Skip to content
15 reacties
1651 weergaves

Waar heb je de laatste keer NIET in je broek geplast?

Na twee delen waar jongens en meiden konden opbiechten waneer ze nog in hun broek hebben geplast en hoe erg ze zich schaamden nu de topic waar alle anderen op hebben gewacht.....waar/ wanneer moest je vreselijk nodig en heb je je broek droog weten te houden ? Ik herinner me nog anderhalf uur knijpen bij het schoolreisje van groep 8.

14 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • @j ongen 21. Wat erg, was je vriendin er van op de hoogte?
    Ik vraag dat omdat ik naast mijn vriend zat, ook in een busje en die moest net zoals jij. Ik zag hem dus continu vechten om het op te houden en was erg bang dat hij het in zijn broek zou doen. Hij heeft het ook gehaald wat voor mij ook een enorme opluchting was.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • 1. Achterin de auto van de ouders van mijn vriendin. Durfde niet te vragen voor mij te stoppen en het idee om ergens langs de weg of op een parkeerplaats wild te plassen terwijl zij toekeken, stond me al helemaal niet aan. Uiteindelijk drong het besef door dat niks doen zou betekenen: 'op hun achterbank mijn broek vol pissen' en heb ik, toen er een tankstation in zicht was, gevraagd om daar even te stoppen en opgebiecht dat ik moest plassen. Heb geprobeerd het zonder paniek in mijn stem te brengen en ben ook zo nonchalant mogelijk van de auto naar de wc's gelopen terwijl ik bijna alles moest samenknijpen om het niet te laten lopen. Voor het urinoir een klein beetje in m'n broek gedaan toen ik bezig was m'n broek los te maken. Ken je dat: dat je een beetje moet ontspannen om je riem en je knoop los te maken? Gelukkig maar een klein beetje natte boxer. Wat genanter was: Terwijl ik daar keihard als een paard bij het urinoir sta te pissen, komt de vader van mijn vriendin binnen, gaat één urinoir verder naast mij plassen (dus nog eentje ertussen) en terwijl hij zijn handen alweer staat te wassen, sta ik nog steeds met de kracht van een hogedrukspuit door te pissen. Echt wel vijf minuten ofzo geplast. Er leek geen einde aan te komen. 2. In de skibus. Had bij het ontbijt heel veel koffie en jus d'orange gedronken en voelde toen we in de buurt van ons hotel bij de skibushalte stonden te wachten de aandrang opkomen. Maar om m'n vrienden nou te laten wachten op de volgende skibus, zodat ik nog even terug naar de kamer kon voor een plasje, leek me ook niet nodig. Ik kon het best een halfuurtje ophouden tot de piste en dan daar naar de w.c.. Helaas begon al die koffie en sinaasappelsap tijdens de rit keihard door te stromen en stond ik al mijn spieren aan te spannen en te zweten van de angst dat dit wel eens helemaal mis kon gaan. Eenmaal bij de piste heb ik vlug mij ski's en stokken in de berm geflikkerd en ben ik snel naar de wc's gerend. Gelukkig gehaald en wat een opluchting!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 12. Ik denk het ook, het is al de derde topic van TS over plasproblemen. Maar geeft niet. Het is een beetje een taboe, waar sommigen het niet eens met vriend of vriendin over kunnen hebben. Ik wist wel dat veel anderen dat ook wel eens hebben maar veel denken dat ze de enige zijn.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 22. Dan klagen hier jongens dat ze zo erg moesten na twee biertjes en een uurtje in de bus?????

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen Fiitsverkoop. Het gekke is een volgende klant had je waarschijnlijk ook nog wel kunnen hebben, maar die WC had je mss twee klanten daarvoor al niet meer gehaald, tenminste dat is mijn ervaring. Hopelijk was je buiten het zicht van de bewakingscamera’s en anders moeten ze het maar begrijpen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Vorigens. Mijn hou je van plas

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Tijdens werk. Ik heb een tijdje bij Flitsverkoop gewerkt en een avond waren we met z'n tweeën aan het werk. M'n collega was ziek naar huis gegaan, de laatste 2 uur stond ik zonder pauze in m'n eentje. Ik kon dus niet bij de kassa weg en ik moest echt heel nodig, stond echt te trillen op het eind en via m'n broekzak de boel wat af te knijpen. Bij het afrekenen met de laatste klant ging het bijna mis, toen ie de deur uit was direct m'n gulp open en in de prullenbak bij de kassa gepist, de wc achterin de winkel had ik echt nooit meer gehaald.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Die lift is ook leuk als je met een totaal volle blaas thuiskomt en je moet nog met de lift naar de zesde. Dat halve g-krachtje kan je sluitspier dan net niet meer hebben.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @j19 en j21.....als je inplaats van 2 pilsjes 2 blikjes Redbull drinkt kun je pas echt lachen in die bus.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik moest voor een simpel baarmoederonderzoek met volle blaas komen. Dus moest 2 uur voor het onderzoek 5 glazen water drinken. Half tien was het onderzoek en ik moest al hevig. Het werd steeds later en ik kon niet meer. Twee keer naar zuster geweest dat het mis zou gaan. Je kunt het veel langer ophouden dan Je denkt. Eindelijk om 11 uur werd ik geroepen. Arts verteld dat ik ieder moment enorm ging plassen. Geeft niet. Op die tafel gaan liggen. Doet hij een ijskoude gel op mijn buik en daarna nog een koud stuk ijzer waarmee hij heen en weer ging en als afsluiting op mijn al klappende blaas drukte. O ja baarmoeder mankeerde niets.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik krijg al weer buikpijn als ik denk aan een examen van 3 uur waar je niet naar de WC mocht. Het was niet in 1880 maar in 2018. Ik had echt besloten om gewoon door te werken al was het in mijn broek gelopen. Het was maar een cursus maar dat had mij een half jaar gekost en een hele hoop geld. Idioot dat dat nog bestaat.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Inderdaad jongen van 19 (in de bus). Een paar pilsjes en een lange busrit geeft wel eens problemen. Ik heb zelfs wel eens eerder uit moeten stappen omdat het te erg werd.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat lijkt me een ramp om uren in een lift opgesloten te zitten zeker als je moet plassen. Aan de andere kant zal iedereen het toch wel begrijpen als je het dan op een moment niet meer op kan houden. Zou er zelf niet zo mee zitten.
    Ik heb in een file van bijna twee uur een uur zitten wiebelen en me kuiten kapot zitten krabben. Het laatste stukje op het zeiljack van mijn vader, dus het was best serieus geworden.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je in de middag een paar pilsjes hebt gehad en daarna nog een uur met de bus moet

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • In een lift die vast zat. Heb er liftvrees aan overgehouden. Altijd de trap al moet ik op de twintigste etage zijn.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten