembad, daar zal niemand ervan opkijken want veel mensen die zwemmen voor sport hebben wel strakke zwemkledij aan.

    Veel zwemplezier en probeer geen fuck te geven om wat anderen van je denken.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Enzo Knol heeft in ze video's wel is een speedo aan lol

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij ons aan het strand in Vlaanderen zie je heel wat strakke zwembroeken en speedo’s.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon kopen, aantrekken en reactie afwachten. Ik trek ook vaker een strakke zwembroek of Speedo aan of ik ga helemaal naakt

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik .ben veel op het strand geweest afgelopen week. Bij jongeren zie je de Speedo totaal niet meer. Alleen maar shorts. Persoonlijk vind ik dat jammer. Een speedo zwemt vele malen prettiger. Het zal de nieuwe preutsheid wel zijn. Ook het naaktstrand wordt door textiel overgenomen. Terwijl de meiden steeds schaarser gekleed gaan.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten