Skip to content
12 reacties
768 weergaves

ik wil niet gay of bi zijn

Hoi mensen ik ben dus 14 en ik zit in de derde de laatste tijd merk ik dat ik jongens zeg maar ook interessant vind maar dat wil ik helemaal niet heeft iemand tips of zou ik heb gewoon moeten accepteren. Groetjes.

14 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Op mijn 12 was ik nog aseksueel : ik was er niet mee bezig en ik voelde mij niet aangetrokken tot jongens of meisjes. Toen ging ik van de lagere school over naar het eerste middelbaar en daar zaten toen wat nieuwelingen van een andere school in mijn klas. En een van die jongens vond ik wat 'raar'. Hij had een vrij knap gezicht en bewoog wat meisjesachtig. En vooral in het begin glimlachte hij vaak mysterieus naar mij. Hij volgde toen schermles en demonstreerde dat door mij dan 'touché' te raken. Maar verder ging het niet. Nu denk ik dat hij gay was en waarschijnlijk een crush op mij had. Maar toen herkende ik de signalen niet. Op het einde van het jaar was hij niet geslaagd en heb ik hem ook nooit meer gezien. Het jaar daarna voelde ik mij wel degelijk aangetrokken tot bepaalde jongens ; met sommigen heb ik dan zelfs geëxperimenteerd. Maar enkele jaren later was dat voorbij en keek ik vooral naar meisjes. Dus, TS, maak je geen zorgen. Doe maar en kijk niet verschrikt om je heen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey weet niet of je dit nog leest, maar er is heeeel misschien een manier. Oke dit zal een beetje raar klinken, maar er is een manier hoe je er in iedergeval echt achter kan komen. Of je het ook kan veranderen, wat de uitslag ook is, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Het is best moeilijk en kan lang duren om dit antwoord te krijgen, want je moet het aan je onderbewustzijn vragen wanneer je slaapt. Zal het uit leggen. Misschien ken je het al, maar ik heb het over een lucide droom (jij bepaalt je droom). Je moet eerst in een lucide droom komen, hoe je dat moet doen, moet je maar even opzoeken, anders is dit verhaal te lang. Als je in je droom zit, moet je je bewustzijn ‘oproepen’, hoe kan je vinden op YT. Als je bewust zijn voor je staat, kan je alles vragen over je zelf. Er zullen antwoorden zijn die je niet verwacht, of waar je je juist in herkent. Dus je kan ook jouw vraag stellen over jouw geaardheid. Als je meer vragen hebt, help ik je graag (hoop dat het niet te vaag is/ raar is xD)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Accepteer het gewoon en volg je hart! Jij valt op jongens, dan is dat in orde, hoor! Homo-, bi- of heteroseksueel.... het maakt niet uit. Zolang je maar gelukkig bent in je leven.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • same

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat is er mis met gay of bi, ik ben bi

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent nog jong, je sexualiteit is zich nog aan het ontwikkelen. Ik wilde het ook niet en heeft heeft dan ook lang geduurd voordat ik het voor mijzelf kon accepteren. Je kunt het niet wegstoppen of ontkennen. Maar voor hetzelfde geld wordt je volgend jaar verliefd op een meisje! Praat er over en deel ervaringen met anderen, hier of op andere plekken online. Zoals gezegd, je bent nog jong en je moet jezelf nog ontwikkelen. Mocht blijken dat je inderdaad op jongens valt (alleen JIJ kunt dat voelen/bepalen!) wen er dan aan! Deel je gevoelens en gedachten met anderen die hetzelfde ervaren maar ga alsjeblieft niet proberen om die gevoelens te negeren, geloof me, daar wordt je echt niet gelukkiger van! Ik denk dat veel jongens/mannen die homo zijn dit liever niet waren geweest, maar op een gegeven moment voel/ervaar je zelf dat de liefde die je voor iemand voelt zo ongelooflijk sterk en prettig is dat je je sexuele identiteit niet meer kunt ontkennen. Heel veel succes en sterkte er mee, en vooral.. blijf er over praten !

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • tijd geven en accepteren. aan je geaardheid kan je niets veranderen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Heey

    Dit zijn natuurlijke gevoelens daar doe je niks aan gewoon accepteren.
    wat vind je er zo erg aan? Ook gevoelens voor vrouwen?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon accepteren. Het is niet anders.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, Je vindt jongens "ook interessant". Op zich hoeft dat niet zo veel te betekenen. Op jouw leeftijd vind je heel veel zaken "interessant".
    Het zou kunnen dat jij homo bent, maar ik zou er voorlopig maar niet zo'n drama van maken. Als ik de posts hier op dit forum lees dan zijn er heel wat jongens die helemaal niet gay zijn maar toch elkaar zoenen, tongen, bij elkaar in bed kruipen en daar dingen doen waar ik nog al van opkijk. Ze vinden het leuk, spannend, willen weten hoe het voelt, en dus doen ze het gewoon. Zo zijn jongens!
    Je hebt dus een heleboel vrijheid om wat te experimenteren en kijken waar je nu echt opgewonden van wordt en wat je niks vindt. Als jij vrienden hebt die wel eens bij jou thuiskomen, zeg er eens wat over om te zien hoe zij over dat soort dingen denken.

    Als we het over homo of hetero hebben dan gaat het er in feite om of je als jongen vooral verliefd wordt op een jongen of op een meisje. Pas als het met jou zo ver is dan weet je meer.

    Homo zijn is niet echt leuk, maar je kunt toch best een heel leuk en gelukkig leven hebben. Denk er voorlopig maar niet te veel over na en geniet van je leven. Nu kan alles nog. Straks wordt het veel serieuzer maar nu heb je nog de vrijheid om het leven en de liefde te ontdekken op jouw manier, met je vrienden (en vriendinnen).

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Gevoelens zijn gevoelens en die kun je niet even aan of uit zetten. Ik ben zelf bi en vond het vreselijk. Ik wilde gewoon hetro zijn en geen gevoelens hebben voor jongens maar dit is nou eenmaal niet het geval. Het kost veel tijd op jezelf te accepteren maar uiteindelijk komt het wel goed. Je zit nu midden in de ontdekkingsfase en ik zeg niet dat gay/bi zijn een fase is maar het is dus ook niet raar om over je seksualiteit na te denken. Ik vind vrouwen geweldig maar seks zou ik liever met een man doen. Het is nogal lastig en ik ben er zelf ook nog niet helemaal over uit. Ik snap dat je je zorgen maakt maar de tijd zal het leren.

    Succes in ieder geval!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat was bij mij ook op jouw leeftijd. Dat wil niet zeggen dat je homo of bi bent. Doe er je voordeel mee, wanneer je wil experimenteren. Het is gewoon een fase die bij jouw leeftijd hoort en die gaat net zo goed voorbij als ze gekomen is.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten