Skip to content
5 reacties
626 weergaves

Baard

Na het begin van de zomervakantie heb ik mij niet geschoren dus heb ik nu een baardje en snorretje. Ik vind het zelf leuk staan alleen vind me ma dat ik je jong er voor ben en vind dat ik het weer moet scheren. Omdat ik het niet wil doen heeft ze mijn kapper gebeld waar ik toch al een afspraak had om het te scheren. Ik durfde daar geen nee te zeggen dus is het weer glad. Maar wat vinden jullie ? Kan een jongen van net 16 een baardje hebben en wat vinden jullie ouders?

16 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik heb al een baard vanaf dat ik 14 was. Je moet doen wat je zelf wil. Bij mij begon de baardgroei al op mijn 13e. Ik was sowieso errug vroeg met alles. Kennelijk veel testosteron.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind dat je moet doen wat jij wilt en dat je moeder zich daar eigenlijk niet zo mee moet bemoeien. Je bent bijna volwassen en als jij een baardje wilt laten staan moet je daar vrij in zijn, naar mijn mening. Houd het baardje en je snor wel goed bij, is mijn advies. Dan kan het er mooi, verzorgd en mannelijk uitzien.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent 16 je mag dat zelf beslissen, zeg gewoon tegen de kapper dat je dat niet wil. Ouders hoeven niet alles te bepalen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Laten staan! Staat geweldig mits je een beetje mannelijk gezicht hebt. Zelf was ik 16 toen ik hem liet staan. Ik had al een redelijk volle donkere baard die zeer kort liet trimmen en styleren. Ik zag er wel veel ouder uit maar dat had voor mij als gayboy veel voordelen......

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja doe lekker wat je wilt boeie. Het is niet echt lekker zomers maar als jij het wilt. Hij moet niet te lang worden hoor want bij jonge mensen heb je dan echt zo'n schaamhaar baard en dat is lelijk

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten