Skip to content
5 reacties
852 weergaves

Bi ?

Halloooo Ik voel me sws aangetrokken tot meisjes maar idk of ik hetzelfde gevoel voor jongens heb want ik ben sws seksueel tot ze aangetrokken maar ik weet niet zeker of ik ook emotioneel tot ze aangetrokken ben.. Kan dit of hebben jullie dit ook?

13 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • @ TS Laat er je slaap niet voor. Op mijn 14-15 heb ik met jongens gezoend en elkaars piemel betast. Met meisjes kon ik me geen houding geven. Misschien omdat ik geen broers of zussen heb. Door uit te gaan ben ik socialer geworden en zijn het nu enkel meisjes of vrouwen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was heel erg verward aan het begin van de puberteit. Ik wist niet of ik op jongens of op meisjes viel. Ik heb uiteindelijk maar 1 keer verkering gehad met een meisje, en al 2 keer met een jongen. Ik ben nu homo en het is echt een opluchting om achter mijn keuze te staan

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hee J13, dit kan heel normaal zijn. Inderdaad heb je soms gevallen dat je je echt seksueel aangetrokken voelt tot jongens (heb ik zelf ook jaren gehad maar is nu langzaam aan aan het wegtrekken). Tegenwoordig voel ik me sexueel steeds meer aangetrokken tot meisjes met grote konten enzo en steeds minder tot jongens. Wat ik hiermee probeer te zeggen is dat het ook gewoon een fase kan zijn in je pubertijd. Geef het tijd. Ik ben gewoon zoals altijd hetero gebleven. Pas als je zeker bent dan ga je het vertellen. Ik zou nog even wachten met conclusies trekken als ik jou was. Als je uit de pubertijd bent en nog steeds meer tot jongens aangetrokken voelt dan tot meiden, dan kan je wellicht een conclusie trekken. Ik wens je heel veel succes ermee want ik weet dat het heel moeilijk kan zijn.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik voel me ook seksueel aangetrokken tot sommige jongens en met enkelen ben ik ook heel intiem geweest, maar met een jongen zou ik eigenlijk niet door het leven willen gaan. Met een meisje wel.

    Ik denk dat ik het ook voel zoals jij.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat had ik ook. Ik werd verliefd op meisjes maar hoefde geen sex met ze. Maar ik werd niet verliefd op jongens maar voelde me wel sexueel aangetrokken tot ze. Ik heb veel nagedacht erover bla bla bla lang verhaal kort nu ben ik toch homo. Ik heb me eroverheen gezet en voel me nu ook emotioneel aangetrokken tot jongens.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten