Skip to content
13 reacties
3527 weergaves

Spuiten in sok

Als ik naar m’n bed ga leg ik mijn sokken onder mijn bed. Ik ruk altijd ff en als ik bijna kom stop ik m’n piemel in n sok en spuit daarin. Vertelde dat laatst aan een goede vriend en die doet dat ook. Zijn er meer jongens die dat doen

19 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik vind het lekker om de sok te gebruiken bij het aftrekken. Ik ben vroeger besneden en had toen niks van glijmiddel. Als je dan met je droge hand over je eikel gaat en je begint wat voorvocht te verliezen dan gaat dat flink pijn doen. Als ik met een sok over mijn eikel heen ga dan neemt deze het vocht op en kan ik lekker door gaan. Vroeger kwam het wel eens voor dat mijn eikel na het aftrekken rood en geïrriteerd was maar nu heb ik daar geen last meer van en is mijn eikel er aan gewend. Men moeder wast gewoon alles en heb nog nooit gekke opmerkingen gekregen dat ik harde sokken had :)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk het wel, maar ik doe dat niet. Meestal spuit ik het gewoon op mijn buik.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik vind persoonlijk, als je het doet, moet je het goed doen hé! ik heb een hekel aan mensen die dat doen, een sok valt nog redelijk mee, maar toch ook nog niet oké, ùaar dan heb je van die mensen die rechtstreeks in de wc pot klaarkomen, oeg dat is echt absoluut not done voor mij, ofwel doe je het niet, ofwel doe je het goed hé, kan heus geen kwaad wat zaad op je buikje hoor, of dan toch tenminste op een tshirt die je aan hebt, dat is ook nog wel geil, geen tshirt nemen want dat is dan ook weer not done, maar op je tshirt komen die je aan hebt :p persoonlijke mening, als je niet op jezelf durft komen, dan ben je in mijn ogen geen echte jongen :p

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Voetbalsok daar kan wat meer in ;) iig geen pleepapier dat moet je gelijk opruimen anders wordt het een kleffe zooi

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe doe je dat in je sok spuiten.
    Je stijve in een sok doen en dan trekken. Lijkt me niet lekker.
    Vind het geil om te zien hoe mijn velletje steeds over mijn eikel gaat.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Een sok is toch nooit groot genoeg om alles op te vangen? Dat wordt geheid een bende. Ik pak meestal een shirt of handdoek die toch al in de was moet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb dat 1 keer gedaan toen ik niks anders had. Maar het is verre van ideaal. Je kan beter vooraf wat wc papier pakken.

    Je hoort het wel vaak op internet he met grapjes ook zoals (Why did the sperm cross the road? antwoord: i put the wrong socks on today) maar ik denk dat de meerderheid geen sokken gebruikt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoezo sok weggooien? kan toch In de was? En een rol wc papier naast je bed is ook zo raar! Maar das mijn mening

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Toch zonde van de sok. Die kan je mooi weggooien. Ik heb gewoon een rol wc papier in m'n kamer om het op te vangen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slaap naakt dus meestal ligt me gedragen boxer naast bed en doe het daarmee schoonvegen

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dat wel reeds gedaan, en ook een sok gebruikt om me af te trekken maar dat vind ik niet zo heel leuk.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Neen, broer niet en ik niet. Gewoon op ons buik en dan wegvegen met toiletpapier. Is die zok dan niet helemaal hard als het sperma droog is?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, dit is een veel voorkomend verschijnsel. Veel jongens komen klaar in een sok, zij doen dit om verschillende redenen. Zij vinden het bijvoorbeeld heel lekker, ikzelf doe het omdat het makkelijk op te ruimen is. De sok absorbeert je sperma. De sok wordt uiteindelijk wel hard, ook is het soms lastig om de sok te verstoppen.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten