Skip to content
12 reacties
1093 weergaves

Extreme omvang

Hoi, Ik schaam me voor de omvang van mijn penis die is namelijk nogal groot (ik durf soms niey eens te zwemmen) hebben jullie advies hoe ik hier mee om kan gaan?

17 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Ts hier bedankt allemaal voor de reacties, Ja ik heb dr al seks mee gehad ze schrok eerst wel maar na wat oefenen en niet te fanatiek beginnen gaat het wel

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je schamen is niet nodig, maar, jouw 19 slap is inderdaad fors, en als ie stijf is komen er alleen maar nog meer centimeters bij. Ik snap dat je daarvan baalt, en dat je je daarom niet zomaar overal vertonen durft. Helaas, in eender welke zwembroek zal ie altijd behoorlijk zichtbaar zijn, pech voor je en ja, dat zal soms ongewenste aandacht trekken. Hooguit zal jouw pik in een lang uitvallend boxermodel, wellicht vooral als die lekker bonte kleuren heeft, het minste opvallen, de bobbel bedoel ik dus. Ook niet fijn is dat menige meid zal terugschrikken als ze jouw pik in volle glorie ziet. Al moet het gek gaan wil jouw pik echt 'niet passen'. Hooguit dat je een standje moet uitzoeken waarin je niet te diep in haar gaat, wat ook wel weer extra mogelijkheden biedt, toch? En tóch, kleiner maken zit er niet in. Dus, niet ál teveel mee bezig zijn, je moet het er gewoon mee doen. Benader het als een feit dat jouw pik fors uitgevallen is, klaar erover.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan TS Heb jij er al sex mee gehad? Zo ja, had het meisje er moeite mee? Of heeft geen enkel meisje hem gezien, slap of stijf?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou een wat grotere zwembroek kopen. Maar wees trots man, wedden dat veel jongens jaloers op je lul zijn.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Iedereen is anders. De ene heeft een kleine piemel, de andere een mega-lange. Sommigen hebben een micropenis, andere een dikke. Wees blij dat er zoveel verschil is in de wereld.
    Koop misschien een grotere zwembroek. Een grotere en dikkere piemel is ook wel aantrekkelijker bij meiden! Probeer het ook te verbergen als je je er zo hard om schaamt.
    Hoe groot is je piemel trouwens?
    Hoop dat dit een beetje geholpen heeft? Succes!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan er wel een stukje bij hebben........

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Niks om je voor te schamen toch? Hij is zoals hij is en sommige vrouwen of mannen zullen juist met bewondering naar je penis kijken! Het heeft gewoon zn voor en nadelen!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier, Mijn penis is slap 19cm en hard is ie 24 cm, qua ontrek weet ik het niet precies(in ieder geval aardig dik). Zijn er mischien bepaalre zwembro3ken ofzo waardoor het minder opvalt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wees juist blij met n dikke piemel!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Een dikke penis is voor een vrouw mogelijk weliswaar heftig, maar, goed gevuld worden voelt geil. Hoe lang is jouw penis trouwens, en wat is de omvang van je erecte penis feitelijk?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou proberen om hem zo veel mogelijk te verbergen, voor de rest zal je er mee moeten leren leven denk ik. Opzich kun je best trots zijn op je penis. Menig jongen zal jaloers zijn. Hoe groot is die als ik vragen mag?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe groot istie dan? Die van mij 15 slap en ik zwem er rustig mee

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten