Skip to content
29 reacties
4082 weergaves

Onderbroek of zwembroek

Wat voor onderbroek dragen jullie? Ik was op vakantie en wij wisten niet dat het verplicjt was een strakke zwembroek te dragen, aldaar hebben we een zwembroekje gekocht en dit was achteraf een slip. Ik heb de hele week in de slip gezwommen en mijn ma vond het mij leuk staan. Ze heeft nu voor mij ook een aantal slips gekocht als onderbroek en zei dat dit leuk staat. Ik twijfel alleen hierover, draag eigenlijk altijd strakke boxers en ken ook niemand die slipjes draagt. Wat zou ik doen, zou ik ze gewoon proberen of kan dit niet?

18 jaar
4 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik zou graag een rode zwemslip van puma willen bestellen. Is dat raar of kan dat wel met zwemmen in het zwembad? Of te opvallend? Ondergoed draag ik wel ook rode slips onder andere

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik draag slips van calvin klein en puma en een zwemslip van puma 

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag slips en een zwemslip van het merk puma

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen17 het is een slip waar alles natuurlijk in valt. Dus niets knelt. Google maar naar pouch briefs. Zoals bijv Andrew christian en obviously. Ik ben gewoon straight dus val op meisjes maar vind de slips echt super fijn. Heb er nu 1, tis duur maar ik ga er nog wel meer bestellen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag eigenlijk altijd boxers, maar sinds kort heb ik door een foute bestelling ook een paar slips van Calvin Klein. In het begin is het even wennen, maar het zit zeker niet verkeerd. Ik ken verder niemand die ze draagt, maar heb er nooit echt een reactie op gekregen van iemand!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @j18, hoe bedoel je met je lul erin hangen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik draag slips van calvin klein en puma en een zwemslip van puma

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Slips en boxers alleen draag bijna geen boxers meer. Liefst slips! Zwemmen altijd zwemslip/speedo met baantjes zwemmen. Met vrienden durf ik nog geen speedo aan te doen. Heb nu een duurdere slip online gekocht waar je penis in hangt......zo fijn echt!! Maar te duur om er veel van te kopen. Maar ik wil er nog wel meer. Als je dit draagt wil je niet meer terug naar boxers.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik draag slips en een zwemslip van Puma sinds dit jaar weer

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • ik draag slips van Calvin klein en zwemslip van Puma sinds dit jaar weer

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Doe gewoon aan wat je fijn vind! Ik draag boxers maar heb ook wel eens een jongen in een slip gezien hoor. Boeie!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan toch gewoon? Ik heb ook wel eens een slip aan op de dag dat we gym hebben of als ik bij mijn beste vriend slaap. Is maar net wat ik op dat moment schoon heb liggen. Maar heb nooit opmerkingen er over gehad.

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga morgen dus bij mijn beste vriend slapen, wel of niet de slips aan doen of meenemen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier,
    Ik heb de onderbroeken die mijn moeder voor mij heeft gekocht eerst eens geprobeerd zonder dat anderen dit zagen. Nu ga ik van de week bij mijn beste vriend slapen. Ik twijfel of ik dan in mijn slip zal gaan slapen of dat ik een boxer aan doe? Ben benieuwd hoe hij reageert aangezien ik dan misschien vaker de slip durf te dragen. Op vakantie was het niet anders en kende ik toch niemand, vind het hier wel spannend. Ik ken ook verder geen andere jongens die een slip dragen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb boxers van zeeman en nog een paar slips

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag altijd strakke zwembroeken van Aussiebum. is meer een soort hele korte boxer. Daarmee (en mijn getrainde lichaam) krijg ik echt altijd de meeste aandacht van meisjes, meer dan vrienden met zo'n losse flobberbroek.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik draag slips van calvin klein en tommy hilfiger

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • TS, gefeliciteerd met je moeder. Een schat van een dame die verstand heeft van wat jongens willen. Vaak lees je hier verhalen van jongens die aan de slip zouden willen. Maar ze durven het niet uit angst voor de reactie van hun moeder als ze die in de was zou vinden. Dus kopen en dragen ze stiekem slips en verbergen ze. Hoe triest is dat? Iedereen zou zo'n moeder als jij moeten hebben.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook slips maar heb ook wel een paar boxers

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • ik draag slips van Calvin klein en zwemslip's van Puma sinds dit jaar weer

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten