Skip to content
15 reacties
5443 weergaves

Wildplassen met beste vriend en zijn piemel gezien

Ik en mijn beste vriend waren tijdje terug aan het chillen in park toen ik zei dat ik best nodig moest pissen. Hadden best wat cola gedronken. Hij zij ik ga ook wel effe pissen. Wij liepen samen naar bosjes zodat niemand ons zag. Ik zei ik ga tegen die struik aan plassen en pakte mijn piemel uit mijn broek om te pissen. Gaat hij vlakbij mij staan en haald daar een best grote en behaarde piemel uit en gaat ook pissen. Ik was best onder de indruk van zijn piemel en keek er ook naar. Moesten best nodig pissen en duurde ook een tijdje. Ik zei tegen hem jij moet heel nodig en hij zij terug jij ook zo te zien. We keken dus allebei naar elkaars piemel.

Ik vond het best leuke ervaring en werd er beetje opwindend van. Heb thuis gerukt erop. Ik val niet op hem maar vond het wel beetje geil.

Waar ik over twijfel of het normaal is dat je aan elkaar je piemel makkelijk laat zien als je staat te plassen? Was er best door verrast dat hij hem liet zien.

Is het normaal dat je er opwindend van word? Ben misschien bi maar had dit nog nooit gehad.

Heeft er iemand zo'n zelfde ervaring gehad met wildplassen?

14 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Ja zeg, meisje 23, dat kan inderdaad echt niet. En hou er verder maar mee op om daarover te zeuren, alsof dit ELKE DAG gebeurt ! Wat heeft die herrie trouwens te maken met de topic ?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 wat een rotstreek van die jongens zeg. Snap volkomen dat je hartstikke kwaad werd op die jongens, echt niet normaal. Zeiken op iemand anders kan gewoon echt, echt, ECHT niet. Bah!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS Als het de volgende keer nog eens gebeurt dat hij naast je komt te staan om te plassen, vraag je gewoon of je eens aan zijn piemel mag voelen. Hij komt vast niet zomaar naast jou staan. En wanneer hij dan een stijve krijgt, weet je genoeg en kan je misschien verder gaan.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Op iemand plassen is vuil en is vooral vernederend. Verleden jaar toen 13 was ben ik door 4 jongens vastgebonden en die hebben mij volgezeik in mijn gezicht elk om beurt. Daarna zijn ze weggegaan en ik heb mezelf moeten bevrijden door een hele tijd te liggen spartelen in hun gezeik.Maanden later kwam ik een van hen tegen en heb hem eens goed mee gevochten. En weet je wie zwaar gestraft werd?IK NATUURLIJK

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J15. Jij piste van een brug af en dus ook nog op een fietser. Dat is echt smerig en klote voor die fietser. Vind dat persoonlijk best een smerige actie van jullie zo op een fietser plassen. Jullie hadden toch ook gewoon in het bos kunnen plassen j15? Zou je toch zelf ook niet leuk vinden als je door iemand anders onder wordt gezeken? Bah!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik piste ook eens met een vriend we moesten nodig en voor ons was een brug en aan de andere kant bos alleen wij konden het echt niet meer ophouden dus wij naast elkaar staan en we pissen van de brug af (er kwamen ook fietsers aan) en daar piste we ook over heen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • En volgende keer kan jij het misschien bij hem doen en hij bij jou.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Vraag als je weer een x naar het park gaat om zo lang mogelijk jullie plas op te houden. Als hij dan echt niet meer kan gaan jullie weer samen pissen en houden jullie een wedstrijdje wie het verst kan pissen. Als je dan klaar bent zeg je, zullen we ook een wedstrijdje rukken doen, wie het eerst klaarkomt? Dat zal hij niet weigeren want anders komt hij niet zo dicht bij je staan.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 14 Ik denk nochtans niet dat hij het erg zou gevonden hebben. Hij laat hem toch ook zomaar zien, terwijl hij naast je kwam staan. Misschien wil hij wel dat je hem aanraakt. Nee heb je, ja kun je krijgen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @Jongen 18 jaar

    Ik heb zelf normale piemel met haar. Ik vond het fijn om zijn piemel te zien en had hem graag aangeraakt maar dat durfde ik niet te vragen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo 'n grote behaarde piemel vind ik ook wel lekker om zien en nodigt zelfs uit voor meer.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom vond je het opwindend? Kwam het omdat hij al een grote piemel met haar heeft en jij nog een kleine? Of voelde je echt meer en voel je dat bij andere jongens ook?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vroeger op school in de urinoirs heb ik ook eens een jongen meegemaakt met een heel grote penis : heel lekker om naar te kijken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Heel normaal op die leeftijd, je bent nieuwsgierig en jongens vergelijken graag. Toen ik 13-14 was vergeleek ik ook wel eens met vriendjes. Niet tijdens plassen maar wel eens tijdens gezamenlijk omkleden in zwembad of gewoon bij een van hun thuis. Een van ons had ook al heel jong een heel erg grote piemel en erg veel haar.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien wil je vriend wel dat je hem aftrekt en jij ook. Waarom ruk je anders achteraf. Mijn ervaring is tevens, dat als iemand anders het bij jou doet, het geiler is dan wanneer je het zelf doet. Die opwinding is trouwens zeker op jouw leeftijd heel normaal.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten